CopenEverest 2023 

– Vi gør det igen! Kan I nå toppen af Mt. Everest eller Mt. Kilimanjaro på max 12 timer?

Er du klar på at udfordre dig selv? Tag veninden, kollegaen, løbemakkeren eller måske familien under armen og prøv kræfter med ’bjergbestigning’ i Danmark.

Vi har den ultimative udfordring klar til jer! For nu har I mulighed for at se, om I kan nedlægge selveste Mount Everests eller Kilimanjaros højde på max 12 timer. Det sker, når vi afholder CopenEverest 2023 d. 6. maj på CopenHill fra kl.09.00-21.00.

I spidsen for det hele står Børneulykkesfonden, og CopenEverest er en del af Adventure for Charity projektet.

I har mulighed for at stille op som et hold på op til fire personer og på den vis dele distancen imellem jer. Man er selvfølgelig også velkommen til at tage hele distancen selv, men vi anbefaler, at I gør dagen til en fælles aktivitet med plads til hyggesnak og team-spirit.

Målet er toppen af Mt. Everest eller Mt. Kilimanjaro – dette vælges ved tilmelding. Der tilmeldes og betales samme sted for alle distancer og I skal registrere jer, hver for sig. Prisen for deltagelse pr. person er 500 kr.(+gebyr).
Alle deltagere får udover en fantastisk oplevelse også  en lækker goodiebag med produkter fra bl.a. Nocco & Barebells.

Skynd jer at melde til i dag – vi har kun plads til 100 deltagere i alt! 

Du støtter et godt formål
For at deltage ”bjergbestigningen” skal du betale et beløb samtidig med, at du skal sørge for at indsamle højdemetersponsorater inden arrangementet og indhente mobilepaydonationer. Overskuddet og indsamlingen går direkte til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark. Ved at deltage i CopenEverest 2022 kan du altså være med til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark og sørge for, at de får en hverdag med mere aktiv leg og bevægelse. Alt i mens du får en udfordrende og anderledes dag, du helt sikkert aldrig vil glemme!