Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det Virtuelle Helteløb d. 30. april – 7. maj

april 30 - 08:00 - maj 7 - 18:00

Kr.100

Kalder alle Danmarks helte! D. 30. april – 7. maj afholdes Det Virtuelle Helteløb – et familieløb, hvor superhelte over hele landet løber sammen hver for sig.

Alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen. Det handler ikke om at nå først i mål, men om at have det sjovt sammen og være med i et fællesskab i en tid, hvor vi er nødt til at være langt fra hinanden. Vi savner løb, leg og gode kammerater – og det er netop det, vi vil samles om til Det Virtuelle Helteløb.

Ved at deltage i løbet støtter du Legeheltene, som sætter gang i aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

DISTANCER:
Der kan vælges mellem fire løbedistancer, så både store og små familiemedlemmer kan være med.

1 km
3 km
5 km
10 km

I vælger selv, hvor I vil løbe – i skoven, på stranden eller lige ude på vejen. Ruten er krydret med små aktiviteter undervejs, som I får tilsendt på forhånd, så I får trænet alle superheltemusklerne.

Det Virtuelle Helteløb er et unikt løb, hvor hele Danmark stimler sammen alene og gør en forskel sammen for indlagte børn i Danmark.

SOCIALE MEDIER:
Vi vil gerne møde alle Danmarks superhelte! Brug #virtuelthelteløb og  #legeheltene i din træning og til Det Virtuelle Helteløb.

Løbet arrangeres til fordel for Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Når du deltager i Helteløbet, støtter du derfor Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Tilmeld dig her

OBS! Skal du løbe i Bededagsferien så husk at bestille din Heltepakke inden onsdag d. 28 april kl. 12.00. Tilmeldingsfrist er onsdag d. 5. maj kl. 12.00.

Detaljer

Start:
april 30 - 08:00
Slut:
maj 7 - 18:00
Pris:
Kr.100