Hvad med at blive dagens helt i skysovs blandt børn og voksne?

Arranger dit eget Helteløb

Børneulykkesfonden giver nu dig muligheden for at afholde Helteløb i din by! Hvad end det er i samarbejde med løbeklubben, den lokale idrætsforening eller en helt tredje part vil et ægte helteløb helt sikkert skabe begejstring og god energi blandt både børn og voksne i lokalsamfundet.

Du er også altid velkommen til at støtte vores Helteløb og Legeheltene. Alt gør en forskel.

Arranger dit eget Helteløb og støt et godt formål

Bliv heltearrangør

    BLIV ARRANGØR

    Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene som skaber aktiv leg på alle landets børneafdelinger.

    Det koster 145 kroner for alle børn og voksne at være med i Helteløbet. Heraf går 135 kroner til Børneulykkesfonden og Legeheltebesøg på børneafdelingerne, hvor de dagligt skaber energi og glæde og 10 kroner går til den lokale arrangør til dækning af evt. omkostninger i forbindelse med løbet.

    Hver deltager får som en del af deres deltagelse i løbet en Legeheltekappe og maske i valgfri farve, løbemærke og et diplom for gennemført Helteløb, så vi sikrer at løbet bliver gennemført i ægte heltestil. Alt dette sendes fra Børneulykkesfonden til arrangør af Helteløbet.

    Vil du tilmelde dig som arrangør eller blot vide mere om Helteløbet, så kontakt Børneulykkesfonden på buf@borneulykkesfonden.dk eller på telefon: 30 37 77 22