You are currently viewing 89 paller med legetøj til indlagte børn

89 paller med legetøj til indlagte børn

Salling Group har doneret 89 paller med legetøj til Legeheltene – overskudslegetøj fra Salling Groups opkøb af TOP-TOY’s danske varelager, fra da koncernen fik muligheden for at drive BR-kæden videre:

”Vi har været omhyggelige med at finde en god samarbejdspartner, der kan overtage legetøjet, så vi er sikre på, at det ender hos de rigtige modtagere og virkelig vil blive værdsat. Derfor er vi glade for, at Børneulykkesfondens Legehelte giver legetøjet nyt liv hos børn, som får stor glæde af det”, fortæller Annette Juhler Kjær, der er Group Vice President, Public Affairs, Communication & CSR i Salling Group.

Legetøjet skal bl.a. bruges til præmier, når Legeheltene afholder det nye koncept ”bevægelsesbanko” med indlagte børn hver måned i løbet af efteråret. I bevægelsesbanko er der tilknyttet sjove og skøre bevægelser til nogle af tallene, så børnene på en legende måde får kroppen i bevægelse, når de er indlagt.

“COVID-19 har betydet store forandringer på børneafdelingerne – både i forhold til besøg fra familie og venner, muligheden for at bevæge sig rundt mellem de andre børn og lege med legesager. Men nu kan vi glæde børnene med noget legetøj, som de kan beholde, og som kan få tiden til at gå lidt hurtigere, når de er indlagt. Det er vi utrolig glade for,” siger Henriette Madsen, Generalsekretær i Børneulykkesfonden