You are currently viewing Opstart på Roskilde

Opstart på Roskilde

Ved I hvad? Vi har fået endnu en dygtig Kreahelt med på holdet. Tag rigtig godt imod Anneline og giv hende lige en kæmpe high-five, hvis du møder hende på gangen. Anneline kommer til at være på Roskilde Sygehus hver onsdag, og når vi får grønt lys, skal hun også være Kreahelt på Hvidovre Hospital én gang om ugen.
Lær hende lidt bedre at kende her:

“Hej med dig, dig OG dig!
Jeg hedder Anneline og jeg er en heldig pædagog-kartoffel. Jeg har nemlig mødt vildt mange skønne børn og deres seje forældre gennem alt muligt sjovt, jeg har fået lov at lave med min uddannelse som pædagog. Nu får jeg endda også lov til at møde jer, der skal besøge Roskilde og Hvidovre Hospital. Det glæder jeg mig til!
Jeg lover at fylde mit kreaskib med alle de gladeste farver. Så kan vi lave alverdens skøre fantasidyr, pynte væggene eller måske skrive et megasejt eventyr sammen.
Jeg er 29 år, men det tror mange børn aldrig rigtig på, fordi jeg tit kommer til at synge og danse lidt på bordene. Jeg har faktisk en Kreahelte superkraft… Den må i godt høre! – Når jeg synger sange, jeg elsker, så putter mine hænder helt automatisk glimmer og regnbuens farver på de kreating, jeg laver. Det er altså ret skørt…
Nå, men du skal altså lige komme og sig “Davs du”, hvis du ser mig derude! Så kan vi hygge-klippeklistre eller måske bare synge vores yndlingssang!”
Translate »