Charity Lounge Party på Manon Les Suites
torsdag den 4. november 2021
– til fordel for Gadens Børn og Legeheltene

Rock med på fede toner

fra DJ Nicoline Toft

Mød aftenens auktionarius

Dan Rachlin

Bliv tryllebundet af showet med

Totem Entertainment

Nyd et eksklusivt musikalsk indslag

med Nabiha

Smukke omgivelser og junglestemning

Kom med, når Hotel Manon Les Suites smukke poolområde fyldes med spændende personligheder, tryllebindende underholdning, lækre toner og eksotisk stemning. Rikke Hertz, spirituel rådgiver og clairvoyant, og Jesper Lundorf, sikkerhedschef og foredragsholder, er værter for dette eksklusive arrangement i samarbejde med Gadens Børn og Legeheltene.

Gadens Børn og Legeheltene arbejder begge for at sikre børns ret til en sund, tryg og udfoldelsesrig barndom – hvad enten de bor i Danmark eller på gaden i Kolkata, Indien.

Omstændighederne og børnenes vilkår er forskellige, men de har det til fælles, at de er børn, som alle fortjener at føle omsorg og tryghed og få mulighed for at udforske og realisere deres egne evner, færdigheder og interesser gennem leg, kreativitet og fysisk udfoldelse. Netop dét er vi gået sammen om at kæmpe for!

Alt overskuddet fra aftenen går ubeskåret til de gode formål.

“It is not how much you give, it is how much love you put into giving”, Mother Teresa.

Jeg elsker netop det citat, fordi det fortæller intentionen bag det at give til andre. Det er faktisk en stor glæde for den der giver – og derfor stiller jeg naturligvis op med det jeg kan bidrage med til dette vigtige arrangement, hvor vi samler penge ind til at hjælpe børn der har behov. Jeg håber du vil gøre det samme…. og det at være så mange mennesker sammen om at gøre en forskel for andre, giver den ultimative bedste energi. Her emmer det af positive intentioner, fællesskab og kærlighed.” Rikke Hertz.

Program

Kl. 19.30: Dørene åbner

Kl. 20.00: Velkomst ved Rikke Hertz og Jesper Lundorf

Kl. 20.10: Musikalsk indslag med Nabiha

Kl. 20.30: Q&A med Pia Lindell Qwist fra Gadens Børn og Henriette Madsen fra Børneulykkesfonden

Kl. 21.00: Musikalsk indslag med Nicoline Toft & Philippe Benjamin Skow

Kl. 21.20: Danseshow med Totem Entertainment Show

Kl. 21.30: ’Live auktion’ med Dan Rachlin

Kl. 22.00: Netværk, dans & drinks

Kl. 23.00: Tak for i aften

Priser

Indgang: 299 kr. + gebyr

Charity Lounge Bed: 2.000 kr. + gebyr (Obs! Kun 4 stk.)

Prisen indkluderer entré, velkomstdrink, popcorn, snacks fra MÄT og en goodiebag til en værdi af over 300 kr.

Goodiebaggen indeholder bl.a. en lækker creme og lipbalm fra Ecooking, håndcreme fra iLoveEcoEssentials, slik fra HEY YUM!, fin drikkedunk og lækker the fra Rikke Hertz, kaffe fra Gevalia, deo fra Rockface, hårprodukter fra Maui, Kleenex m.fl.

Til aftenens ‘live aution’ med Dan Rachlin vil det være muligt at få flotte produkter og oplevelser af høj værdi med hjem.

Derudover vil der hele aftenen være mulighed for at købe lodder i tombolaen.

Her kan du vinde fine præmier og hvert lod koster fra 100 kr. Overskuddet fra tombolaen går selvfølgelig udbeskåret til Gadens Børn og Legeheltene.

Underholdning og ‘live auktion’

Glæd dig til et helt unikt performanceshow med artisten Tore Munch og hans ensemble Totem, der igennem moderne dans og LED stave fremtryller et magisk og imponerende show. Derudover sørger skønne Nabiha for lækkerier til øregangen og forkæler alle gæster med skøn musik og masser af god karma.

Dan Rachlin er aftenens auktionarius og byder på mulighed for at få fingrene i forskellig kunst, design, smykker og meget mere. Herudover er der mulighed for at smide en donation til formålet i tombolaen og få lodder til gengæld, der muligvis udløser en fin præmie fra en af vores mange sponsorer.

I løbet af aftenen mixer DJ Nicoline Toft og Philippe Benjamin Skow også tonerne sammen og sætter ekstra skub i festen. Hvad end man er til en svingom, et dyp i poolen eller foretrækker at gå i baren efter lækre cocktails er der garanti for masser af hygge i godt selskab.

Får man lyst til et dyp i poolen koster dette i aftenens anledning kun 75 kr. som udløser mulighed for omklædning samt håndklæde. Bemærk at badetøj er påkrævet.

Både lokation, scene, DJ pult, bar staff, staff til rengøring m.m. er doneret af Guldsmeden – Manon les Suites

Snacks, drikkevarer og goodiebags

Hvad med en lækker drink ved ankomst? Manon giver den første Jungle Dinero velkomstdrink og smider også deres lækre popcorn med trøffelolie ind i puljen. Dertil finder du på bordene et udvalg af forskellige små lækkerier fra bl.a. MÄT.

Så åbner Manon selvfølgelig baren og serverer lækre drinks aftenen igennem. Og det er bare at gribe fat i barkortet og få smagt på lidt af det hele!

Vi er vilde med gaver og derfor skal du selvfølgelig også forkæles lidt ekstra! Alle gæster får nemlig en fin goodiebag med hjem med indhold fra bl.a. Ecooking, håndcreme fra iLoveEcoEssentials, HEY YUM!, fin drikkedunk og lækker the fra Rikke Hertz, kaffe fra Gevalia, deo fra Rockface, hårprodukter fra Maui, Kleenex m.fl.

Formålet – Legeheltene

Formålet – Gadens Børn

Hovedsponsor

Sponsorer

Kontakt

Børneulykkesfonden / Legeheltene

Mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Tlf.: 3037 7722

Gadens Børn

Mail: info@gadensboern.org

Tlf.: 3110 4369