Donationer til aktiviteter under coronakrisen

Donationer til aktiviteter under coronakrisen

Som bekendt har coronakrisen desværre forhindret Legeheltene i at være fysisk til stede på de danske børneafdelinger i en lang periode. Heldigvis er Legeheltene så småt begyndt at vende tilbage til børneafdelingerne.

Med støtte fra Ole Kirk’s Fond og TrygFondens akutpulje har det været muligt for Legeheltene at igangsætte initiativet ”Legehelt på afstand, men stadig 100 % til stede” under coronakrisen.
Trods coronakrisen har initiativet gjort det muligt for Legeheltene fortsat at arbejde for at aktivere indlagte børn gennem følgende aktiviteter:

Hjælpepakker: under coronakrisen har Legeheltene sendt hele fem hjælpepakker ud til indlagte børn på de danske hospitaler. Hjælpepakkerne har alle indeholdt et legehæfte fyldt med idéer til sjove lege, lidt guf og legetøj.

Tips til heltelege- og aktiviteter: Legeheltene har på deres Facebook- og Instagramkanaler delt inspiration til sjove aktiviteter og lege, som både kan udføres hjemme og på hospitalet. Vi har samlet alle aktiviteterne på vores hjemmeside her.

Liveudsendelser på Facebook: Legeheltene har to gange sendt live på Facebook. Første gang med vores gode legekammerat Paw Patrol, anden gang i forbindelse med Legeheltenes fødselsdag sammen med My Little Pony. Begge gange er der blevet danset, hoppet, sunget og fjollet til den helt store guldmedalje.

Heltebanko: Legeheltene har delt en banko-hjælpepakke ud til indlagte børn, så de kunne spille banko med Legeheltene live på Facebook, hvor der var fede præmier på højkant. Inden længe gentager vi succesen, og derfor er der endnu en banko-pakke på vej til indlagte børn.

Legeheltene har modtaget 85.000 kr. fra Ole Kirk’s Fond og 169.220 kr. fra TrygFonden. TAK.