Kampagner og events

Vi står bag en række oplysningskampagner, der har til formål at øge bevidstheden om forebyggelse af ulykker. Vi afholder også en masse events for børnefamilier i hele Danmark med bevægelse og sikkerhed i fokus.

 • Kids Tour

  Nu har alle børn i alderen 3-10 år mulighed for at være vaskeægte cykelstjerner for en dag, når Kids Tour besøger en række byer i hele Danmark. Udover cykelløbet kan hele familien opleve en masse gratis aktiviteter og underholdning på eventpladsen.

  Læs mere
 • Centimeter Maraton

  Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i børneløbet, som arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump. Ruten er på 42.195 centimeter og giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance.

  Læs mere
 • Årets Refleksdag

  Årets Refleksdag er en dansk tradition, der hvert år falder den sidste torsdag i oktober, inden vi går over til vintertid. Dagen har til formål at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i de mørke vintermåneder.

  Læs mere
 • Sej, Sund og Sikker

  Familiefestivalen Sej, Sund og Sikker fylder Øregårdsparken i Gentofte med liv, lyd og masser af sjove aktiviteter for hele familien. Idéen bag festivalen er at gøre familier, børn og unge nysgerrige på et sundt og aktivt liv.

  Læs mere

Gør en forskel i børns liv – støt Børneulykkesfonden

Hjælp os med at skabe trygge og sikre rammer for børn i Danmark. Det kan du bl.a. gøre ved at deltage i vores events, købe reflekser eller andre produkter. Eller du kan støtte med en enkeltdonation eller et fast, månedligt bidrag.