Designere

 • Jesper Høvring

  Couturedesigneren Jesper Høvrings designs er baseret på kreativitet, en forståelse af hver kundes behov. Dette har givet ham den helt unikke mulighed for at designe de lækreste klæder til bl.a. Kongehuset.

 • Dea Kudibal

  I København år 2003 grundlagde Dea Kudibal sit brand i eget navn med en kollektion af eksklusive tørklæder og sjaler skabt af vintage tekstiler. Med sit særlige blik for farver og print blev den beskedne start hurtigt udvidet til et bredere sortiment, og i begyndelsen af 2008 lancerede hun den første fulde DEA KUDIBAL kollektion.

 • Søren Le Schmidt

  Søren Le Schmidt er en dansk designer, kommentator og TV-personlighed. Han er kendt for at skabe brudekjoler, kjoler til kongehuset, kjoler til Vild med dans samt habitter og kjoler til de røde løbere.

 • Les Deux

  Siden 2011 har Les Deuxs ambition været at skabe et inspirerende lifestyle brand, som påvirker mennesker på tværs af fysiske og kulturelle grænser.

 • La Femme Rousse

  La Femme Rousse betyder den rødhårede kvinde og er en dansk visionær modevirksomhed etableret i 2019 af Susanne Guldager. La Femme Rousse skaber luksusmode til kvinder udelukkende lavet af den overflod af tekstiler, der allerede eksisterer i verden.

 • Mads Nørgaard Copenhagen

  Mads Nørgaard – Copenhagen er et dansk modehus, der er grundlagt af Mads Nørgaard, der åbnede en herretøjsbutik på Amagertorv i København i 1986. På et tidspunkt blev kollektionerne også udvidet til at inkludere dame- og børnetøj. Mads Nørgaard er tidløst modetøj med høj komfort. 

 • Planet Nusa

  Planet Nusa er et dansk community-drevet sportsbrand, grundlagt af iværksætterduoen Kristine Esmer og Mille Skat i 2018 med ønsket om at skabe ansvarligt sportstøj til kvinder - og nu også mænd. Siden er brandet stormet frem, og Planet Nusa er nu et af landets hurtigst voksende brands.  

 • Henrik Vibskov

  Henrik Vibskov er en anerkendt og prisvindende dansk modedesigner, kunstner og musiker. Selvom han ofte associeres med mode og de forførende universer, der skabes omkring hver kollektion, dækker Henriks kreative praksis flere kunstformer, lige fra installationer til performances og udstillinger.

 • CROWD CPH

  CROWD CPH er et ansvarligt modebrand, etableret i København i 2020. CROWD fokuserer på tidløse og relevante designs, der styrker vores sind og motivation til at vælge en bæredygtig og holistisk retning frem for at følge flygtige modetrends.