VELKOMMEN TIL MOD

En konference, der sætter fokus på at have MODET til at springe ud i iværksætteri, klatre op ad karrierestigen og turde gå efter det, du drømmer om. Overskuddet går til Legeheltene.
Den 18. august 2021 fra kl. 9-16 i Børsbygningen. Pris: 900 kr. per person (+ gebyr).

Kom med til MOD

MOD til at gå dine egne veje. MOD til at følge dine drømme. MOD til at udforske det nye. Eller MOD til at forandre det, du er i. MOD til at være den kæreste, mor eller veninde, du drømmer om at være. MOD til at få det fulde ud af livet.

Psykolog og forfatter Sarah Zobel, spirituel erhvervsvejleder Rikke Hertz og Børneulykkesfonden inviterer en række af Danmarks sejeste powerkvinder inden for på Børsen til en dag med MODET i centrum. Foredragsholderne deler ud af gode råd til at være modig, når det gælder ledelse og iværksætteri, familieliv og karriere, parforhold og selvopfattelse. Kom og bliv klogere på, hvordan du tager springet til at gøre noget andet og udleve netop dine drømme.

Hvad er MOD, og hvor kommer det fra? Det engelske ord courage har sin oprindelse i det franske, som oversat betyder hjerteslag, og er afledt af ordet cœur, som betyder hjerte.

Program for dagen

09:00 – 09:30 Registrering og let morgenmad
09:30 – 10:00 Velkommen v. Sarah Zobel, Rikke Hertz og Børneulykkesfonden
10:00 – 10:30 Oplæg v. Anne Skare Nielsen: MOD til fremtiden
10:30 – 10:45 Pause
10:45 – 11:30 Foredrag: MOD til at udleve sine karrieredrømme
Rikke Hertz, spirituel erhvervsrådgiver
Jesper Uggerhøj, adm. direktør Løgismose Meyers
11:30 – 12:15 Frokost med DJ Kasper Svenstrup
12:15 – 13:00 Oplæg v. Michelle Hviid: Lev livet modigt
13:00 – 14:00 Iværksætterpanel
14:00 – 14:15 Pause
14:15 – 15:00 Workshop eftermiddag
MOD til at følge sine drømme v. Michelle Vesterby
MOD til entrepenørskab v. Rikke Hertz
MOD til en sundere livsstil v. Frida Hallqvist
15:00 – 15:15 Pause
15:15 – 16:00 Opkvikkende indslag 
16:00 Tak for i dag

Viden og inspiration med MODET i centrum

Foredrag af Anne Skare Nielsen: MOD til fremtiden

Har du nogensinde følt dig forvirret over, hvilken retning du skal tage ind i fremtiden? Til MOD starter vi dagen med et inspirerende foredrag af førende fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, der kommer omkring tendenser på arbejdsmarkedet før og nu, og giver sine bud på, hvad fremtiden byder, og hvordan vi forudser og forbereder os på den.

Anne Skare er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.

Foredrag af Michelle Hviid: Lev livet modigt

Michelle Hviid var en succesrig iværksætter og foredragsholder, da hendes liv i 2014 blev vendt på hovedet af en hjernetumor, som gjorde hende delvist lam. Siden har hun kæmpet sig tilbage, og er bl.a. forfatter til en række bestsellerbøger, ligesom hun er vært på radioprogrammet ‘Hviids Varmestue’ på Radio24Syv.

”Halvvejs i livet har jeg opgivet at være andet end det jeg har lyst til at være, det lykkedes alligevel aldrig at gøre alle glade og jeg blev miserabel af at prøve. Jeg siger hvad der passer mig og gør hvad der passer mig. Det synes jeg også du skal gøre, og med det her foredrag håber jeg at inspirere dig til at følge dit hjerte lidt mere,” udtaler Michelle Hviid.

Hør bogaktuelle Michelle Hviid tune ind på, hvordan hun lever livet med modet i centrum på Michelles unikke åbne, ærlige og humoristiske facon.

Iværksætterpanel

Vi har samlet et panel af spændende personligheder, der alle har det til fælles, at de har startet deres egen virksomhed helt fra bunden. Hvordan fandt de modet, hvordan lykkedes de med deres forretning, og hvordan balancerer de karriere og familieliv?

Med udgangspunkt i egne historier og erfaringer vil vores iværksætterpanel byde ind med do’s and dont’s, når det kommer til iværksætteri og sammenhængen mellem karriere og familieliv. Panelet består af Emile Konge (Konges Sløjd), Andreas von de Heide (Les Deux), Trice Angie Christiansen (RAAW By Trice) og Bolette Blædel (bObles).

Workshops

Målet med MOD er, at deltagerne går fra konferencen med konkrete værktøjer til, hvordan de finder handlekraften, viljestyrken og modet frem i deres eget liv. Derfor rummer dagen to selvvalgte workshops, hvor deltagerne kan vælge de emner, som lige præcis henvender sig til dem.

Fælles for workshopsene er, at de afholdes af spændende profiler, der alle er med til at gøre en forskel, har turdet tage springet og er gået foran inden for deres felt. Læs mere om de seks workshops nedenfor.

Workshops

Du kan vælge to af i alt seks forskellige workshops, som alle handler om MOD inden for forskellige temaer og med udgangspunkt i seks interessante foredragsholderes liv.

Målet er, at du går derfra med konkrete værktøjer til at finde modet frem. Vælg én om formiddagen (workshop 1-3) og én om eftermiddagen (workshop 4-6).

Workshop 1: MOD til at være offline

Det kræver mod at være offline i en verden, hvor alt synes at foregå online. Men hvordan finder vi modet til at slukke for vores digitale liv og være tilstedet i nuet? Imran Rashid har undersøgt, hvilke skadelig effekter det digitale liv har på vores fysiske og psykiske helbred, og giver dig en række brugbare værktøjer til at være mere offline og overleve i en digital verden.

Formiddag

Workshop 2: MOD til karriere

Mia Wagner er en dansk erhvervskvinde og uddannet jurist. Hun er administrerende direktør for Freeway-koncernen, som investerer i iværksætteri, og er kendt fra DR-programmet Løvens Hule, hvor hun er invenstor.

Hør Mia Wagner fortælle om turen til tops i dansk erhvervsliv. Med gennemslagskraft, åbenhed og skarphed giver Mia konkrete værktøjer til, hvordan du finder modet til at følge dine karrieredrømme.

Formiddag

Workshop 3: MOD til at være dig selv

Jakob Olrik (født 1973) er en dansk sexolog, forfatter og debattør, som er kendt for at kæmpe for en “kærlighedsrevolution”.

Til MOD kan du høre Jakob Olrik, der med bramfrihed og humor tuner ind på vigtigheden af at kende sig selv. Jakob slår et slag for, at vi dropper de drømme og idealer, som trækkes ned over hovedet på os, og i stedet skaber ro til at finde vores egne drømme, lidenskab og engagement. Hør Jakobs konkrete råd og farverige ideer til, hvordan vi bliver bedre til at rumme os selv – til gavn for os selv, parforholdet og fællesskabet.

Formiddag

Workshop 4: MOD til at følge sine drømme

Triatlet Michelle Vesterby har mange medaljer i rygsækken fra sit liv som professionel triatlet, og da hun i 2019 blev mor til Markus, indstillede hun ikke karrieren, men fortsatte sin træning satte sig for at gennemføre en ironman blot tre måneder efter, Markus blev født med kejsersnit. Men reaktionerne på sociale medier var hårde og kritiske overfor, om det nu også var den rigtige beslutning at gennemføre en ironman allerede – og om det var det bedste for Markus.

”Vi skal jo ikke begrænses, fordi vi skal være mødre. Vi skal jo netop vise, hvor stærke vi er som kvinder.” Det er med sin søn som motivation, at Michelle nu udlever drømmen om at være professionel triatlet, for nu skal Michelle ikke længere kun vise noget over for sig selv. Nu vil hun også vise sin søn, at alt er muligt.

Kom og hør Michelle Vesterby fortælle om, hvordan hun har fundet sin egen vej i moderskabet, og hvordan hun fokuserer på at følge sine drømme – og samtidig gøre det, hun mener, er bedst for sin søn.

Eftermiddag

Workshop 5: MOD til entreprenørskab

Med udgangspunkt i Rikke Hertz’ egen historie og erfaringer, fortæller hun om, hvordan hun brød ud af sin egen comfortzone, opgav sin fornemme titel og kastede sig hovedkulds ud i entreprenørskabet og fulgte drømmen om at starte sit eget. Måske du drømmer om det samme? Bliv klogere på hvordan du kommer i gang, og hvor langt man kan nå med mod til at tro på, at vi alle er støttet af noget, der langt større end os selv.

Eftermiddag

Workshop 6: MOD til en sundere livsstil

Trænger du til et energiboost, ny inspiration og helt konkrete råd til hvordan du – og familien – kan finde modet til at få en sundere hverdag? Hør træningsekspert og forfatter Frida Hallqvist, der med skarphed, smittende energi og humor sætter fokus på, hvordan træning, kost og livsstil kan gå op i en højere enhed – også i en travl hverdag.

Frida Hallqvist er tidligere balletdanser, men driver i dag et stort online træningsunivers og står bag flere bøger om træning og kost.

Eftermiddag

 • "Al overskud fra MOD går til Legeheltene, der igangsætter aktive lege og bevægelsesaktiviteter for indlagte børn. Det kræver både mod og superheltekræfter at være indlagt - og det arbejder vi for at give dem."

  Henriette Madsen, Generalsekretær i Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene
 • "Det kræver mod at leve sit liv fuldt ud. Mange går rundt med en længsel om at gøre noget særligt meningsfuldt med deres liv, men er styret mere af frygt end mod og udlever derfor ikke deres potentialer og drømme. Mod er ikke noget, man har eller ikke har. Det kommer, som alt andet, med øvelse. Du træner dit mod ved at bryde dine grænser og gøre noget, der ligger udenfor din komfortzone. Du kan starte i det små. Det vidunderlige ved at gøre noget modigt er, at det virker forstærkende. Når du begynder at være modig, vil du opdage, at andre omkring dig også begynder at turde mere.”

  Rikke Hertz, spirituel erhvervsrådgiver og medarrangør af MOD

Foredragsholdere og paneldeltagere

Værter, foredragsholdere og paneldeltagere stiller op pro bono til fordel for Legeheltene. Tak for støtten.

Rikke Hertz

Spirituel erhvervsvejleder

Sarah Zobel

Psykolog og forfatter

Henriette Madsen

Generalsekretær i Børneulykkesfonden

Anne Skare Nielsen

Fremtidsforsker, forfatter og partner i Universal Futurist

Mia Wagner

Forretningskvinde, adm. direktør i Freeway-koncernen og kendt fra "Løvens hule"

Michelle Hviid

Forfatter og foredragsholder

Imran Rashid

Læge, forfatter og ekspert i digital sundhed

Frida Hallqvist

Træningsekspert

Michelle Vesterby

Professionel triatlet

Jakob Olrik

Sexolog og foredragsholder

Bolette Blædel

Medstifter og -ejer af bObles

Trice Angie Christiansen

Stifter og -ejer af RAAW By Trice

Andreas von der Heide

Stifter og ejer af Les Deux

Emilie Konge

Stifter og ejer af Konges Sløjd

Kasper Svenstrup

DJ og producer

Al overskud fra MOD går til Legeheltene. Få indblik i Legeheltenes arbejde her.

Billetpris: 900 kr. (+ gebyr). Dette får du:

Viden og inspiration

 • Inspiration til at finde modet frem
 • Inspirerende foredrag af powerkvinder og -mænd
 • Paneldebat med iværksættere
 • Konkrete værktøjer til at følge dine drømme
 • Networking
 • Lækker forplejning fra bl.a. Bodenhoffs Bageri

Goodiebag (værdi 1000 kr.)

 • Hudplejeprodukter fra RAAW By Trice
 • Hudplejeprodukt fra E-cooking
 • Kleenex
 • Magasin
 • Hudpleje fra Dr Irena Eris

Du støtter Legeheltene

 • Aktiv leg og bevægelse for indlagte børn
 • En aktiv hverdag på hospitalet
 • Et frirum fra sygdom
 • Plads til at være barn igen
 • Fællesskab og en ny legekammerat
 • Tro på egne evner

Sponsorer og samarbejdspartnere

Dansk Erhverv

Børsbygningen

Retouch Clinic

Skønhedsklinik

Bodenhoff

Bageri

E-cooking

Hudplejeserie

Kleenex

RAAW by Trice

Organic Skincare and Fragrance

Dr Irena Eris

Luksus kosmetik og hudpleje

Odense Marcipan

  Kontakt

   MOD

   18. august 2021 kl. 9-16

   Børsbygningen, 1217 København K

   Køb billet