CHARITY CATWALK PÅ VILLA COPENHAGEN

– TIL FORDEL FOR LEGEHELTENE –

Couturedesigneren Jesper Høvring og psykolog og forfatter Sarah Zobel har slået pjalterne sammen i den gode sags tjeneste og arrangerer Charity Catwalk til fordel for Legeheltene.

Der er lagt op til et fashionshow ud over det sædvanlige, når Villa Copenhagens fantastiske lokaler torsdag d. 9. september 2021 fyldes med smukke modeller, eksklusive designs og kunstnere i topklasse. Arrangørerne er Sarah Zobel og Jesper Høvring, og de glæder sig til at byde velkommen til et usædvanligt show, hvor du kan opleve smukke modeller, der fremviser anerkendte designeres nyeste kollektion samt koncerter med fantastiske kunstnere – Outlandish, Mina Okabé og Ericka Jane. Aftenens værter er Signe Lindkvist og Jacob Riising, og de vil sørge for at guide gæsterne godt igennem aftenen med god energi.

CATWALK  I DEN GODE SAGS TJENESTE 

Charity Catwalk afholdes til fordel for Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.

Overskuddet fra Charity Catwalk går ubeskåret til Legeheltene. Alle modeller, kunstnere og konferencierer osv. arbejder pro bono.

ELLER BETAL MED MOBILEPAY PÅ 298199 

Overfør 450 kr. på MobilePay-nummer 298199
*OBS! Skriv din mailadresse i kommentarfeltet, og du vil få tilsendt din billet inden for få hverdage.

PRISER 

Billet: 450 kr. + gebyr

Prisen inkluderer entre, velkomstdrink, lækkerier og en goodiebag til en værdi af over 1.000 kr. Goodiebaggen indeholder bl.a. produkter fra Derma, MDerma, Ecooking, Hollister, Maui Moisture, Kleenex, Eurowoman, Dr. Irena Eris, Nestlé, gavekort til Copenhagen Comfort Beds, Bonaventura og Ejner Hessel.

Helt ekstraordinært har du mulighed for at booke en overnatning på Villa Copenhagen inkl. morgenmad samt adgang til deres opvarmede pool i forbindelse med Charity Catwalk. Ved brug af dette link får du 20 %, og 10 % går til Legeheltenes arbejde. Book her.

*OBS! Vi følger regeringens udmeldinger om retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. I tilfælde af at arrangementet bliver aflyst/flyttet, er det selvfølgelig muligt at få pengene retur dog eksklusiv billetgebyr.

PROGRAM

Kl. 17.00: Dørene åbner og mulighed for at købe lodder til tombola
Kl. 18.00: Aftenens værter, Signe Lindkvist og Jacob Riising, byder velkommen
Kl. 18.15: Koncert m. Mina Okabé
Kl. 18.30: Første del af fashionshow
Kl. 18.45: Koncert m. Ericka Jane
Kl. 19:00: Anden del af fashionshow
Kl. 19:15: Koncert m. Outlandish
Kl. 19.30: Tak for i aften

Inden showet begynder, er der mulighed for at købe lodder til en tombola. I tombolaen kan du vinde eksklusive præmier til en høj værdi. Hvert lod koster 100 kr., og alt overskuddet fra tombolaen går naturligvis til Legeheltene.