Heltevenner

apovit-heltelobet

APOVIT® er en bred serie af vitaminprodukter, der består af enkeltvitaminer, multivitaminer samt omega-3 produkter. APOVIT®købes på apoteket, hvor du også kan få råd og vejledning i at finde det præparat, der passer til dig og dine behov.

Det er medicinalfirmaet Takeda Pharma A/S, der står bag APOVIT®

Bodenhoff`erne har i 6 generationer været bagere og konditorer. Bageriet blev etableret 1. august 1963 og har nu i alt 8 butikker i Københavns området. Bodenhoffs sætter en stor ære i og fokus på altid at kunne levere friske brød og kager til deres kunder.

Rema-1000-heltelobet

REMA 1000 er en international discountkæde med 835 butikker i Danmark og Norge.
’Discount med holdning’ er overskriften på vores arbejde med samfundsansvar. Grundlæggende betyder Discount med holdning, at vores varer sælges til lav pris men med klare holdninger og krav til varernes kvalitet og indvirkninger på mennesker og miljø. Vores holdning er, at det ikke skal være dyrt at handle ansvarligt. Med flere end 300 butikker landet over har vi stor indflydelse på rigtig mange menneskers liv gennem de produkter, vi tilbyder. Vi har derfor et naturligt ansvar for at sikre, at disse produkter er i orden og har en høj kvalitet i forhold til aspekter som smag, ernæringsindhold, klima og miljø.