Hip, hip, hurra - Legeheltene har fødselsdag!

Flag, sang, lagkage, gaver, ballondans og skattejagt. Det er blot nogle af de ting, der minder Legeheltene om fødselsdag. Vi holder alle sammen fødselsdag – og vi holder mange af dem. Cirka én hvert år. Vi fejrer fødselsdag og synger fødselsdagssange, spiser fødselsdagskage og giver gaver til dem, vi har kær. Det er en festlig anledning, som vi alle holder af. Fødselsdagen er ét af årets højdepunkter for de fleste – og det er det også for Legeheltene. Den 27. april er en helt særlig dag for Legeheltene – vi har nemlig heltefødselsdag, og i år fylder vi fem år.

På Legeheltenes fødselsdag i år vil vi derfor gerne give den gas med aktive fødselsdagslege, flag og kage til Danmarks største heltefødselsdagsfest, og alle Legeheltenes bedste venner på børneafdelingerne i Danmark er inviteret med.

Vores ønskeliste til gaver er ikke så lang. Det eneste vi ønsker os i år er at kunne glæde endnu flere indlagte børn med mere aktiv leg og bevægelse på flere børneafdelinger rundt om i Danmark. Har du lyst til at hjælpe os med dette ønske? Så kan du donere en festlig lagkage i alle mulige størrelser til Legeheltenes arbejde.

Donér en lagkage - og opfyld Legeheltenes ønske om at komme ud og lege med endnu flere indlagte børn!

Vælg, om du vil donere den helt store lagkage med otte lag, eller om det skal være en af de andre. Støt på MobilePay-nummer 403171. Tak for fødselsdagsgaven!

”For landets indlagte børn foregår hverdagen inden for hospitalets vægge. Disse børn fortjener derfor noget at se frem til, og de trænger til at være en del af et fællesskab med smil, sjov og leg. Så vi håber at kunne invitere dem alle sammen med til fødselsdagsfest, når Legeheltene fylder år,”

Henriette Madsen, Generalsekretær for Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene.

Konkurrence

Kommer...

Følg Legeheltene på sociale medier

På Legeheltenes sociale medier deler vi alle de gode og aktive stunder, vi oplever på hospitalerne. Find os på Facebook og Instagram (@legeheltene).

Om Legeheltene

Kontakt

Henriette Madsen

Generalsekretær hos Børneulykkesfonden

hm@borneulykkesfonden.dk

30 37 77 22

Ann-Sofie Riis

Kommunikationsmedarbejder hos Børneulykkesfonden

as@borneulykkesfonden.dk

30 37 85 18