50.000 fra Gudmund & Palle Mørchs Mindefond

En stor tak til Gudmund & Palle Mørchs Mindefond, som har bidraget med 50.000 kr. til Legeheltenes arbejde på Aalborg Universitetshospital samt til opstart af Legeheltene på Regionshospitalet Nordjylland i Hjørring.

Helteløb og donation fra OB

I samarbejde med Odense Boldklub afholdte Legeheltene Helteløb på Odense Stadion d. 27. oktober. Der var kapper og superheltemasker i alle regnbuens farver og fart over feltet, da en masse børn og forældre deltog i Helteløbet. Bagefter overrakte OB en flot donation til Legeheltene på 25.000 kr. Tak til OB og alle, der var med på dagen.

Se et nyhedsindslag fra dagen her. 

Mød Legehelten Morten

Morten er ny Legehelt på Aalborg Universitetshospital sammen med Laura. Morten er en vaskeægte sportsfreak og altid med på sjov og ballade.

Du kan lære Morten lidt bedre at kende ved at klikke på hans billede her.

Mød Legeheltene i Vilters godnathistorier

Nu leger Legeheltene også om natten! Det kan være svært at falde i søvn, når man er indlagt. Men nu kan det måske blive lidt nemmere for børnene på H. C. Andersen Børne- og Ungehospital. Med udgangspunkt i en række personlige godnathistorier, hvor børnene selv har hovedrollen, kan de kan nemlig besøge hospitalet sammen med drømmepiloten Vilter Ørngot og Legehelten Signe, som de kender fra hverdagen. Se et indslag med Gry på 4 år, der er glad for at tage på eventyr om natten med Vilter og Signe Legehelt.

Dance Event i DGI-byen: 45.400 kr. indsamlet til Legeheltene

Til Dance Event i DGI-byen dansede mere end 160 danseglæde gæster sammen med stjernerne fra Vild med Dans. Både Michael Olesen, Thomas Evers Poulsen, Morten Kjeldgaard og Mie Martha Moltke var med som instruktører, og der blev i alt indsamlet hele 45.400 kr. til Legeheltene. TAK! Se billeder fra dagen her.

Quiztid: Nu kan man støtte Legeheltene i Primetimes livequiz

I september og oktober måned kan man hver aften kl. 20 støtte Legeheltene ved at spille med, når der livequizzes i Primetime-appen. Det er gratis at være med og til slut har vinderne muligheden for at donere deres gevinst til at støtte Legeheltene. Tak for støtten!