Hip, hip, hurra - Legeheltene har fødselsdag!

Flag, sang, lagkage, gaver, ballondans og skattejagt. Det er blot nogle af de ting, der minder Legeheltene om fødselsdag. Vi holder alle sammen fødselsdag – og vi holder mange af dem. Cirka én hvert år. Vi fejrer fødselsdag og synger fødselsdagssange, spiser fødselsdagskage og giver gaver til dem, vi har kær. Det er en festlig anledning, som vi alle holder af. Fødselsdagen er ét af årets højdepunkter for de fleste – og det er det også for Legeheltene. Den 27. april er en helt særlig dag for Legeheltene – vi har nemlig heltefødselsdag, og i år fylder vi fire år.

Men igen år kan ingen fejre fødselsdag, som vi plejer. På Legeheltenes fødselsdag i år vil vi derfor gerne fejre os alle sammen – dig, mig og alle de venner og familiemedlemmer, som ikke kunne blive fejret i år, sådan som de burde blive. Vi vil give den gas med aktive fødselsdagslege, flag og kage til Danmarks største heltefødselsdagsfest, og alle Legeheltenes bedste venner på børneafdelingerne i Danmark er inviteret med.

Vores ønskeliste til gaver er ikke så lang. Det eneste vi ønsker os i år er at kunne glæde endnu flere indlagte børn med mere aktiv leg og bevægelse på flere børneafdelinger rundt om i Danmark. Har du lyst til at hjælpe os med dette ønske? Så kan du donere en festlig lagkage i alle mulige størrelser til Legeheltenes arbejde.

Donér en lagkage - og opfyld Legeheltenes ønske om at komme ud og lege med endnu flere indlagte børn!

Vælg, om du vil donere den helt store lagkage med otte lag, eller om det skal være en af de andre. Støt på MobilePay-nummer 403171. Tak for fødselsdagsgaven!

”Det er svært at være indlagt for tiden, fordi børnene bliver nødt til at blive inden for hospitalsstuens fire vægge, og fordi de aktiviteter, som normalt foregår på hospitalerne, desværre er indstillet pga. Covid-19. Disse børn fortjener noget at se frem til, og de trænger til at være en del af et fællesskab. Så vi håber at kunne invitere dem alle sammen med til fødselsdagsfest,”

Henriette Madsen, Generalsekretær for Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene.

Konkurrence

Deltag i konkurrencen om fine fødselsdagspræmier! Tegn din egen heltefødselsdagskage i vaskeægte Legeheltestil. Tag et billede af den og upload den på Instagram med #heltekage og #legeheltene (*OBS! Din profil skal være offentlig). Har du ikke Instagram, kan du også sende tegningen til os på buf@borneulykkesfonden.dk 

Præmien er:

  • Gavekort til Lidl (200 kr.)
  • Gavekort til Temashop (200 kr.)
  • Indgangsbilletter til Bon Bon Land (5 personer)

Vinderen trækkes tirsdag d. 4. maj og får direkte besked.

Følg Legeheltene på sociale medier

På Legeheltenes sociale medier deler vi alle de gode og aktive stunder, vi oplever på hospitalerne. I denne tid kan du desuden få tips til, hvordan du kan få mere aktiv leg og bevægelse ind i hverdagen derhjemme. Find os på Facebook, Instagram eller Tik Tok (@legeheltene).

Om Legeheltene

Kontakt

Henriette Madsen

Generalsekretær hos Børneulykkesfonden

hm@borneulykkesfonden.dk

30 37 77 22

Marie Bødtker

Kommunikationschef hos Børneulykkesfonden

marie@borneulykkesfonden.dk

30 37 85 10