Broderloge nr. 32 Esbern Snare I.O.O.F. har valgt at støtte Legeheltene på Aarhus Universitetshospital i Skejby med 15.000 kr. Donationen er med til at sikre, at endnu flere børn på Aarhus Universitetshospital i Skejby får glæde af Legeheltene hver eneste dag. Tusind tak for at støtte vores arbejde – det betyder alverden.

Kristi Himmelfartsferien står i år i løbets tegn, når danskerne inviteres til at deltage i en helt ny løbeudfordring. Formålet er at samle ind til Legeheltene.

Puds løbeskoene af og vær klar til en rask løbetur i Kristi Himmelfartsferien fra 13. til 16. maj. Sådan lyder budskabet fra Legeheltene og LØBEREN-butikkerne, der er klar med en helt ny løbeudfordring, som har fået navnet “Legeheltenes Løbechallenge”.
Som løber er det muligt at deltage i Legeheltenes Løbechallenge ved at købe en Legehelte-t-shirt til ens barn. T-shirten kan købes for 100 kr. på LØBERENs hjemmeside her, hvorefter pengene doneres direkte videre til Legeheltene.

Bestem selv, hvor løbeturen går hen
Legeheltenes Løbechallenge afholdes som et virtuelt løb. Det vil sige, at løbere på tværs af hele landet kan være med, da man helt selv bestemmer, hvor løbeturen går hen. Måske skal hele familien med på en tur i den lokale skov, eller også er man mere til en tur alene langs stranden. Det er helt op til én selv. Længden på løbeturen er også op til den enkelte, det vigtigste er bare, at man får en aktiv dag fyldt med frisk luft.

Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden, håber, at mange har lyst til at deltage i løbeudfordringen til fordel for det gode formål:
”Motion og en aktiv livsstil er vigtigt for både børn og voksne. Med Legeheltenes Løbechallenge vil vi derfor gerne inspirere endnu flere til at tage familien under armen og tage på en rask løbetur. Længden på turen er ikke vigtig – bare man får pulsen op og noget frisk vind i håret. Vigtigheden af en aktiv hverdag er lige så stor for indlagte børn. Og derfor håber vi, at mange har lyst til at trække i løbeskoene for netop at støtte op om Legeheltenes vigtige arbejde på børneafdelingerne.”

Når man som deltager tilmelder sig løbeudfordringen ved at købe en Legehelte-t-shirt, får man samtidig en goodiebag og deltagelse i lodtrækning om flotte præmier.

Sådan foregår det:

  • Tilmeld dig ved at købe en eller flere Legehelte-t-shirts til dit barn/dine børn. T-shirten koster 100 kr., der doneres direkte til Legeheltene.
  • Afhent enten t-shirten i en LØBEREN-butik fra d. 7. maj eller få den tilsendt.
  • Goodiebaggen, der følger med t-shirten, skal afhentes i en LØBEREN-butik.
  • Løbet afholdes virtuelt – så du bestemmer helt selv hvor og hvornår, du vil snøre løbeskoene. God tur!

Del din løbetur:
Inspirer andre til en løbetur ved at dele din løbetur med et opslag på Instagram med hashtagget #legeheltechallenge og tagge @loberen og @legeheltene.

Læs mere om Legeheltenes Løbechallenge her.

legeheltene-fodselsdag

Tirsdag d. 27. april har Legeheltene fødselsdag! Og vi inviterer indlagte børn i Danmark til fødselsdagsfest – på hver deres hospitalsstue.

Det sidste år har, grundet corona, ikke budt på mange fester for hverken voksne eller børn – og slet ikke for de børn, der er så uheldige at være indlagt på hospitalet. Sidste år fejrede Legeheltene med stor succes og tilslutning deres fødselsdag med en coronavenlig fødselsdagsfest og i år gentages initiativet.

De indlagte børn får både kager, flag og gaver, så de kan komme med til fødselsdagsfest – en fest der fejres over hele landet, men på hver sin hospitalsstue grundet risikoen for smitte med coronavirus. Kagerne er doneret af Bæchs Conditori. I stedet for forhindringsbaner og boldspil står dagen på “ballonbadminton” og “flaskehalsen peger på” med forskellige bevægelser – næsten som en almindelig fødselsdagsfest.

Legeheltenes ønskeliste til gaver er ikke så lang i år. Det eneste vi ønsker os er at kunne glæde endnu flere indlagte børn med mere aktiv leg og bevægelse på flere børneafdelinger rundt om i Danmark. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at opfylde dette ønske, så kan du donere en festlig fødselsdagslagkage i alle mulige størrelser til Legeheltenes arbejde.
Du bestemmer selv, om du vil donere en lagkage med to, fire, seks eller otte lag. Kagerne koster mellem 20 kr. og 150 kr., og støtten overføres på MobilePay-nummer 403171.

Læs meget mere om Heltefødselsdagen her. 

Mange tak for fødselsdagsgaven!

De laver ikke bare gode afleveringer, scorer mål og har en teamspirit udover det sædvanlige. De spiller ikke bare fodbold. De spiller nemlig med helt særlige superheltekræfter og samler ind til Legeheltene.

Forza Klubben er et socialt fællesskab, som består af 14 kvinder i slut tyverne. Kvinderne er til dagligt ambitiøse karrierekvinder inden for blandt andet sundhedsbranchen, IT, politik og jura. Klubben er et socialt samlingspunkt i en travl hverdag, hvor de samtidig kan gøre det, de elsker allermest – nemlig at spille fodbold. En stor del af holdet har baggrund som tidligere elitesportsudøvere, og ønsker nu at forene sporten, det sociale og det velgørende element i én og samme klub.

Holdet består af: 
Mille Seehausen Knudsen
Julie Astrid Schelhart Madsen
Mette Boie Steffensen
Theresa Kold Andersen
Karoline Vittrup Andersen
Josefine Frøslev-Thomsen\
Josefine Rahbæk Larsen
Michelle Wehlast Jørgensen
Line Hasse Kirkegård
Kathrine Frøslev-Thomsen
Siri Frederikke Andersen
Nana Kira Prisholm Skrøder
Pernille Schou Jørgensen
Emilie Steensen Blicher

Vil du støtte Forzaklubbens indsamling til Legeheltene? Så send en mønt på MobilePay-nummer 778947.
Eller følg Forzaklubben på Instagram. 

I år inviterer Legeheltene de indlagte børn med på Påskejagten, hvor de skal finde skjulte påskeposter og lave påskelege sammen med Legeheltene.

”Det er altid ekstra hårdt at være indlagt i helligdagene, så vi er glade for – trods corona – at kunne gøre noget for børnene i påsken. Med disse aktiviteter kan vi forhåbentlig sprede påskestemning og samtidig fortsætte den aktive leg, der er vigtig for børnene,” udtaler Henriette Madsen, Generalsekretær i Børneulykkesfonden, som driver Legeheltene.

I ugerne op til påske har danskerne haft mulighed for at donere deres påskeæg til Legeheltenes arbejde på hospitalerne. Det er blandt andet bidragene fra denne indsamling, der gør det muligt at afholde påskeaktiviteter for de indlagte børn.

Du kan stadig nå at donere dit påskeæg, så vi kan fortsætte med at lave påskeskæg med de indlagte børn – læs meget mere og støt her.

Tak for den flotte donation på 25.000 kr. fra Frederiksberg Fonden til Helteløbet, som afholdes til fordel for Legeheltene.