Charity Football Cup 2022
1. november i Hafnia Hallen

Det bliver en dag fyldt med sjov og sved på panden, når vi varmer op til VM og gi’r den gas til Charity Football Cup 2022.

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE MED TIL ÅRETS FEDESTE FODBOLDCUP TIL FORDEL FOR KRONISK OG LANGTIDSSYGE BØRN?

Hvis ja, så er det nu, I skal slå til! D. 1. november 2022 fra kl. 15.00 afholdes der nemlig Charity Football Cup på Hafnia Hallens baner i København. Her varmer vi op til VM og 16 hold skal dyste mod hinanden og kæmpe om fede præmier og titlen som vinder af Charity Football Cup 2022 – VM edition. Der er selvfølgelig fede præmier på højkant og pokaler til både 1., 2. og 3. pladsen samt en masse spurtpræmier hele dagen.

Charity Football Cup er en oplagt mulighed for at få en hyggelig og sjov dag med kollegaerne, samtidig med at jeres virksomhed gør en forskel for syge børn i Danmark.  Efter kampene er fløjtet af, foregår 3. halvleg med grill og networking, hvor præmier og kåring af vinderne vil blive offentliggjort.

I FORNEMT SELSKAB
Hvert hold tildeles en kendisspiller og på dagen stiller følgende bl.a.klar til start: Patrik Wozniacki, Peter Rasmussen, Morten Wieghorst, Kevin Ellegaard, Rikke Hørlykke, Anders Fjelsted, Henrik Store Larsen, Mikkel Bechmann, Thomas Kahlenberg m.fl…

FODBOLD TIL FORDEL FOR KRONISK OG LANGTIDSSYGE BØRN
Det koster 5.000 kr. pr. hold at være med, og overskuddet går herefter ubeskåret til Børneulykkesfondens Helteakademi.

Det er muligt at tilkøbe spilletrøjer til hele holdet for 2.000 kr. pr. hold, hvor virksomhedens logo vil blive påtrykt.

Sved på panden, fællesskab og et frirum fra sygdom.
Helteakademiet er et tilbud til kronisk og langtidssyge børn, med tilknytning til landets børneafdelinger, børnepsykiatrien eller børnesomatikken, om at mødes til ugentlig leg og boldtræning. Sammen glemmer vi alt det hårde for en stund og mødes om legen, bolden, smilet, holdkammeraterne og glæden ved leg og boldspil.

TILMELDING 

For at tilmelde jeres hold, bedes I skrive en mail til nedenstående kontaktperson.
Vi skal bruge en spillerliste inkl. spillertrøje-størrelser, samt virksomhedslogo og cvr. nummer til fakturering.

Henriette Madsen, Børneulykkesfonden
Mail: hm@borneulykkesfonden.dk