Nyheder

Her kan du få indblik i, hvad der sker hos Legeheltene, Kreaheltene, Heltecamps og Helteakademiet. 

 • 19-2-2024

  Fastelavn med Legeheltene

  Det er ikke gået stille for sig, når Legeheltene har fejret fastelavn med børnene på børneafdelinger over hele landet. Der har været fantasifulde udklædninger for både små og store, festligt fastelavnspynt og godt humør på hospitalsgangene, hvor der er blevet slået katten af tønden og spist fastelavnsboller og Castus Grinebidder.

  Stor tak til Castus, som har sponsoreret alt materiale til fastelavnsfesterne.

  mar19
 • 18-2-2024

  Skal vi lege Bamsehospital?

  I alle landets 29 Fætter BR butikker har mange børn hele vinterferien taget deres kæreste eje – deres bamser – med på Bamsehospitalet. Hver dag har Bamselægepraktikanter stået klar til at tage imod de små, bløde patienter, og de har sammen med børnene undersøgt bamserne.

  Ved Bamsehospitalet fik børnene også et ægte Bamsehospitalshæfte lavet af Kreaheltene, så de blandt andet kunne lave en bamsejournal, lære bamsekroppen at kende og lave deres eget stetoskop. Vi ønsker alle bamserne god bedring!

  mar18
 • 4-11-2023

  Helteakademiet vinder flot pris

  Vores dygtige Legehelt Cecilie vandt "Handicapprisen 2023: Initiativprisen" for at gøre en forskel for børn med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Cecilie, som også er Legehelt på OUH, var indstillet pga. hendes fantastiske arbejde med Helteakademiet på døgninstitutionen Stjernen i Odense. 

  dec4
 • 3-11-2023

  Juleaktiviteter med Lege- og Kreaheltene

  Vi er vilde med december, for det betyder masser af julehygge og nissedrillerier med Legeheltene og Kreaheltene. Sammen med Legeheltene kan børnene tage med på Julemission og finde de skjulte juleposter. I Kreaheltenes værksted ser vi frem til at lave julekonfekt og julepynt i massevis. Vi glæder os til at se en masse børn og unge. 

  dec3
 • 1-11-2023

  Heltejulekalender

  Mange idrætsforeninger, sportsklubber, skoler og privatpersoner sælger i år vores fine Heltejulekalender. En del af salget går til foreningen, imens en del går til Legeheltenes arbejde for indlagte og udsatte børn. Man kan skrabe sig til fine præmier fra bl.a. Rema 1000, BonBonland, Legekæden, Normal - og mange flere. 

  Læs mere
  dec1
 • 20-10-2023

  Charity Julebazar i samarbejde med Dea Kudibal

  Onsdag d. 22. november løber årets Charity julebazar af stablen. Julebazaren arrangeres i samarbejde med designer og ambassadør, Dea Kudibal.  Der vil være masser af forskellige produkter fra bl.a. Vipp, LeMiniMaracon, Ilse Jacobsen, Lille Kanin, Copenhagen Cartel, Samsøe Samsøe, Munthe, Miniature, Champagnekassen m.fl. Al salg fra dagen går ubeskåret til Legeheltene. 

  Læs mere
  nov20