Har du lyst til at blive en del af helteteamet?

Ledige stillinger

  Er du energisk, imødekommende og god til at lege? Og brænder du for at gøre en forskel for indlagte og udsatte børn i Danmark? Vi søger løbende nye kollegaer til vores helteteam og deler eventuelle ledige stillinger her på siden.

   • Praktikanter

    Lege- og Kreaheltene har løbende praktikanter fra en række uddannelser, såsom fysioterapeut, ergoterapeut og idræt. Send din ansøgning om praktik til job@borneulykkesfonden.dk

   Værd at vide

   • Alle Lege- og Kreahelte er lønnede medarbejdere.

   • Legehelt: Det er et krav, at alle Legehelte har en uddannelse (minimum bachelor) inden for: idræt, fysioterapi, ergoterapi eller psykomotorik.

   • Kreahelt: Gerne en uddannelse inden for pædagogik eller læring, men det vigtigste er, at du elsker at være kreativ.

   • Der indhentes børne- og straffeattester på alle helte ved ansættelse og hvert år derefter.

   Hvad siger vores helte om jobbet?

   At være en Legehelt er at forvandle en almindelig dag til en magisk rejse, hvor børnenes glæde er den største belønning. Hos Legeheltene glemmer børnene, at de er syge.

   Cecilie

   Legehelt på H. C. Andersen Børne- og Ungehospital

   Det bedste ved at være Kreahelt er at være med til at skabe hyggelige stunder for indlagte børn og unge og deres familier og pårørende, hvor de både kan hygge sig, snakke med hinanden og fordybe sig i noget helt andet end sygdom. Og jeg elsker, når jeg kommer rullende ind på afdelingen og kan høre, at både børn og unge, personle og forældre kalder: “hun er her nu”, og vi alle mødes i fællesstuen til kreativitet, leg og hygge.

   Louise

   Kreahelt på Regionshospitalet Hammel Neurocenter

   Som Legehelt kommer jeg med smil, energi, legelyst og mod til at gå forrest i legen med både børn og forældre. Legens grundlæggende dynamikker er fælles for alle, og for børn er det noget af det mest naturlige at bevæge sig ind i legens univers, også selvom man er indlagt på et hospital. Jeg oplever, at leg og bevægelse kan åbne kroppen op og give plads til forløsende grin og umiddelbar glæde mellem børn og forældre, og det synes jeg er fantastisk. I går oplevede jeg en dreng lyse helt op, da jeg kom ind på stuen. Han ville meget gerne lege, og der gik ikke længe, før vi var på eventyr efter diamanter og sørøvere. Da jeg kort efter mødte morens blik havde hun tårer i øjnene. ”Det er længe siden, jeg har oplevet ham have krudt og myrer i måsen, som han plejer”, sagde hun med taknemmelighed i blikket, da jeg efter en halv times leg rullede videre med min legevogn.

   Mikkel

   Legehelt på Nordsjællands Hospital

   Det bedste ved at være Legehelt er at opleve og se glæden hos børnene og give dem et godt minde fra deres indlæggelse/hospitalsbesøg. Jeg mødte en dag en sød 18 måneder gammel dreng, som på anden dagen af sin indlæggelse slet ikke kunne lide personer i hvide kitler. I den tid, de var indlagt, har drengen næsten ikke smilet. Mens vi leger, smiler drengen og mor siger nærmest helt rørt, at det er så dejligt at se ham smile igen, og dejligt at der findes nogen som os, der giver så meget glæde.

   Marianne

   Legehelt på Regionshospitalet Gødstrup