FamilieTestamente har indgået samarbejde med Legeheltene

Legeheltene og FamilieTestamente har indgået et samarbejde, så alle der ønsker at testamentere til Legeheltene tilbydes 25% rabat på testamente og gratis juridisk rådgivning om arv og testamente.

Når du testamenterer til Legeheltene, er du med til at skabe et frirum for indlagte børn – et frirum hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom for en stund træder i baggrunden.

Legeheltenes formål er at bringe fysisk aktivitet ind på hospitalerne er at sikre, at børnenes udvikling ikke går i stå under indlæggelsen. Legeheltene arrangerer bevægelsesfyldte lege, der stimulerer og udfordrer børnene, og som derved bidrager positivt til børnenes fysiske, kognitive og sociale udvikling.

”Vi er meget stolte over og glade for, at vi kan offentliggøre vores samarbejde med Legeheltene. Et samarbejde som betyder en masse for os, nemlig at kunne være med til at skabe trygge rammer for både dem som testamenterer og ikke mindst for de indlagte børn og unge”, fortæller Salgs- og kundechef i FamilieTestamente Thomas Funch.

FamilieTestamente er én af Danmarks største digitale virksomheder inden for familie-og arveret, og med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning. Vores rådgivning er af absolut højeste faglige kvalitet kombineret med de nyeste digitale løsninger. Det er vores højt specialiserede jurister, som foretager al rådgivning indenfor alle aspekter af familie- og arveret.

Læs meget mere om, hvordan du testamenterer til Legeheltene her:

https://xn--brneulykkesfonden-00b.dk/legeheltene/legeheltene-testamente/

I går skød vi for første gang vores Heltecamps i gang!
Tre dages sommerhygge i Rødovre og Odense for børn med sygdom og deres familier.
Sammen skal vi dele store oplevelser og skabe fantastiske sommerminder.
Vi er gået sammen med Kreaheltene, Helteakademiet og vores fantastiske helteambassadører og frivillige om at skabe muligheden for, at også børn med alvorlig sygdom kan være en del af en ægte sommercamp med overnatning, naturoplevelser, mad over bål, fællesskab og aktiviteter.

I går blev højdepunktet i Rødovre, da de cool Troopers For Charity indtog campen, hvorefter Jason Watt kom susende i de flotteste racerbiler. Og i Odense fik vi besøg af H. C. Andersen Paraden og superligaspillere fra Odense Boldklub.
I den seneste tid har vi alle været dybt berørt af situationen i Ukraine.
Alle kan hjælpe på hver sin måde. Vi har arbejdet for at skabe et frirum med leg og bevægelse for de ukrainske familier, der har været forbi landets børneafdelinger – ligesom vi til daglig gør for alle andre indlagte børn og unge.

Takket være TrygFonden har vi nu mulighed for at kunne gøre endnu mere. Vi er netop rykket ind på modtagecentret Ottiliahus i Købehavn, hvor vi hver uge vil være til stede for at skabe legefyldte frirum. Og i den kommende tid ruller vores legevogne ind på flere modtagecentre.
Sammen med vores to fantastiske samarbejdspartnere Selected Car Group og DreistStorgaard har vi netop afholdt Charity Dinner. En aften, der var fyldt med stor opbakning til vores arbejde, skønne gæster, fede biler og en masse dejlig underholdning i selskab med Tom Kristensen, Sunny Cargara, Claus Ebberfeld, DJ Stefan Hansen, Nickolai Damgaard og Jeanette Ox.
Der blev samlet hele 100.090 kr. ind til vores arbejde på børneafdelingerne.

 

Tusind tak til alle, der støttede og alle virksomheder, der donerede. Ole Aakjær, Signe Brixtofte, Dulong Fine Jewelry, JanetteDommer.dk, Madklubben, Guldsmeden Hotels, Løvtag, Rikke Hertz, Jan Grarup, Servicefirmaet Globel A/S, Bryghuset Møn, Teambuilding.dk, Shell, bObles, Continental, Small Talk – Big Questions, Per Hillo og Quooker Danmark.
Foto: Henrik Uth

I anledning af Fars Dag har en række af vores skønne heltevenner og – ambassadører samlet ind til vores arbejde.

Det blev til hele 288.359 kr., som går til mere leg og bevægelse til landets indlagte børn.

Af hjertet tak til alle, der har støttet!

Vil du også støtte vores arbejde? Donér på MobilePay 12116.

Wauw! Se lige en flok flotte helte!
Det er medarbejderne fra Vestergaard Huse, der er trukket i heltekapperne i anledning af vores helt nye samarbejde.
I 2022 støtter Vestergaard Huse nemlig vores arbejde på landets børneafdelinger.
Bl.a. ved at støtte med 500 kr. pr. solgte hus i år og ved at afholde Helteløb i Viborg.
Tusind tak for støtten – vi glæder os til samarbejdet.