Har du en superhelt gemt i dig?

HELTELØBET

Helteløbet er et løb for hele familien!

... og ikke mindst for alle hverdagens helte! Alle børn skal have mulighed for at lege og bevæge sig – også de som befinder sig på hospitalet i kortere eller længere perioder. 

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene, der dagligt sætter gang i leg og bevægelse på de danske børneafdelinger og på modtagecentre for ukrainske flygtninge.

Kom med til Danmarks sjoveste familieløb fuld af god energi og en masse heltekræfter.

Helteløbet er for alle hverdagens helte

  Om Helteløbet

  Helteløbet skal derfor inspirere til mere leg og bevægelse blandt både børn og voksne, men samtidig også sætte fokus på Legeheltenes arbejde ude på de danske børneafdelinger. Igennem løbet skal børnene finde glæde ved at gøre en forskel for andre børn, der ikke nødvendigvis har de samme muligheder.

  Distancen er forskellig fra løb til løb og kan være alt fra 1-5 km, dog altid garanti for sjove udfordringer langs ruten, brede smil og masser af high-fives!
  Kan du måske løbe 20 meter baglæns eller hoppe ti meter frem med lukkede øjne.

  Helteløbene afholdes af privatpersoner, foreninger og organisationer.  

   Vores Helteløb

   Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark

   Om Legeheltene

   Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Legeheltene tager ud på alle landets hospitaler og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.

   Heltesponsorere – mød vores skønne heltevenner

   • REMA 1000

    REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser. REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd.