Modeller

 • Sarah Zobel

  Sarah Zobel Kølpin er en dansk psykolog og tidligere fotomodel. Zobel er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og har desuden læst ved Webster University i London og Columbia University i New York City. Hun arbejdede derefter med leder- og medarbejderudvikling hos Novo Nordisk og Compass. I dag underviser hun i meditation og driver egen erhvervspsykologpraksis. 

 • Julia Lahme

  Julia Lahme er en dansk forfatter, etnolog og livsstilsekspert. Hun er direktør i sit eget kommunikationsbureau, der især arbejder med forbrugertrends, mode, mad og livsstilsprodukter, og arbejder derudover som boganmelder og klummeskribent. Hun har tidligere arbejdet mange år i modebranchen og været chefredaktør.

 • Frida Hallqvist

  Frida Hallqvist er tidligere danser og skuespiller. I dag har Frida skiftet danseskoene ud med træningsskoene - og står bag træningsuniverset BODYbyFRIDA. Frida er desuden forfatter til tre bøger om træning og livsstil.

 • Cecilie Stenspil

  Cecilie Maria Stenspil er en dansk skuespiller uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2006. Hun har haft hovedroller i en stor række forestillinger på flere danske teatre, blandt andre Det Kongelige Teater. Hun har indspillet flere film og tv-serier, som bl.a. Livvagterne og Badehotellet. Desuden har hun lagt stemme til en enorm række tegnefilmsproduktioner.

 • Troels Lyby

  Troels Lyby er skuespiller. Troels har vundet Robertprisen for årets mandlige birolle i 2002 i filmen "En kort en lang", samt Robertprisen for årets mandlige hovedrolle i 2006 i Anklaget.

 • Kasper Kirkegaard

  Kasper Kirkegaard er kendt fra en række TV-programmer. Senest har Kasper medvirket i "Korpset" og "Langt fra Landsholdet". Han har gennem en årrække arbejdet aktivt som ambassadør for Legeheltene og samlet penge ind ved diverse løb, bjergture og arrangementer.

 • Cykeldrengene

  Cykeldrengene Emil Fammé Hansen og Nicklas Flenø har vundet DR’s overlevelsesprogram, Alene i vildmarken efter 32 dage. De nåede målet med en god portion af positiv energi, hvor særligt de magiske ord, “Hold kæft, vi har det godt!”, hjalp dem på vej. Siden da har de holdt foredrag og været på flere vilde eventyr, heriblandt cyklet på tværs af Indlandsisen i 2023.

 • Bettina Aller

  Bettina Aller er, udover at være bestyrrelsesformand, overdirektør og medejer i medievirksomheden Aller Media, en vaskeægte opdagelsesrejsende. Seks gange har hun været på ekspedition til Nordpolen, og hun er en af de første skandinaviske kvinder, der har nået Nordpolen på ski. 

 • Mette Bluhme Rieck

  Mette Bluhme Rieck er journalist, TV-vært, moderator og foredragsholder. Hun har været vært på en lang række TV-programmer som "DK's næste klassiker", DR Sporten og nu i den bedste sendetid i Aftenshowet.

 • Mattias Hundebøll

  Mathias Hundebøll er sanger og musiker, der er forsanger og guitarist i rockbandet Rock Hard Power Spray. Det kan også være, du har set ham på TV-skærmen bl.a. som vært på Voice og Dagens Mand. 

 • Kommer snart

  Oversigten opdateres løbende.