Støt via deltagelse i events

  Det er muligt at deltage i en række events til fordel for vores arbejde. Få en unik oplevelse sammen med familie, venner eller alene, og støt samtidig heltenes arbejde for indlagte og udsatte børn.

   Events for børn og deres familier

   Klar, parat, start! Vi står bag flere succesfulde event-koncepter, hvor hele familien kan få en unik og sjov oplevelse sammen.

   • Helteløbet

    På med heltekappen og afsted! Helteløbet er et sjovt familieløb for små og store superhelte. Målet er at have det sjovt sammen og samtidig støtte et godt formål. 

    Læs mere
   • Hero Run

    Tag hele familien med til Hero Run - løbet, hvor I skal igennem de sjoveste og mest udfordrende forhindringer, som med garanti vil bringe et smil frem på læben og masser af sved på panden. Skyd skurke, kravl under nettet og træd ind i rækken af Action-helte.

    Læs mere

   Events for voksne

   Er du til eksklusive middage, bankoarrangementer eller ekstremsport? Vi har mange forskellige arrangementer, som du kan deltage i og samtidig støtte vores arbejde. 

   • Charity Catwalk

    Et fashionshow ud over det sædvanlige med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse. Alt sammen til fordel for Legeheltene. 

    Læs mere
   • Adventure for Charity

    Med Adventure for Charity drager deltagerne gennem ørkener og til toppen af verdens højeste tinder til fordel for Legeheltene. Eventyret venter. 

    Læs mere
   • Charity Bike

    Fart i pedalerne, sved på panden, god musik og højt humør er ingredienserne, når Charity Bike løber af stablen. Læs mere om spinningeventet til fordel for Legeheltene her.

    Læs mere
   • Überbanko

    Überbanko er et sjovt bankospil til fordel for Legeheltene med underholdende værter, sjove nummertrækninger og masser af spændende præmier. 

    Læs mere
   • Helteugen

    I uge 38 er det Helteuge, hvor ambassadører, frivillige og virksomheder går sammen om at samle ind til Legeheltene og Kreaheltenes arbejde. Læs mere og meld dig som indsamler.

    Læs mere

   Leder du efter Børneulykkesfondens events?

   Børneulykkesfonden står bag en række events for familier med fokus på motorik, bevægelse og trafiksikkerhed, fx Kids Tour, Centimeter Maraton og Sej, Sund og Sikker.