Tag med på Påskejagten!

Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker… Påsken er en dejlig tid. Foråret er kommet, og påskedagene er fyldt med familiehygge, påskeæg og gækkebreve. Legeheltene og Apovit vil gerne bidrage til påskestemningen og inviterer derfor dig og din familie med på Påskejagt i udvalgte byer fra den 14. - 18. april. Her kan børnefamilier sammen tage på tur og blive påskehelte for en dag.

Når I tilmelder jer Påskejagten, modtager I et gækkebrev fra en hemmelig afsender. Nu er det jeres opgave at finde frem til, hvem der mon kan have sendt jer et gækkebrev. For at finde frem til afsenderen skal I på jagt i jeres by og finde de skjulte påskeposter. På posterne kan I indsamle bogstaver, så I til sidst kan gætte på, hvem I har fået gækkebrevet fra. Undervejs på jeres Påskejagt vil I også støde på poster med små påskeopgaver – det kan f.eks. være, at I skal hoppe videre ligesom påskeharen, ønske god påske til dem I møder på jeres vej, eller måske skal I baske med vingerne ligesom en lille påskekylling.

Alle deltagende børn har også mulighed for at få en flot heltekappe og en sej heltemaske i påskens gule og grønne farver.

Når I har fundet alle påskeposterne, skal I sætte bogstaverne sammen og se om I kan gætte, hvem den hemmelige afsender er. Og som bevis på, at I har været med i Påskejagten, får I selvfølgelig også et velfortjent diplom.

Påskejagten afholdes til fordel for Legeheltene, der arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

 

Flot påskepakke til deltagere

Når I tilmelder jer Påskejagten, modtager alle familier en flot påskepakke pr. barn. Der kan vælges imellem to forskellige Læs mere om påskepakkerne her

Vil I være med i Påskejagten?

Hvis I har lyst til at tage på jagt efter de skjulte påskeposter, kan I tilmelde jer Påskejagten. Tilmeld dig her

Vil du arrangere din egen Påskejagt?

Er du en lokal ildsjæl, der vil være med til at sprede påskestemning i den gode sags tjeneste? Læs mere her