Skønhed og selvforkælelse til fordel for Legeheltene

Skønhed og selvforkælelse til fordel for Legeheltene

Efter en lang periode med aflyste og udskudte indsamlingsevents, kan vi heldigvis så småt begynde at se frem til et efterår fyldt med nye og spændende arrangementer!

Torsdag d. 15. oktober 2020 kl. 18:00 inviterer Børneulykkesfonden og Søren Le Schmidt til Charity Beauty på Hotel Clarion i København til fordel for Legeheltene. Det bliver en aften i skønhedens og selvforkælelsens tegn, hvor du kan nyde skønne bobler, snacks og inspirerende foredrag med Tina Søgaard, stifter og indehaver af Ecooking, og Søren Le Schmidt, designer og ambassadør for Ecooking.

Udover de spændende foredrag, vil du også kunne opleve live makeovers på scenen, når en af Sveriges bedste frisører, Antonio Axu, personligt stiller op sammen med Ecooking. Efterfølgende vil der være spændende workshops med kyndig hjælp og vejledning inden for alle grene af skønhed og sundhed. Eksperter fra Ecooking, Frankly Juice og Antonio Axu står nemlig klar til at svare på alle dine spørgsmål og guide dig. Du har ydermere mulighed for at købe produkter med god samvittighed, da op til 20% af salget på dagen går direkte til Legeheltenes arbejde!

Vi glæder os til at se dig til en skøn aften, hvor vi samler ind til Legeheltene!

Læs meget mere om Charity Beauty og køb billetter her.