Heltevenner

DreistStorgaard Advokater A/S er en fremsynet advokatvirksomhed med fokus på kvalitet, tilgængelighed, hurtighed og engagement – med kontor i Aarhus, Køge, Næstved og Sorø.

Bodenhoff`erne har i 6 generationer været bagere og konditorer. Bageriet blev etableret 1. august 1963 og har nu i alt 8 butikker i Københavns området. Bodenhoffs sætter en stor ære i og fokus på altid at kunne levere friske brød og kager til deres kunder.

Rema-1000-heltelobet

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.
‘Fællesskaber’ er en central del af arbejdet med Discount med holdning, og særligt fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer blandt andet til udtryk via platformen REMA 1000 med Vigo, hvor kunder kan få leveret varer og købe ind for hinanden i den lokale REMA 1000.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er flere end 350 REMA 1000 butikker i Danmark.