INDSAMLING

HØJDEMETERSPONSOR

En af de muligheder, du har for at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene, er at få en eller flere Højdemetersponsorer. Det er en nem og overskuelig måde at støtte Adventure for Charity-deltagerne, og det er muligt at støtte med beløb, der passer til enhver pengepung.

Som Højdemetersponsor er der rig mulighed for at være en stærk drivkraft for netop den eller de Adventure for Charity-deltagere, man har valgt at sponsorere.

Sponsoratet fungerer på den måde, at man vælger hvilket beløb, man ønsker at støtte med for hver højdemeter, deltageren når. Dette beløb varierer fra 2 kr. pr. højdemeter, og ned til 2 øre pr. højdemeter. Støtter man med 2 øre svarer det til et beløb på 176,96 kr., hvis deltageren fx. når toppen af Mt. Everest.

Alt overskuddet fra de indsamlede midler går direkte til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Højdemetersponsoratet vil blive trukket automatisk eller kan betales via opkrævning eller MobilePay, når deltagerne har nået toppen.

Find den deltager/det team du ønsker at støtte her:

Kilimanjaro

Everest

MOBILEPAYDONATIONER

I forbindelse med Adventure for Charity har alle deltagere mulighed for at få deres eget mobilepaynummer i den periode, hvor de skal samle ind til projektet.

Dette betyder også at det bliver meget lettere at holde styr på donationer og gavmilde givere. Når man donerer via mobilepay vil man derfor fremgå på hjemmesiden under den enkelte deltagers sponsorater på lige vis med højdemetersponsoraterne.

De forskellige deltageres mobilepaynummer, hvis de har valgt at få et, fremgår på deres personlige indsamlingsside. Deres personlige side finder du her.

Man kan selvfølgelig også blot donere til enten Adventure for Charity eller direkte til Legeheltene på nedenstående numre:

Adventure for Charity: 72585

Legeheltene: 12116

Obs! Sender du donation til en bestemt deltager via et af de ovenstående numre, angiv da venligst deres navn i “besked til modtager”.

På forhånd tak for støtten.

VIRKSOMHEDSSPONSOR

Du kan se de forskellige muligheder for Legehelte-virksomhedssponsorater her

Fradrag

Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Børneulykkesfonden kan få fradrag for op til 17.700 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2023.
Du kan læse mere om fradragsreglerne her

Kontakt

Ønsker du en dialog om sponsorering, skal du kontakte nedenstående:

Henriette Madsen
Generalsekretær Børneulykkesfonden
Mail: hm@borneulykkesfonden.dk
Mobil: 30 37 77 22