CHARITY BEAUTY PÅ HOTEL CLARION

– TIL FORDEL FOR LEGEHELTENE 

Kom med til en aften i skønhedens og selvforkælelsens tegn på Hotel Clarion mandag d. 22. november 2021. Børneulykkesfonden og Søren Le Schmidt inviterer til en hyggelig aften med bobler, snacks og inspirerende foredrag med Tina Søgaard, stifter og indehaver af Ecooking og Søren Le Schmidt, designer og ambassadør for Eccoking.

Udover de spændende foredrag, vil du også kunne opleve live makeovers når frisør Antonio Axu personligt stiller op sammen med Ecooking. Efterfølgende vil der være en spændende workshop og få kyndig hjælp og vejledning inden for alle grene af skønhed og sundhed. Eksperter fra Ecooking, Frankly Juice og Antonio står nemlig klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig. Du har ydermere mulighed for at købe produkter med god samvittighed, da op til 20% af salget på dagen går direkte til Legeheltene.

Vi glæder os til at se dig til en skøn aften!

PRISER 

Prisen er 225 kr. + gebyr pr. billet.

Prisen inkluderer entre, velkomstdrink og snacks, samt en lækker goodiebag til en værdi af over 600 kr. Goodiebaggen indeholder bl.a. produkter fra Ecooking, Pierre Fabre, Antonio Axu, KiMs, Roze Avenue, Maui Moisture, Hollister, og Eurowoman.

Gennem hele aftenen er der også mulighed for at købe lodder til en tombola. I tombolaen kan du vinde eksklusive præmier til en høj værdi, og alt overskuddet fra tombolaen går naturligvis til Legeheltene.

PROGRAM

18.00: Dørene åbner, og der serveres velkomstsdrinks og snacks
19.00: Velkomst v. Henriette Madsen, Generalsekretær hos Børneulykkesfonden
19.05: Foredrag med Søren Le Schmidt
19:30: Musikalsk indslag
19.45: Foredrag med Tina Søgaard, stifteren af Ecooking
20.15: Interview og makeover på scenen
20.45: Workshop
22:00 Tak for i aften

legehelt-paa-cykel
legehelt-paa-hospitalet