CopenEverest 2021

– Kan I nå toppen af Mt. Everest på bare 12 timer?

Er du klar på at udfordre dig selv? Tag veninden, kollegaen, løbemakkeren eller måske familien under armen og prøv kræfter med ’bjergbestigning’ i Danmark.

Vi har den ultimative udfordring klar til jer! For nu har I mulighed for at se, om I kan nedlægge selveste Mount Everests højde på bare 12 timer. Det sker, når vi afholder
CopenEverest 2021 d. 29. maj på CopenHill fra kl.08.00-20.00.

I spidsen for det hele står Børneulykkesfonden og CopenEverest er en del af Climb for Charity projektet.

I har mulighed for at stille op som et hold på op til fire personer og på den vis dele distancen imellem jer. Man er selvfølgelig også velkommen til at tage hele distancen selv, men vi anbefaler, at I gør dagen til en fælles aktivitet med plads til hyggesnak og team-spirit.

Målet er toppen af Mt. Everest, MEN det vil også været muligt at stile efter Mt. Kinabalu, Mont Blanc og Mt. Kilimanjaro på dagen. Der tilmeldes og betales samme sted for alle distancer og I skal registrere jer, hver for sig. Prisen for deltagelse pr. person er 500 kr.(+gebyr) uden mad og 550 kr. (+gebyr) inkl. et måltid varm mad fra Rigtigmad.dk.
Alle deltagere får udover en fantastisk oplevelse også en lækker goodiebag med produkter fra bl.a. Nocco & Barebells.

Der vil, når klokken bliver 20.15 være fælles afslutningsfest på toppen af CopenHill for alle deltagere og familie/venner. Her vil være kåring af dagens fighter, humørspreder, bedste kampråb, udklædning, største donation m.fl.

Skynd jer at melde til i dag – vi har kun plads til 100 deltagere i alt! 

Du støtter et godt formål
For at deltage ”bjergbestigningen” skal du betale et beløb samtidig med, at du skal sørge for at indsamle højdemetersponsorater inden arrangementet og indhente mobilepaydonationer. Overskuddet og indsamlingen går direkte til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark. Ved at deltage i CopenEverest 2020 kan du altså være med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark og sørge for, at de får en hverdag med mere aktiv leg og bevægelse. Alt i mens du får en udfordrende og anderledes dag, du helt sikkert aldrig vil glemme!

Dinner on top!
Det vil igen i 2021 være muligt for gæster på Copenhill at købe lidt at spise fra Rigtigmad.dk fra kl.14.00 – 20.00.

Covid-19
Ud fra regeringens seneste udmelding er status pt, at vi alle stadig må være igang på Copenhill samtidig – dog opfordrer vi til at undgå klynger og i stedet skabe god afstand blandt alle deltagere. På toppen til spisning må der være 240 personer samlet. Vi holder os løbende opdateret og i tæt dialog med CopenHill A/S.