Bestil Heltejulekalender 2023

I år har du som forening, skole, institution, privatperson eller virksomhed mulighed for at sælge Legeheltenes julekalender 2023, og du vil være med til at støtte Legeheltenes arbejde.

Legeheltene arbejder for at skabe et frirum for de indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom træder i baggrunden for en stund. Et frirum, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab. Et frirum, hvor nye venskaber kan opstå, og hvor følelsen af ensomhed formindskes.

Sælg som forening, skole eller institution

Heltejulekalender

  Er du tilknyttet en forening, skoleklasse, institution eller klub, som mangler penge til en lokal aktivitet? Salg af Heltejulekalenderen er en oplagt måde at tjene penge til jeres formål. 

  I tjener 23 kr. pr. solgt julekalender, hvis der bestilles uden returret. Vælger I at bestille med returret, tjener I 15 kr. pr. stk. Hvis I f.eks. bestiller uden returret og sælger 1000 julekalendere, tjener I hele 23.000 kr.

   Sælg som privatperson eller virksomhed

   Heltejulekalender

    Når du sælger Heltejulekalenderen som privatperson eller virksomhed, går salget ubeskåret til Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger.

    Vi sætter stor pris på jeres hjælp!

     Bestil Heltejulekalender her

     Her kan du bestille Heltejulekalenderen 2023, som kan sælges som forening, skole, institution, privatperson eller virksomhed. 

     Hvor kan I sælge årets julekalender? 
     I kan sælge Heltejulekalenderen til familie, venner og kolleger samt i lokalområdet ved dørsalg og ved julearrangementer i hele Danmark.

     Når Heltejulekalenderen er bestilt, vil I modtager et link og via linket kan netværk, venner og familie købe julekalenderen online.