Nyheder

Her kan du få indblik i, hvad der sker hos Legeheltene, Kreaheltene, Heltecamps og Helteakademiet. 

 • 11-5-2024

  Verisure støtter Legeheltene

  Verisure lancerer i dag en ny indsamlingskampagne til fordel for Legeheltenes arbejde på børneafdelinger og modtagecentre for flygtningebørn i hele landet.

  Verisure forsikrer i dag tæt på 10.000 hjem, hvor der bor børn under 10 år, og de skaber med deres alarmsystemer en mere sikker og tryg hverdag for familierne. Netop tryghed er også et af nøgleordene i Legeheltenes arbejde, og vi er utrolig glade for, at Verisure nu støtter Legeheltenes arbejde for at skabe frirum med leg, bevægelse og fællesskab på børneafdelingerne og modtagecentre, så børnene kan føle sig mere trygge i de uvante rammer.

  Som en del af samarbejdet tilbyder Verisure venner af Legeheltene en uforpligtende dialog med deres rådgivere om, hvad de bl.a. selv kan gøre for at forebygge uheld i hjemmet.

  Læs mere
  maj11
 • 30-4-2024

  Walk for Kids i Mols Bjerge

  Lørdag den 24. august trækker Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard igen i vandreskoene til fordel for Legeheltene til Walk for Kids.

  Walk for Kids i naturskønne Mols Bjerge er for alle, der har lyst til at opleve et unikt og udfordrende vandreeventyr til fordel for Legeheltene sammen med Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard.

  De to venner skal tilbagelægge 100km. på 24 timer i Mols Bjerge, og alle kan vandre med. Også vandrehelte, der foretrækker ruter af hhv. 10km., 30km. eller 50km.

  Læs mere
  apr30
 • 27-4-2024

  Legeheltene fylder 7 år

  Den 27. april fejrer Legeheltene 7 års fødselsdag.

  7 år med aktiv leg, bevægelse og fællesskab på hospitaler, børne- og ungepsykiatriske afdelinger, børnehjem og indkvarteringssteder for flygtninge. Legeheltene skaber et frirum for indlagte og udsatte børn med plads til tumlelege, kreativ udfoldelse og fællesskab.

  apr27
 • 23-4-2024

  HelteGrineBiddere

  Der er kommet en ny GrineBidder til familien! Vi har indgået et super spændende samarbejde med Castus, og i den forbindelse har Castus lavet en helt ny variant af deres GrineBiddere – og det er ikke hvilken som helst GrineBidder, men en supersej HelteGrineBidder.

  For hver pose HelteGrineBidder, der bliver solgt, støtter Castus Legeheltene med 0,50 kr.Du kan finde HelteGrineBidderne, der hvor du plejer at købe dine Castus frugtstænger, og du kan allerede få fingrene i dem fra i næste uge.

  Stor tak til Castus for at støtte vores seje Legehelte.

  Læs mere
  apr23
 • 6-3-2024

  Flot donation til Heltecamp

  Heltecampen i Skive har modtaget en flot donation på 150.000 kroner af SPAR VEST FONDEN.

  Donationen er med til at sikre, at børnene og deres familier, der skal med på Heltecampen i Skive i år, kommer til at få sjove oplevelser, nye venner og uforglemmelige minder.

  Tusinde tak til SPAR VEST FONDEN!

  mar6
 • 19-2-2024

  Fastelavn med Legeheltene

  Det er ikke gået stille for sig, når Legeheltene har fejret fastelavn med børnene på børneafdelinger over hele landet. Der har været fantasifulde udklædninger for både små og store, flot fastelavnspynt og godt humør på hospitalsgangene, hvor der er blevet slået katten af tønden og spist fastelavnsboller og Castus Grinebidder.

  Stor tak til Castus, som har sponsoreret alt materiale til fastelavnsfesterne.

  feb19
 • 18-2-2024

  Skal vi lege Bamsehospital?

  I alle landets 29 Fætter BR butikker har mange børn hele vinterferien taget deres kæreste eje – deres bamser – med på Bamsehospitalet. Hver dag har Bamselægepraktikanter stået klar til at tage imod de små, bløde patienter, og de har sammen med børnene undersøgt bamserne.

  Ved Bamsehospitalet fik børnene også et ægte Bamsehospitalshæfte lavet af Kreaheltene, så de bl.a. kunne lave en bamsejournal, lære bamsekroppen at kende og lave deres eget stetoskop. Vi ønsker alle bamserne god bedring!

  feb18
 • 4-12-2023

  Helteakademiet vinder flot pris

  Vores dygtige Legehelt Cecilie vandt "Handicapprisen 2023: Initiativprisen" for at gøre en forskel for børn med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Cecilie, som også er Legehelt på OUH, var indstillet pga. hendes fantastiske arbejde med Helteakademiet på døgninstitutionen Stjernen i Odense. 

  dec4
 • 3-12-2023

  Juleaktiviteter med Lege- og Kreaheltene

  Vi er vilde med december, for det betyder masser af julehygge og nissedrillerier med Legeheltene og Kreaheltene. Sammen med Legeheltene kan børnene tage med på Julemission og finde de skjulte juleposter. I Kreaheltenes værksted ser vi frem til at lave julekonfekt og julepynt i massevis. Vi glæder os til at se en masse børn og unge. 

  dec3
 • 1-12-2023

  Heltejulekalender

  Mange idrætsforeninger, sportsklubber, skoler og privatpersoner sælger i år vores fine Heltejulekalender. En del af salget går til foreningen, imens en del går til Legeheltenes arbejde for indlagte og udsatte børn. Man kan skrabe sig til fine præmier fra bl.a. Rema 1000, BonBonland, Legekæden, Normal - og mange flere. 

  Læs mere
  dec1
 • 20-11-2023

  Charity Julebazar i samarbejde med Dea Kudibal

  Onsdag d. 22. november løber årets Charity julebazar af stablen. Julebazaren arrangeres i samarbejde med designer og ambassadør, Dea Kudibal.  Der vil være masser af forskellige produkter fra bl.a. Vipp, LeMiniMaracon, Ilse Jacobsen, Lille Kanin, Copenhagen Cartel, Samsøe Samsøe, Munthe, Miniature, Champagnekassen m.fl. Al salg fra dagen går ubeskåret til Legeheltene. 

  Læs mere
  nov20