Charity Football Cup

2024

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE MED TIL ÅRETS FEDESTE FODBOLDCUP TIL FORDEL FOR KRONISK OG LANGTIDSSYGE BØRN?

Hvis ja, så er det nu, I skal slå til! 

D. 19. september 2024 kl. 14.30 i DGI Huset i Vejle
OG
D. 26. september 2024 kl. 14.30 Hafnia Hallen i København

Her skal 16 hold dyste mod hinanden og kæmpe om fede præmier og titlen som vinder af Charity Football Cup 2024. Der er selvfølgelig fede præmier på højkant og pokaler til både 1., 2. og 3. pladsen samt en masse spurtpræmier hele dagen.

Charity Football Cup er en oplagt mulighed for at få en hyggelig og sjov dag med kollegaerne, samtidig med at jeres virksomhed gør en forskel for syge børn i Danmark.  Efter kampene er fløjtet af, foregår 3. halvleg med kolde øl, vand og networking, hvor præmier og kåring af vinderne vil blive offentliggjort.

Deltagende hold i København

Deltagende hold i Vejle

I fornemt selskab

Hvert hold tildeles en heltespiller og på dagen stiller følgende bl.a.klar til start: Patrik Wozniacki, Morten Wieghorst, Kevin Ellegaard, Mikkel Beckmann, Thomas Kahlenberg, Dennis Cagara m.fl.

Derudover stiller 4 dommere til kampstart af deres gode hjerte og vores fantatiske sponsorer forkæler alle deltagere. Se dem alle her.

Fodbold til fordel for kronisk og langtidssyge børn

Det koster 8.500 kr. at tilmelde et firmahold til årets Charity Football Cup og overskuddet går herefter ubeskåret til Børneulykkesfondens Helteakademi og Legeheltene.
Det er derudover muligt at tilkøbe spilletrøjer fra Craft til hele holdet for 4.000 kr. pr. hold, hvor virksomhedens logo vil blive påtrykt.

For at tilmelde jeres hold, bedes I skrive en mail til nedenstående kontaktperson.
Vi skal bruge en spillerliste, virksomhedslogo, cvr. nummer til fakturering samt evt. spillertrøje-størrelser.

Henriette Madsen, Børneulykkesfonden
Mail: hm@borneulykkesfonden.dk

  • Helteakademiet

    Helteakademiet er et tilbud til kronisk og langtidssyge børn, med tilknytning til landets børneafdelinger, børnepsykiatrien eller børnesomatikken, om at mødes til ugentlig leg og boldtræning.

    Læs mere
  • Legeheltene

    Legeheltene skaber aktiv leg og bevægelse på børneafdelinger, i børne- og ungepsykiatrien, på børnehjem og indkvarteringssteder for flygtninge.