Bag til fordel for indlagte og udsatte børn

Bag for en Sag 2024

I 2024 inviterer vi endnu engang din skoleklasse, daginstitution eller virksomhed til at bage og sælge bagværket til fordel for indlagte og udsatte børn. 

Torsdag 3. oktober er den officielle Bag for en Sag dag i 2024, men vi opfordrer til at bage og lave bagearrangementer hele året. Det kunne f.eks. være I vil sælge fastelavnboller til årets fastelavnsfest, eller lave fredags kagesalg i kantinen. 

Tilmeld jer her, og få tilsendt jeres helt eget indsamlingslink, og QR-kode med indsamlings-ID. 

Sådan gør du

 • Tilmeld dig her på siden

  Tilmeld dig/jer via siden her, og få tilsendt en tilmeldingsbekræftigelse med din helt egen indsamlingsside. På indsamlingssiden finder du alt info og hvad du skal bruge til dit bagesalg. 

 • Afhent bagekit

  Ved tilmelding kan du bestille vores bagekit. Bagekittet skal afhentes i din nærmeste Rema 1000 butik og vil være fyldt med lækre bageprodukter, en masse idéer og kreative skabeloner til bagebutikken, samt vores opskriftshæfte.  

  OBS: Der er et begrænset antal bagekit. 

 • Bag løs

  Så er det tid til at bage derud af. Bag med dine klassekammerater, kollegaer, forældre- eller bedsteforældre, spejdervennerne eller fodboldholdet. Afhold bagedage og kagearrangementer, hvor I sælger jeres bagværk via vores mobilepaynummer og jeres indsamlings-ID. 

 • Følg med I din indsamling

  I din tilmeldingsbekræftelse vil du modtage et link til din indsamling, så dig og dine bagemakkere altid kan se hvor meget I har indsamlet.

Mød vores nye ambassadør

Ambassadør

Influencer, sygeplejerske og super-mor Mie Isaksen er vores nyeste Bag for en Sag ambassadør! Mie er ifølge hende selv ikke nogen bageekspert – heldigvis behøver man ikke at være en mesterbager for at være med.
”Jeg er ikke bageekspert, men vi hygger os herhjemme med at gøre madlavningen til en god måde at være sammen på. Jeg har sagt ja til at være ambassadør for Bag for en Sag, da børn har en stor plads i mit hjerte. Jeg er uddannet sygeplejerske og har tidligere arbejdet med indlagte børn, og derfor vil jeg meget gerne bruge min platform til at gøre noget godt for indlagte børn,” fortæller Mie.
Udover at sprede vores budskab skal Mie med ud på vores Heltecamps i sommerferien, hvor hun skal bage med vores Heltefamilier.
Følg Mie på Instagram her.

Frederik Haun bager for Legeheltene

Ambassadør

Vi er utrolig glade for igen i år at kunne præsentere Frederik Haun som ambassadør for Bag for en Sag. Du kender ham sikkert fra bageteltet i Den Store Bagedyst 2021, hvor han bagte sig helt til finalen. Nu arbejder han som content creator, hvor han deler ud af sin hverdag, smukke kager og meget mere - og lige nu deler han sin lækre opskrift på jordbær kage med os!

Du kan følge Frederik på Instagram her.

Årets bagekitNår I tilmelder jer Bag for en Sag kan I bestille et bagekit. Vores fantastiske bagevenner har sammensat et super lækkert bagekit

HVORDAN FÅR JEG FAT I MIT BAGEKIT?
Bestil dit bagekit under tilmelding.

OBS: Bagekittet er forbeholdt børnehaver, skoler og virksomheder. Institutioner med under 20 børn kan ikke bestille et bagekit. Der er et begrænset antal bagekit, så skynd dig at tilmelde dig allerede idag. 
Bagekittet kan afhentes i den valgte Rema 1000 butik mellem d. 19. september og 3. oktober 2024.

Hovedsponsor

Kategorisponsorer

Det støtter du

 • Aktiviteter med Legeheltene

  Legeheltene trækker hverdagen ind på hospitalet og skaber en følelse af normalitet i en unormal hverdag – bl.a. ved at markere højtider, mærkedage mm. 

  Læs mere
 • Disse målgrupper hjælper vi

  Legeheltene er på børneafdelinger, børnepsykiatriske afdelinger, indkvarteringssteder for flygtninge og børnehjem. 

  Læs mere