Støt via deltagelse i events

  Det er muligt at deltage i en række events til fordel for vores arbejde. Få en unik oplevelse sammen med familie, venner eller alene, og støt samtidig heltenes arbejde for indlagte og udsatte børn.

   Events for børn og deres familier

   Klar, parat, start! Vi står bag flere succesfulde events, hvor hele familien kan få en unik og sjov oplevelse sammen.

   • Helteløbet

    På med heltekappen og afsted! Helteløbet er et sjovt familieløb for små og store superhelte. Målet er at have det sjovt sammen og samtidig støtte et godt formål. 

    Læs mere
   • Hero Run

    Tag hele familien med til Hero Run – løbet, hvor I skal igennem de sjoveste og mest udfordrende forhindringer, som med garanti vil bringe et smil frem på læben og masser af sved på panden. Skyd skurke, kravl under nettet og træd ind i rækken af Action-helte.

    Læs mere
   • Kagens dag – smag for en sag

    Kig forbi, når Legeheltene igen ruller det helt store kagebord ud til Kagens dag lørdag d. 8. juni kl. 10-16 på Lille Torv i Aarhus.

    Læs mere

   Events for voksne

   Er du til eksklusive middage, bankoarrangementer eller ekstremsport? Vi har mange forskellige arrangementer, som du kan deltage i og samtidig støtte vores arbejde. 

   • Charity Catwalk

    Et fashionshow ud over det sædvanlige med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse. Alt sammen til fordel for Legeheltene. 

    Læs mere
   • Adventure for Charity

    Med Adventure for Charity drager deltagerne gennem ørkener og til toppen af verdens højeste tinder til fordel for Legeheltene. Eventyret venter. 

    Læs mere
   • Charity Bike

    Fart i pedalerne, sved på panden, god musik og højt humør er ingredienserne, når Charity Bike løber af stablen. 

    Læs mere
   • Heltebanko

    Heltebanko er et sjovt bankospil til fordel for Legeheltene med underholdende værter, sjove nummertrækninger og masser af spændende præmier. 

    Læs mere
   • BeatBurn Charity Party

    Kom og vær med til en uforglemmelig dag fyldt med dans og træning, der støtter Legeheltene.

    Læs mere
   • Charity Dinner på AC Bella Sky

    En velgørenhedsmiddag med lækker mad topspækket med underholdning til fordel for Legeheltene.

    Læs mere

   Leder du efter Børneulykkesfondens events?

   Børneulykkesfonden står bag en række events for familier med fokus på motorik, bevægelse og trafiksikkerhed, fx Kids Tour, Centimeter Maraton og Sej, Sund og Sikker.