Hip hip hurra: Legeheltene fylder 3 år

Hip hip hurra: Legeheltene fylder 3 år

D. 27. april har Legeheltene 3-års fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres med manér på trods af coronasituationen. Derfor inviterer Legeheltene til Danmarks største Heltefødselsdag, hvor alle er inviteret – herunder alle de indlagte børn, som lige nu gennemgår en rigtig svær tid. De indlagte børn vil kunne deltage i Heltefødselsdagen fra hver deres hospitalsstue.

Til enhver fødselsdag hører selvfølgelig gaver, flag og kage. Derfor sender Legeheltene fødselsdagspakker afsted til indlagte børn! Pakkerne indeholder bl.a. et hæfte med sjove fødselsdagslege, som kan udføres inden for hospitalsstuens fire vægge med de rekvisitter, man lige har ved hånden. Når børnene har givet den gas til fødselsdagslegene, er det tid til lidt til den søde tand. Der vil derfor være kage til alle børnene, og fødselsdagspakkerne indeholder desuden lidt ekstra godt til ganen.

Legeheltenes ønskeliste til gaver er ikke så lang i år. Det eneste vi ønsker os er at kunne glæde endnu flere indlagte børn med mere aktiv leg og bevægelse på flere børneafdelinger rundt om i Danmark.
Hvis du har lyst til at hjælpe os med at opfylde dette ønske, så kan du donere en festlig fødselsdagslagkage i alle mulige størrelser til Legeheltenes arbejde. Du bestemmer selv, om du vil donere en lagkage med to, fire, seks eller otte lag. Kagerne koster mellem 20 kr. og 150 kr., og støtten overføres på MobilePay-nummer 403171.

Læs meget mere om Heltefødselsdagen her. 

Mange tak for fødselsdagsgaven!