Årets Charity Catwalk var en succes

Årets Charity Catwalk var en succes

I mandags dannede Børsens smukke lokaler rammen om årets Charity Catwalk, som blev afholdt til fordel for Legeheltene. Jesper Høvring og Christiane Schaumburg-Müller var værter for showet og førte gæsterne sikkert gennem aftenens festlige program. Aftenen bød på et modeshow, hvor de flotte modeller indtog catwalken iført tøj fra kendte designere og til tonerne af musik fra DJ Amin Safari. Derudover var der musikalske indslag fra Outlandish, Nicklas Sahl og Drew.
Både før og under showet kunne aftenens gæster nyde drikkevarer fra baren, og alle gæster fik desuden en goodiebag fyldt med gode sager med sig hjem. Det var også muligt at deltage i både auktion og tombola, hvor der var fede præmier på højkant.

Til arrangementet blev det nye heltearmbånd lancereret. Det flotte armbånd, som er designet af Julie Wettergren, blev vist frem på catwalken, hvor mange af modellerne havde det på.

Tak til alle, der støttede op om Charity Catwalk og var med til at samle ind til Legeheltene. Der skal lyde en særlig tak til Nordic Rentals A/S, der sørgede for aftenens lyd og lys, så vores fantastiske kunstnere kunne holde en fest på scenen. En særlig tak til Dansk Erhverv for at låne os de smukke lokaler, og en særlig tak til PIVOT Production for sparring, koreografi og produktion.
Og tak til alle de virksomheder, der har støttet op om både goodiebags, auktion og tombola.

Vi ses til næste år!

Se billeder fra arrangementet her.