CopenEverest 2020 

– Nu har du muligheden for at bestige Mount Everest i København. Tør du?

Har du en bjergbestiger gemt i maven, men er aldrig kommet afsted? Eller måske er du bare klar på at udfordre dig selv? Vi har i hvert fald en vild udfordring klar til dig!

For nu har du muligheden for at nedlægge selveste Mount Everests højde – lige her i Danmark. Det sker når vi afholder CopenEverest 2020 d. 19. – 20. september på CopenHill. I spidsen for det hele står Børneulykkesfonden og eventen skydes igang af Pia Allerslev.

CopenEverest er en del af Climb for Charity projektet.

Du kan både vælge at deltage individuelt eller I kan dele distancen op og fuldføre som et hold på op til fire personer. Og hvis Mount Everest alligevel bliver for langt til dig/jer, kan man tilmelde sig en af vores andre to distancer: Kilimanjaro og Aconcagua. Der betales samme deltagergebyr for alle distancer og gebyret betales pr. person. Alle deltagere får udover en fantastisk oplevelse også en lækker goodiebag med produkter fra bl.a. Nocco, Barebells, Pierre Fabre og Stuhr.

Du støtter et godt formål
For at deltage ”bjergbestigningen” skal du betale et beløb samtidig med, at du skal sørge for at indsamle højdemetersponsorater inden arrangementet. Overskuddet og indsamlinger går direkte til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark. Ved at deltage i CopenEverest 2020 kan du altså være med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark og sørge for, at de får en hverdag med mere aktiv leg og bevægelse. Alt i mens du får en udfordrende og anderledes dag, du helt sikkert aldrig vil glemme!

Covid-19
Ud fra regeringens seneste umelding er status pt, at vi alle stadig må være igang på Copenhill samtidig – dog opfordrer vi til at undgå klynger og i stedet skabe god afstand blandt alle deltagere. På toppen til spisning må der være 240 personer samlet. Vi holder os løbende opdateret og i tæt dialog med CopenHill A/S.

Tilmeld dig her