De indlagte børn på Regionshospitalet i Viborg modtog i tirsdags den femte hjælpepakke fra Legeheltene under coronakrisen. Borgmester i Viborg Kommune, Ulrik Wilbek, hjalp Legeheltene med at glæde de indlagte børn og dele hjælpepakkerne ud.

Hjælpepakkerne skal sætte gang i aktiv leg og bevægelse for de indlagte børn, mens Legeheltene fortsat må vente på at få lov til at komme ud på børneafdelingerne igen. Den femte hjælpepakke har temaet “gamle lege” og skal inspirere børnene til sjove lege med bl.a. hinkeruder, hønseringe og klapperemser.

I sidste uge hjalp de to lokale fodboldstjerner fra FC Midtjylland, Awer Mabil og Joel Andersson, Legeheltene med at aflevere hjælpepakker til de indlagte børn på Regionshospitalet i Herning.
Det er den fjerde hjælpepakke fra Legeheltene, som de indlagte børn på Regionshospitalet i Herning har modtaget, og der er flere på vej! I den kommende tid vil der nemlig blive sendt endnu flere hjælpepakker ud til de indlagte børn. Hjælpepakkerne har til formål at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i den tid, Legeheltene ikke må være fysisk til stede på hospitalerne grundet coronapandemien.

Du kan læse mere om udbringningen af hjælpepakker i en artikel fra Herning Folkeblad her. 

Fotokreditering: Søren Braad Andersen, Kommunikation, Hospitalsenheden Vest.

I går havde Legeheltene den store fornøjelse at dele den fjerde hjælpepakke ud til de indlagte børn på Herlev Hospital. Til dette fik Legeheltene hjælp af to superligahelte fra Lyngby Boldklub. I hjælpepakken er der bl.a. forslag til masser af aktive forårslege – og Legeheltene vil i den kommende tid sende endnu flere hjælpepakker afsted. Formålet med hjælpepakkerne er fortsat at skabe aktiv leg og bevægelse hos de indlagte børn i en tid, hvor det er ekstra hårdt at være indlagt. Foruden hjælpepakkerne havde Legeheltene og fodboldheltene også taget lækre fodboldkager med til de indlagte børn. De flotte kager blev sponsoreret af Bodenhoff Bageri.

Se flere billeder fra uddelingen af hjælpepakker og fodboldkager her.

De to fodboldhelte fra AGF, Mustafa Amini og Mustapha Bundu, har i dag hjulpet Legeheltene med at bringe hjælpepakker ud til indlagte børn på Aarhus Universitetshospital. Coronasituatonen er skyld i, at Legeheltene ikke kan være fysisk til stede på de danske børneafdelinger. Trods situationen ønsker Legeheltene dog fortsat at bringe leg og glæde ind til de indlagte børn på hospitalsstuerne, og derfor har børnene på Aarhus Universitetshospital i dag modtaget den fjerde hjælpepakke fra Legeheltene. I alt fire kasser med legehæfter og søde sager afleverede superligaspillerne Mustafa Amini og Mustapha Bundu på vegne af Legeheltene til Trygfondens Familiehus, som efterfølgende vil sørge  for at uddele legeposer til de indlagte børn.

En stor tak for hjælpen skal lyde til Mustafa Amini, Mustapha Bundu og AGF!

Læs mere og se billeder fra dagens udbringning af hjælperpakker her. 

I mandags fejrede Legeheltene 3-års fødselsdag med indlagte børn i hele landet. Det var en dejlig og travl dag, hvor vi var rundt i hele landet for at dele fødselsdagspakker fyldt med aktive lege samt lækre kagemænd ud til indlagte børn og personalet på de danske børneafdelinger. Heldigvis skabte pakkerne og kagerne stor begejstring rundt om på hospitalsstuerne!

Kl. 14 inviterede Legeheltene til fødselsdagsfest live på Facebook med My Little Pony. Alle var inviteret med, og der blev hygget, danset, sunget og festet – sammen men hver for sig.

Se alle de dejlige billeder fra dagen her.

D. 27. april har Legeheltene 3-års fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres med manér på trods af coronasituationen. Derfor inviterer Legeheltene til Danmarks største Heltefødselsdag, hvor alle er inviteret – herunder alle de indlagte børn, som lige nu gennemgår en rigtig svær tid. De indlagte børn vil kunne deltage i Heltefødselsdagen fra hver deres hospitalsstue.

Til enhver fødselsdag hører selvfølgelig gaver, flag og kage. Derfor sender Legeheltene fødselsdagspakker afsted til indlagte børn! Pakkerne indeholder bl.a. et hæfte med sjove fødselsdagslege, som kan udføres inden for hospitalsstuens fire vægge med de rekvisitter, man lige har ved hånden. Når børnene har givet den gas til fødselsdagslegene, er det tid til lidt til den søde tand. Der vil derfor være kage til alle børnene, og fødselsdagspakkerne indeholder desuden lidt ekstra godt til ganen.

Legeheltenes ønskeliste til gaver er ikke så lang i år. Det eneste vi ønsker os er at kunne glæde endnu flere indlagte børn med mere aktiv leg og bevægelse på flere børneafdelinger rundt om i Danmark.
Hvis du har lyst til at hjælpe os med at opfylde dette ønske, så kan du donere en festlig fødselsdagslagkage i alle mulige størrelser til Legeheltenes arbejde. Du bestemmer selv, om du vil donere en lagkage med to, fire, seks eller otte lag. Kagerne koster mellem 20 kr. og 150 kr., og støtten overføres på MobilePay-nummer 403171.

Læs meget mere om Heltefødselsdagen her. 

Mange tak for fødselsdagsgaven!