Charity Catwalk

Velkommen til Charity Catwalk

Et fashionshow ud over det sædvanlige med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse. Alt sammen til fordel for Legeheltene, der skaber leg og bevægelse for indlagte og udsatte børn i Danmark.

Fredag d. 4. oktober 2024

Charity Catwalk

  Couturedesigneren Jesper Høvring og psykolog og forfatter Sarah Zobel har slået pjalterne sammen i den gode sags tjeneste og arrangerer Charity Catwalk til fordel for Legeheltene fredag d. 4. oktober 2024 på Crowne Plaza Copenhagen Towers i Ørestaden.

  Der er lagt op til et fashionshow ud over det sædvanlige, når hotellets fantatiske lokaler fyldes med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse. Arrangørerne er Sarah Zobel og Jesper Høvring, og de glæder sig til at byde velkommen til et usædvanligt show, hvor du kan opleve smukke modeller, der fremviser anerkendte designeres nyeste kollektion samt koncerter med fantastiske kunstnere. Aftenens værter vil sørge for at guide gæsterne godt igennem aftenen med god energi.

   Program


   Kl. 18.00: Dørene åbner med velkomstdrinks og snacks
   Kl. 19.45: Aftenens værter byder velkommen
   Kl. 20.00: Musikalsk indslag
   Kl. 20.15: Første del af fashionshow
   Kl. 20.30: Musikalsk indslag
   Kl. 20.45: Legehelteindslag
   Kl. 21.00: Pause med drinks og snacks
   Kl. 21.30: Anden del af fashionshow
   Kl. 21.45: Musikalsk indslag
   Kl. 22.15: Tak for Charity Catwalk
   Kl. 22.30: Crowne Plaza afterparty

   Det er muligt at booke bord på Crowne Plazas restaurant BARK inden showet, der byder på ærlige smagsoplevelser skabt på gode, lokale råvarer – tilberedt over åben ild med kærlighed og kant.  Du kan se mere og booke bord her: Restaurant Bark.

   Inden showet er det muligt at købe lodder til en tombola med eksklusive præmier. Lod koster 100 kr. Al overskud fra tombolaen går til Legeheltene.

   Billetpris: 450 kr. + gebyr. Billetten inkluderer entre til Charity Catwalk, velkomstdrink, lækkerier og en goodiebag til en værdi af over 1000 kr.

   Catwalk & Backstage

   • Modeller

    Se hvilke kendte personligheder, der indtager catwalken til dette års Charity Catwalk. Oversigten opdateres løbende.

    Se galleri
   • Designere

    Se hvilke designere, der kommer til at klæde modellerne på dette års Charity Catwalk. Oversigten opdateres løbende.

    Se galleri
   • Kunstnere

    Se hvilke kunstnere, der kommer til at optræde til dette års Charity Catwalk. Oversigten opdateres løbende.

    Se galleri
   • Værter

    Se hvem der er værter til dette års Charity Catwalk. Oversigten opdateres løbende.

    Se galleri
   • Backstage

    Se hvilke stylister, make-up artister og medier, der kommer til dette års Charity Catwalk. Oversigten opdateres løbende.

    Se galleri

   Til fordel for Legeheltene

   CHARITY CATWALK

    Charity Catwalk afholdes til fordel for Legeheltene, der arbejder for at give indlagte og udsatte børn i Danmark en hverdag fyldt med leg og bevægelse. Vi mener, at alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – det gælder også børn, der er ramt af sygdom. 

    Legeheltene skaber et frirum for indlagte børn. Et frirum, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab. Alle Legehelte er professionelle fagfolk, som tilpasser aktiviteterne tl det enkelte barns fysiske udfoldelsesmuligheder. Alle børn skal kunne være med. 

    Overskuddet fra Charity Catwalk går ubeskåret til Legeheltene. Alle modeller, kunstnere og konferencierer m.fl. arbejder pro bono. Tusind tak for jeres støtte.

     Fra 2019 til nu

     Charity Catwalk

      I 2023 blev årets Charity Catwalk afholdt i de smukke lokaler hos Crowne Plaza Copenhagen Towers. Her fik vi samlet 389.000 kr. ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

      I 2022 blev årets Charity Catwalk igen afholdt i de eksklusive lokaler hos Villa Copenhagen. Her fik vi samlet 360.000 kr. ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

      I 2021 løb Charity Catwalk af stablen på hotel Villa Copenhagen, hvor der blev indsamlet 230.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

      I 2020 blev Charity Catwalk afholdt i Børsbygningen. Her blev der indsamlet 250.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

      I 2019 blev Charity Catwalk afholdt på på det ikoniske Hotel d’Angleterre i København. Her blev der indsamlet hele 225.000 kr. til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

       Sponsorer

       Charity Catwalk Instagram

       @borneulykkesfonden