Nanett står klar med hjælpepakke til isolerede børn

Der er travlt på sygehusenes børneafdelinger i øjeblikket, hvor ekstraordinært mange børn bliver indlagt med RS-virus. Sammen med Kreaheltene er Legeheltene i fuld gang med at uddele hjælpepakker til isolerede børn på landets hospitaler. Hjælpepakkerne indeholder børnebogen ”Charlie”, lidt godt til ganen og en lille hilsen til børnene. Vi håber at børnene og deres familier tager godt imod initiativet, som er et alternativ for fysisk aktivitet og leg, så længe børnene er i isolation.

”Legeheltene og Kreaheltene er sat i verden for at gøre tiden på hospitalet lidt sjovere og mere aktiv for de børn, der er indlagt. Derfor vil vi også gerne gøre vores for at bringe lidt glæde og smil ind til de børn og forældre, som i øjeblikket er isoleret og går igennem en svær tid. Det kan hjælpepakkerne forhåbentligt lægge op til ved at indbyde til små øjeblikke med oplæsning og hygge,” udtaler Henriette Madsen, der er generalsekretær for Børneulykkesfonden, som står bag Legeheltene og Kreaheltene.

Fremover får Legeheltene lov til at have det sjovt med de søde børn og unge mennesker på Børne- og Ungehospice Strandbakkehuset, som netop har budt os velkomne. Legeheltene vil fremover sikre grin, smil og en masse leg og skøre aktiviteter i Strandbakkehuset.

Vi er stolte af samarbejdet og glæder os meget til at bidrage til en lysere hverdag for børn, unge og deres familier i Strandbakkehuset.

Regionshospitalet Randers har netop slået dørene op for Legeheltene til glæde og gavn for de indlagte børn.

Fremover vil vores farverige helte være en del af hverdagen på sygehuset, hvor de skaber mere leg, aktivitet og bevægelse for børnene. De første Legehelte i Randers er Helle og Cathrine, som begge er uddannet fysioterapeuter.

Vi er stolte af samarbejdet med Regionshospitalet Randers og ikke mindst af, at Legeheltene nu er at finde på 14 sygehuse landet over.

Forestil dig…. Solen står højt på himlen, græsset er grønt og trimmet, og stemningen er i top. Golfbolden ligger klar på den smalle tee og venter på at blive skudt afsted, måske i en hole in one? I hvert fald til fordel for Legeheltene.

Torsdag d. 2. september 2021 afholdes Charity Golf Open i samarbejde med Danske Bank og Vejle Skov Advokater til fordel for Legeheltene. Charity Golf Open er en golfturnering, hvor op til 72 forskellige mennesker fordelt i hold skal konkurrere mod hinanden. Derudover bliver der et stærkt hold af tidligere og nuværende sportsstjerner og kunstnere, som bakker op og vil dyste på golfbanen i en god sags tjeneste. Kom og spil med Tom Kristensen, Stig Tøfting, Lars Christiansen, Peter Rasmussen, Henrik ‘Store’ Larsen, Jes Høgh og Søren Stryger.

Rammerne er eksklusive, men samtidig uhøjtidelige med vide rammer til hyggeligt samvær, gode indslag og festlige stjernestunder.

Arrangementet afholdes i Vejle Golfklub, som er en af Danmarks smukkeste mesterskabsbaner med 27 huller (3 x 9 huller) med stærkt kuperede skovhuller, kløfter og let kuperet terræn – en udfordring for alle golfspillere.
Dagen byder på forskellige konkurrencer, flotte præmier og masser af fællesskab. Der vil til Charity Golf Open være kåring af vinderne af golfturneringen, og disse vindere vil modtage flotte præmier.

Efter golfturneringen byder vi på middag på Munkebjerg Hotel i helt unikke omgivelser med udsigt udover skov og Vejle Fjord og moderne bistro-retter. Mellem serveringerne vil der være festlige indslag i form af musik og underholdning udover det sædvanlige. Lune Carlsen vil sørge for topunderholdning med hans fortolkninger af Kim Larsens sange.
Derudover vil der på aftenen afholdes velgørenhedsauktion og tombola, hvor du kan byde på eksklusive ting.

Overskuddet fra Charity Golf Open går direkte til Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere på www.charitygolfopen.dk 

Kom med, når der for tredje gang bliver afholdt Charity Catwalk til fordel for Legeheltene. Denne gang afholdes det eksklusive fashionshow det på det splinternye hotel Villa Copenhagen – og det er torsdag d. 9. september 2021 klokken 18.
Couturedesigneren Jesper Høvring og psykolog og forfatter Sarah Zobel har slået pjalterne sammen i den gode sags tjeneste, og der er lagt op til et fashionshow ud over det sædvanlige, når Villa Copenhagens fantastiske lokaler fyldes med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse. Ericka Jane og Outlandish sørger for forrygende toner og smuk musik.
Aftenens konferencierer er Sarah Zobel og Jesper Høvring, og de glæder sig til at byde velkommen til et usædvanligt show, hvor du kan opleve smukke modeller, der fremviser anerkendte designeres nyeste kollektion samt koncerter med fantastiske kunstnere. Signe Lindkvist og Jacob Riising indtager scenen som aftenens værter.
Det flotte show er tilrettelagt i samarbejde med PIVOT Production.
Overskuddet fra Charity Catwalk går direkte til Legeheltene. Alle modeller, kunstnere og konferencierer arbejder pro bono.
Oplev disse modeller modeller på catwalken:
Christiane Schaumburg-Müller, Cecilie Haugaard, Sarah Grünewald, Abdel Aziz Mahmoud, Cath A. Danneskiold-Samsøe, Cecilie Stenspil, Emil Thorup, Felix Smith, Julie Steincke, Kasper Kirkegaard, Lene Beier, Lina Rafn, Mette Skjærbæk, Mette-Marie Lei Lange, Nikolaj Hübbe, Ole Henriksen, Patrik Wozniacki, Roland Møller, Sarah Zobel, Stephanie Surrugue og Stine Sara (*listen bliver løbende opdateret).
Se den nyeste kollektion fra disse eksklusive designere:
Baum und Pferdgarten, Blanche , Custommade, Dea Kudibal, Elsa Adams, Gestuz, Henrik Vibskov, Jesper Høvring, Karen Simonsen, Les Deux, Mark Tan, Morten Ussing, Munthe, O’TAY, Samsøe Samsøe, Stasia, Stine Goya, Søren Le Schmidt, Won Hundred, Wood Wood, Julie Wettergren, Nomad, Prego (*listen bliver løbende opdateret).
PRISER
Billet: 450 kr. + gebyr
Prisen inkluderer entre, velkomstdrink, lækkerier og en goodiebag til en værdi af over 800 kr.
Goodiebaggen indeholder bl.a. produkter fra Derma, Mderma, Maui Moisture, Kleenex,, Eurowoman, Odense Marcipan, Avéne, Nestlé, Dr. Irena Eris, m.fl.
Inden showet begynder, er der mulighed for at købe lodder til en tombola. I tombolaen kan du vinde eksklusive præmier til en høj værdi. Hvert lod koster 100 kr., og alt overskuddet fra tombolaen går naturligvis til Legeheltene.
Vi følger regeringens udmeldinger om retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje.
I tilfælde af at arrangementet bliver aflyst/flyttet, er det selvfølgelig muligt at få pengene retur dog eksklusiv billetgebyr.
PROGRAM
Kl. 17.00: Dørene åbner
Kl. 18.00: Aftenens konferencierer Sarah Zobel og Jesper Høvring byder velkommen
Kl. 18.15: Musikalsk indslag
Kl. 18.30: Første del af fashionshow
Kl. 18.45: Musikalsk indslag
Kl. 19:00: Anden del af fashionshow
Kl. 19:15: Musikalsk indslag
Kl. 19.30: Tak for i aften
Læs mere om Charity Catwalk på www.charitycatwalk.dk
Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest.
Gemmeræs, stafetræs, balanceræs, kasteræs – ANDERÆS🦆💨 Uge 23 er en helt særlig uge for Legeheltene – vi afholder nemlig Anderæs i samarbejde med Andemors Verden 🌈
Formålet er at skabe aktiv leg, bevægelse og glæde for en masse børn🧡 Når de indlagte børn har gennemført Anderæset, får de et sejt heltediplom og en bamse 🏆🧸 
Følgende hospitaler er med:
🦆 Aalborg Universitetshospital
🦆 Aarhus Universitetshospital
🦆 Odense Universitetshospital
🦆 Rigshospitalet
🦆 Slagelse Sygehus
🦆 Regionshospitalet Nordjylland (Hjørring)
Udover Anderæset på hospitalerne er der også en række fantastiske ambassadører samt forhandlere, der støtter op om kampagnen. 25% af salget af produkterne i Motorikkassen går hos forhandlerne går direkte til Legeheltenes arbejde💭
Af hele vores heltehjerte – TUSIND tak til både Andemors Verden, ambassadørerne samt forhandlerne for at støtte op om Legeheltenes arbejde🙏🏼
Ambassadører:
🦸🏼‍♀️ @ninaclaires
🦸🏼‍♀️ @maria_tic_talk
🦸🏼‍♀️ @lindaeskehoj
🦸🏼‍♀️ @mette_terkelsen
🦸🏼‍♀️ @linebandersen
Se en masse fine billeder og historier om vores Anderæs ude på hospitalerne på vores Facebook eller Instagram.