Gør som 591 helte og støt Legeheltene på Odendo

Vores samarbejde med Odendo har vokseværk og antallet af brugere der vælger at støtte Legeheltene er støt stigende, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for.

Samarbejdet giver nemlig mulighed for at gøre en fantastisk handel der støtter Legeheltene.

Odendo har masser af daglige auktioner auktioner indenfor bolig, design og oplevelser, hvor du kan støtte os med 5% af salgsprisen.

Besøg vores auktionside: https://www.odendo.dk/boerneulykkesfonden

 

Nyhed

Som noget nyt kan du nu også støtte Legeheltene på platformens nye bolig- & design shop hvor man ligeledes kan støtte med 5 % af den samlede salgspris.

På shoppen finder du et stort udvalg af interiør, fx. puder, urtepotter og krukker, samt meget mere, til markedets bedste priser.

Besøg vores shop: https://www.odendo.dk/boerneulykkesfonden/shop

 

Om Odendo

Her gør du fantastiske handler og støtter samtidig gode formål. Siden starten i 2013 har Odendo, og platformens brugere, indsamlet mere end +33 millioner kroner til gode formål.

Odendo samarbejder med ansvarsfulde brands der deler platformens DNA, om at støtte gode formål.

Året nærmer sig sin afslutning – og sikke et år det har været for os Legehelte
Selvom corona naturligvis også har haft stor indflydelse på vores arbejde i år, har vi fortsat kunne sprede aktiv leg og bevægelse til landets indlagte børn. Og i år har udbredelsen af Legeheltene taget et stort skridt. Vi er nemlig trådt indenfor på fire nye børneafdelinger, og vores Legehelte-team er i årets løb vokset til 25 Legehelte.
Hverdagen har budt på mange forskellige aktiviteter. Sammen med de indlagte børn har vi bl.a. lavet Legedysten sammen med LEGO, afholdt Helteløb i sommerferien og taget på Anderæs sammen med Andemors Verden – det har været så sjovt! Og i perioder, hvor corona og RS-virus har fyldt, har vi fortsat vores uddeling af hjælpepakker.
Der skal derfor lyde et stort tak til alle, der har været med på rejsen i år: samarbejdspartnere, sponsorer, bestyrelse, ambassadører og alle andre legekammerater, der altid står klar med en hjælpende hånd. Vi kan næsten ikke vente med at komme i gang med 2022, hvor en masse nye spændende aktiviteter venter forude.
Rigtig godt nytår til jer alle!
Nanett står klar med hjælpepakke til isolerede børn

Der er travlt på sygehusenes børneafdelinger i øjeblikket, hvor ekstraordinært mange børn bliver indlagt med RS-virus. Sammen med Kreaheltene er Legeheltene i fuld gang med at uddele hjælpepakker til isolerede børn på landets hospitaler. Hjælpepakkerne indeholder børnebogen ”Charlie”, lidt godt til ganen og en lille hilsen til børnene. Vi håber at børnene og deres familier tager godt imod initiativet, som er et alternativ for fysisk aktivitet og leg, så længe børnene er i isolation.

”Legeheltene og Kreaheltene er sat i verden for at gøre tiden på hospitalet lidt sjovere og mere aktiv for de børn, der er indlagt. Derfor vil vi også gerne gøre vores for at bringe lidt glæde og smil ind til de børn og forældre, som i øjeblikket er isoleret og går igennem en svær tid. Det kan hjælpepakkerne forhåbentligt lægge op til ved at indbyde til små øjeblikke med oplæsning og hygge,” udtaler Henriette Madsen, der er generalsekretær for Børneulykkesfonden, som står bag Legeheltene og Kreaheltene.

Fremover får Legeheltene lov til at have det sjovt med de søde børn og unge mennesker på Børne- og Ungehospice Strandbakkehuset, som netop har budt os velkomne. Legeheltene vil fremover sikre grin, smil og en masse leg og skøre aktiviteter i Strandbakkehuset.

Vi er stolte af samarbejdet og glæder os meget til at bidrage til en lysere hverdag for børn, unge og deres familier i Strandbakkehuset.

Regionshospitalet Randers har netop slået dørene op for Legeheltene til glæde og gavn for de indlagte børn.

Fremover vil vores farverige helte være en del af hverdagen på sygehuset, hvor de skaber mere leg, aktivitet og bevægelse for børnene. De første Legehelte i Randers er Helle og Cathrine, som begge er uddannet fysioterapeuter.

Vi er stolte af samarbejdet med Regionshospitalet Randers og ikke mindst af, at Legeheltene nu er at finde på 14 sygehuse landet over.

Forestil dig…. Solen står højt på himlen, græsset er grønt og trimmet, og stemningen er i top. Golfbolden ligger klar på den smalle tee og venter på at blive skudt afsted, måske i en hole in one? I hvert fald til fordel for Legeheltene.

Torsdag d. 2. september 2021 afholdes Charity Golf Open i samarbejde med Danske Bank og Vejle Skov Advokater til fordel for Legeheltene. Charity Golf Open er en golfturnering, hvor op til 72 forskellige mennesker fordelt i hold skal konkurrere mod hinanden. Derudover bliver der et stærkt hold af tidligere og nuværende sportsstjerner og kunstnere, som bakker op og vil dyste på golfbanen i en god sags tjeneste. Kom og spil med Tom Kristensen, Stig Tøfting, Lars Christiansen, Peter Rasmussen, Henrik ‘Store’ Larsen, Jes Høgh og Søren Stryger.

Rammerne er eksklusive, men samtidig uhøjtidelige med vide rammer til hyggeligt samvær, gode indslag og festlige stjernestunder.

Arrangementet afholdes i Vejle Golfklub, som er en af Danmarks smukkeste mesterskabsbaner med 27 huller (3 x 9 huller) med stærkt kuperede skovhuller, kløfter og let kuperet terræn – en udfordring for alle golfspillere.
Dagen byder på forskellige konkurrencer, flotte præmier og masser af fællesskab. Der vil til Charity Golf Open være kåring af vinderne af golfturneringen, og disse vindere vil modtage flotte præmier.

Efter golfturneringen byder vi på middag på Munkebjerg Hotel i helt unikke omgivelser med udsigt udover skov og Vejle Fjord og moderne bistro-retter. Mellem serveringerne vil der være festlige indslag i form af musik og underholdning udover det sædvanlige. Lune Carlsen vil sørge for topunderholdning med hans fortolkninger af Kim Larsens sange.
Derudover vil der på aftenen afholdes velgørenhedsauktion og tombola, hvor du kan byde på eksklusive ting.

Overskuddet fra Charity Golf Open går direkte til Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere på www.charitygolfopen.dk