Velkommen til Kids Tour 2024

Danmarks største og sjoveste cykelløb

Nu har alle børn i alderen 3-10 år mulighed for at være vaskeægte cykelstjerner for en dag, når Kids Tour kommer til byen. Kids Tour er en dag, hvor det ikke handler om at vinde, men om at være med og have det supersjovt. Udover cykelløbet kan hele familien opleve en masse gratis aktiviteter og underholdning på eventpladsen.

Tourplan 2024

27. april: Haderslev
4. maj: Køge
18. maj: Rødovre
25. maj: Grindsted
1. juni: Varde
8. juni: Silkeborg AFLYST
15. juni: Frederiksberg Centret
30. juni: Vallensbæk
10. august: Jægerspris
17. august: Gladsaxe
31. august: Herning Centret
1. september: Silkeborg
7. september: Hvidovre
14. september: Vanløse

Program & rute

  Kl. 10.00 - 15.00 Kids Tour eventplads er gratis og alle aktiviteter er åbne under hele arrangementet.

  Kl. 12.00 - 14.00 Cykelløb med fire alderopdelte heats samt fælles opvarmning og sikkerhedstjek.

  Ruten vil være en ca. 1 km lang rundstrækning, der både er publikumsvenlig og sikkert skærmet af for trafikken. Der vil være forskellige distancer og starttider (heats) til børnene, alt efter alder og performance, hvor ruten køres et vist antal omgange. Det vil være muligt, at en forældre kan løbe med de mindre børn i Heat 1 rundt på ruten.

  Under hvert heat vil der være to voksne fra arrangørerne på cykel, der følger børnene rundt. Den ene vil cykle forrest, og den anden vil cykle bagerst.

  Billetprisen er 50 kr. per barn. Alle der deltager i cykelløbet får udover oplevelsen, et startnummer, en medalje, en drikkedunk og en lækker goodiebag med i prisen.

   Heats

   Kom og oplev de flotte og gratis aktiviteter fra vores sponsorer

   • Få tjekket din cykel i Doktor Cykelglads Cykelskur

    Hej, mit navn er Doktor Cykelglad. Jeg elsker cykler – og jeg bliver så glad, når jeg ser børn på tjekkede og trafiksikre cykler. Kom forbi Doktor Cykelglads Cykelskur, som er en del af Jyske Banks område.

   • Multi-tabs

    Hos Multi-tabs kan du teste din krops fysik og viden i en 5-kamp mod din familie og vinde præmier for hele familien. Hvem har den bedste reaktion, balance, præcision, viden, og hvem kan egentlig hoppe længst?

   • Fri BikeShop

    Fri BikeShop elsker sikkerhed! Derfor kan du få indstillet din cykel og hjelm i deres telt, så du er klar til at ræse afsted med ro i maven. Deltag også i deres spil, og vind en lækker Fier ladcykel fra Batavus.

   • Zendium Kids & Junior tandpasta – uden farvestoffer og svanemærket

    Kom og mød os i Zendium teltet, hvor der vil være sjovt virtuelt tandbørstningsspil med fine præmier. Få også en gratis Zendium prøve og flyer med information omkring børnetandbørstning med hjem!

   • XPENG

    Er du til camping og outdoor? Så kig forbi XPENG Danmark til dette års Kids Tour. Her er deres campingunivers åbent for alle, der ønsker at udforske friluftslivet. Er rammerne omkring Kids Tour ikke frie nok for dig? Så tag en prøvetur i en af XPENG-modellerne og oplev fantastiske køreegenskaber og de mange spændende features! Er en enkelt prøvetur ikke nok? Så skal du huske at deltage i deres spændende tegnekonkurrence med muligheden for at vinde en XPENG G9 i en hel uge!

    Book en testkørsel
   • REMA 1000

    Sundhed er et vigtigt fokusområde i REMA 1000, og vi ønsker at fremme folkesundheden via produkter og partnerskaber. Vi arbejder for at gøre det sundere valg til det nemme valg, og vi støtter børn, unge og fællesskaber – både fysiske og mentale. Kig forbi vores bod i Kids Kantina, hvor vi byder på frisk frugt og vand.  

   • Sun Lolly

    Kom og mød Sun Lolly ved målstregen. Ovenpå en dejlig cykeltur er det altid godt med en forfriskning. Der står en lækker Sun Lolly drik klar til dig og dine søskende i Kids Kantina området. Vi glæder os!

   • Littlest Pet Shop, Goo Jit Zu og BR

    Kom forbi BR teltet, hvor du kan slippe fantasien løs og gå på opdagelse i en verden af leg. 
    Oplev de helt nye og supernuttede kæledyr fra Littlest Pet Shop – og få inspiration til hvordan du kan pynte din cykelhjelm med de sjove dyr med vippehoveder. Tag dit Littlest Pet Shop dyr fra din Kids Tour goodiebag med, så kan vi hjælpe dig på stedet, så du er klar, inden du kører afsted i cykelløbet.
    Du kender sikkert allerede heltene fra Goo Jit Zu fra den populære og actionfyldte serie på Viaplay, og i vores telt kan du selv prøve kræfter med de seje og superstrækbare figurer, som kan strækkes op til tre gange deres normale størrelse for derefter at vende tilbage til deres normale form.
    Deltag også i dagens konkurrence om en ”Mystery Box” med legetøj til en værdi af 750 kr.

   • Wasa

    Mød os i Kids Kantina efter et veloverstået cykelløb og smag på det gode knækbrød fra Wasa. Wasa er en virksomhed med over 100 års tradition og har et bredt udvalg af knækbrød, der er perfekt velegnet som mellemmåltid, madpakken eller til at lette den lille sult på farten.

   • PUKY cykler er det optimale cykelvalg til dine børn!

    Vores ULTRA letvægts-serie LS-PRO er en af de letteste børnecykler på markedet. PUKY prioriterer altid børns sikkerhed og komfort. Vores letvægts-rammer gør cyklerne nemme at håndtere, og til en sand drøm at køre på. PUKY cykler har en super kvalitet og derfor også en lang holdbarhed. Gør barndommen til en mindeværdig cykeloplevelse med PUKY letvægtscykler.

   • 3-Stjernet

    3-Stjernet er den gode smag til hverdagens madpakke, frokost, aftensmad eller den hurtige sult. Vores produkter passer perfekt til rugbrødet, en god sandwich, knækbrød eller som snack. Stjernehaps maskotten deler Stjernehaps ud på dagen, og vores smagfulde pålæg kan du få i Rema 1000 boden.

   • Continentals trafiklegeplads

    Kom forbi Continentals store trafiklegeplads, hvor du kan få dit eget cykelkørekort. Kør slalom, over en rampe forbi et grønt lys og end ved målstregen - du har nu helt styr på trafikreglerne!

   • NESCAFÉ GOLD

    NESCAFÉ® Gold er lavet af kaffebønner, som er kyndigt blandet og ristet for en perfekt afbalanceret kaffeoplevelse. Lige meget hvilken kaffepause, du skal til at nyde, så er NESCAFÉ® Gold med sin karakteristiske smag og lokkende fyldige aroma lavet af 100% ren kaffe, som gør ethvert øjeblik helt særligt. Nyd en kop NESCAFÉ® Gold i Kids Tour Infoteltet.

   På Frederiksberg kan du også opleve denne flotte og gratis aktivitet

   • Xplora - Barnets første mobiltelefon

    Lyder hoppeborg og popcorn som noget for dine unger? Så kom forbi Xploras stand, hvor der også er mulighed for at vinde et prisvindende smartwatch til børn. Og har dit barn et Xplora-ur på armen, kan I ovenikøbet modtage en unik præmie, hvis I kigger forbi Xplora på eventpladsen.

   Goodiebags

   Henter du din goodiebag i den lokale Fri BikeShop, belønner Fri BikeShop dig med en rabat på 35% på din næste cykelhjelm. Dette gælder kun ved afhentning dagen før i butikken. 

   Se adresse på din lokale Fri BikeShop dér, hvor du køber din billet.

   Ikke afhentede goodiebags kan naturligvis afhentes lørdag i infoteltet på Kids Tours eventplads.

   Hovedsponsor

   • Jyske Banks dedikation til at støtte initiativet Kids Tour, der fremmer børns sundhed, trafiksikkerhed, glæde og fællesskab, er beundringsværdigt.

    Takket være Jyske Banks hovedsponsorat har vi kunnet skabe en uforglemmelig oplevelse for rigtig mange børn og deres familier.

    Tak for at være en afgørende del af Kids Tour, og for at gøre en positiv forskel for alle deltagere samt alle involverede i Kids Tour.

   Kategorisponsorer

   Værtsbyer

   Tak til lokale sponsorer i Silkeborg

   Kids Tour Instagram

   @borneulykkesfonden

    Kids Tour arrangeres af Børneulykkesfonden

     Overskuddet går ubeskåret til Børneulykkesfonden for at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.