Ambassadørfamilier

Heltene møder en række seje og skønne børn, når de dagligt er til stede på bl.a. landets børneafdelinger og børnepsykiatriske afdelinger, i vores Helteakademier og på vores camps. Nu giver vi ordet videre til de egentlige helte – nemlig børnene.

 • Elias

  Mød Elias, som lever med en alvorlig tarmsygdom, der desværre har store konsekvenser for hans hverdag. Men Elias er sejere end de fleste, og han har gjort det til sin mission at nedbryde tabuer om tarmsygdomme. 

  Læs Elias' historie
 • Jessica

  Jessica er 15 år gammel, og hun har levet med en hjernetumor hele sit liv. Alligevel er hjertevarme og glæden ved at møde nye mennesker noget af det første, man tænker på, når man tænker på Jessica.

  Læs Jessicas historie
 • Thor

  Thor lever med en tarmsygdom, som desværre har betydet mange hospitalsbesøg og -indlæggelser. Men heldigvis elsker Thor at lege og være kreativ, og han er blevet gode venner med Lege- og Kreaheltene.

  Læs Thors historie
 • Vigga

  Mød skønne Vigga, som grundet en alvorlig hjertefejl har oplevet mange indlæggelser, operationer mm. Heldigvis er skønne Vigga og heltene gode heltevenner og har mange gode oplevelser i rygsækken sammen.

  Læs Viggas historie