• slider-image
 • slider-image

  Velkommen til MOD

  En konference, der sætter fokus på at have MODET til at springe ud i iværksætteri, klatre op ad karrierestigen og turde gå efter det, du drømmer om. Overskuddet går til Legeheltene. Den 9. november 2022 fra kl. 9-16 i Børsbygningen. Pris: 900 kr. per person (+ gebyr).

  KØB BILLET

Kom med til MOD

MOD til at gå dine egne veje. MOD til at følge dine drømme. MOD til at udforske det nye. Eller MOD til at forandre det, du er i. MOD til at være den kæreste, mor eller veninde, du drømmer om at være. MOD til at få det fulde ud af livet.

Psykolog og forfatter Sarah Zobel, spirituel erhvervsvejleder Rikke Hertz og Børneulykkesfonden inviterer igen i år en række af Danmarks sejeste powerkvinder og -mænd inden for på Børsen til konferencen MOD d. 9. november 2022.

Stærke personligheder deler ud af gode råd til at være modig, når det gælder ledelse og iværksætteri, familieliv og karriere, krop, sjæl og selvopfattelse. Kom og bliv klogere på, hvordan du tager springet til at gøre noget andet og udleve netop dine drømme.

Hvad er MOD, og hvor kommer det fra? Det engelske ord courage har sin oprindelse i det franske, som oversat betyder hjerteslag, og er afledt af ordet cœur, som betyder hjerte.

Program for dagen

09:00 – 09:30 Registrering og let morgenmad
09:30 – 09:45 Velkommen v. Sarah Zobel, Rikke Hertz og Børneulykkesfonden
09:45 – 10:00 Meditation v. Rikke Hertz 
10:00 – 10:45 MOD til at være, den du er v. Manu Sareen
10:45 – 11:00 Pause
11:00 – 11:30 MOD til eventyr v. Bettina Aller
11:30 – 12:15 Frokost
12:15 – 13:00 MOD i verdens brændpunkter v. Simi Jan
13:00 – 13:15 Pause
13:15 – 13:45 Gospelkoncert med Linda Andrews og kor
13:45 – 14:15 Pause & networking
14:15 – 14:45 MOD til at være spirituel v. Rikke Hertz
14:45 – 15:00 Pause
15:00 – 15:45 Energibooster og oplæg fra Henrik Svanekiær
15:45 – 16.00 Tak for i dag

Foredrag med MODET i centrum

MOD til at være, den du er v. Manu Sareen

Manu Sareen stod på Slotspladsen foran Amalienborg og var netop blevet præsenteret for H.K.H. Dronning Margrethe som nyudnævnt minister for intet mindre end fire ministerier. Men alligevel følte Manu, at det ikke var nok. At han ville have endnu mere. Oplevelsen på Slotspladsen blev et vendepunkt for ham og starten på en personlig rejse mod at følge hjertet i stedet for at jagte anerkendelsen og egoet.

Hør forfatter, politiker, foredragsholder, socialpædagog og coach Manu Sareen fortælle om sin personlige rejse mod at gå efter det, der føles rigtigt og bryde med det, der ikke gør. Og om at have modet til at gå forrest i den offentlige debat, da han som 50-årig fik diagnosen ADHD – en diagnose, der med både styrker og omkostninger har haft stor indflydelse på Manus liv.

MOD til eventyr v. Bettina Aller 

Mød en af Danmarks markante erhvervskvinder – «eventyrer», overdirektør og medejer i Aller Media, Bettina Aller. Bettina Aller tiltrådte som overdirektør i 1995 som femte generation af familievirksomheden, men på trods af en toppost i dansk erhvervsliv, har hun gjort meget for at bryde ud af hamsterhjulet og følge sine drømme.

Hør, hvordan hendes eventyrlyst og mod har bragt hende til Nordpolen, på jordomsejling, gennem jungler og regnskove og til toppen af nogle af verdens stejleste tinder.

Bliv inspireret af Bettina Allers livskloge og spændende fortællinger om at turde tage tiden til det, der gør én glad, og om at handle på idéer og drømme.

MOD i verdens brændpunkter v. Simi Jan

Den dag Taliban indtog Kabul, tonede journalist, forfatter og mangeårig korrespondent, Simi Jan, frem på de danske tv-skærme, direkte fra Kabul, for at berette om verdenshistorien. De kommende dage var hun som en af få internationale journalister – og den eneste danske – helt tæt på de kaotiske evakueringsscener ved lufthavnen, hvor tusindvis af desperate kvinder, mænd og børn forsøgte at flygte. Hun mødte traumatiserede børn, der var blevet væk fra deres forældre. Kvinder, der frygtede for deres liv og mænd i gråd.

Hør Simi Jans tanker om det Afghanistan, hun kender og elsker – og om det land, vi møder i dag, hvor piger og kvinders frihed, muligheder og fremtid ser mørkere ud dag for dag.

Få indblik i hendes barske og personlige beretning fra frontlinjen, og oplev det mod, der kræves for at rapportere fra nogle af verdens farligste områder.

MOD til at være spirituel v. Rikke Hertz

Rikke var blot halvandet år gammel, da hun blev fundet ved en skraldespand i Korea og adopteret til Danmark. Gennem mange år kæmpede hun med sit selvværd, sit forhold til sin krop, kærlighed og parforhold, arbejdslivet og tilværelsen, og en lang kamp for at finde den rette karrierevej som spirituel erhvervsrådgiver. Rikkes vision er at bringe det spirituelle univers ind i erhvervslivet og gøre det anerkendt, anvendt og respekteret, som et middel til at nå virksomhedens resultater og dine personlige mål.

Bliv inspireret af Rikke Hertz til, hvordan du kan finde modet til at være spirituel i en hardcore businessverden.

MODige indslag og energiboostere

Gospelkoncert med Linda Andrews

Oplev den fantastiske gospel-sangerinde og tidligere X Factor-vinder Linda Andrews sammen med hendes kor, Farum Gospel Choir. Med passion og de smukkeste stemmer fyldes rummet med stemningsfulde toner, energi og glæde.

Energibooster og foredrag v. Henrik Svanekiær

Manipulation, tankelæsning, intuition, magi og hypnose leveret på en stilet, sofistikeret og humoristisk måde. Det er ingredienserne, når du til MOD kan møde entertainer og foredragsholder Henrik Svanekiær. Henrik Svanekiær blev civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit, men han valgte at følge din drøm om at optræde og er i dag en af landets mest benyttede entertainere.

Lad dig forundre og overraske, når Henrik Svanekiær med karisma og humor tryllebinder publikum med sine kunster. På en dag med modet i centrum spørger vi dig, om du tør overgive dig til Henrik Svanekiærs magiske univers?

 • "Al overskud fra MOD går til Legeheltene, der igangsætter aktive lege og bevægelsesaktiviteter for indlagte børn. Det kræver både mod og superheltekræfter at være indlagt - og det arbejder vi for at give dem."

  Henriette Madsen, Generalsekretær i Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene
 • "Det kræver mod at leve sit liv fuldt ud. Mange går rundt med en længsel om at gøre noget særligt meningsfuldt med deres liv, men er styret mere af frygt end mod og udlever derfor ikke deres potentialer og drømme. Mod er ikke noget, man har eller ikke har. Det kommer, som alt andet, med øvelse. Du træner dit mod ved at bryde dine grænser og gøre noget, der ligger udenfor din komfortzone. Du kan starte i det små. Det vidunderlige ved at gøre noget modigt er, at det virker forstærkende. Når du begynder at være modig, vil du opdage, at andre omkring dig også begynder at turde mere.”

  Rikke Hertz, spirituel erhvervsrådgiver og medarrangør af MOD
 • ”Der var masser af inspiration MOD-konferencen, som ramte både hjernen og hjertet - og det var ikke mindst en dag fyldt med god energi.”

  Lars Sander Matjeka
 • "MOD konferencen 2021 gjorde stort indtryk på mig. Det er ikke kun ildsjælen Henriette Madsens store arbejde for at hjælpe familier indlagt på hospitaler, som efterfølgende sætter sig dybe spor - det er også alle de andre store personligheder og talenter, som hver især bidrager med det bedste, de har, som gør, at man går beriget, klogere og mere taknemmelig derfra"

  Katja Bamberger Bro, founder af samtslespillet Small Talk Big Questions og børnebogsforlaget FOCKSy Forlag
 • "Det er virkelig vigtigt at vi sætter tid af til fordybelse og engagerer os i hvordan andre har det, og de mange oplæg fra de passionerede ildsjæle på MOD-konferencen gav netop de indblik i vores omgivelser udfordringer som giver få mig lyst til at engagere mig mere."

  Lotte Thor Høgsberg, journalist

Foredragsholdere og deltagere

Værter, foredragsholdere og andre deltagere stiller op pro bono til fordel for Legeheltene.

Tak for støtten!

Rikke Hertz

Spirituel erhvervsvejleder

  Sarah Zobel

  Psykolog og forfatter

   Henriette Madsen

   Generalsekretær i Børneulykkesfonden

    Simi Jan

    Korrespondent, forfatter, TV-vært

     Bettina Aller

     «Eventyrer», overdirektør og medejer i Aller Media

      Manu Sareen

      Forfatter, coach, tidl. minister

       Henrik Svanekiær

       Entertainer og foredragsholder

        Linda Andrews

        Gospelsangerinde

         Al overskud fra MOD går til Legeheltene. Få indblik i Legeheltenes arbejde her.

         Billetpris: 900 kr. (+ gebyr). Dette får du:

         Viden og inspiration

         • Inspiration til at finde MODET frem
         • Inspirerende foredrag af powerkvinder og -mænd
         • Konkrete værktøjer til at følge dine drømme
         • Networking
         • Minikoncert
         • Indslag der booster din energi
         • Lækker forplejning fra bl.a. Bodenhoffs Bageri

         Goodiebag (værdi 1.000 kr.)

         • Rikke Hertz mulepose m. læderstropper
         • Rikke Hertz notesbog
         • Rikke Hertz kuglepen
         • Rikke Hertz notesbog m. post-it stickers
         • OGX tørshampoo
         • Kleenex
         • Neglelak, ansigtsmaske og pastiller fra NORMAL
         • Derma håndcreme (sample)
         • Avène bodyscrub (full size-produkt)
         • Avène Thermal Spring Water
         • Smykke fra Pilgrim
         • Taffel chips
         • ...opdateres løbende

         Du støtter Legeheltene

         • Aktiv leg og bevægelse for indlagte børn
         • En aktiv hverdag på hospitalet
         • Et frirum fra sygdom
         • Plads til at være barn igen
         • Fællesskab og en ny legekammerat
         • Tro på egne evner

         Sponsorer og samarbejdspartnere

         Dansk Erhverv

         Børsbygningen

         Bodenhoff

         Bageri

         Rikke Hertz Counseling

         Spirituel rådgiver og forfatter

         OGX-Beauty

         Beauty pure and simple

         Kleenex

         Helse & Skønhed

         Normal

         NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser

         Sinful

         Sinful er Nordeuropas største e-commerce virksomhed med sexlegetøj

          Louis Nielsen

          Briller, solbriller og kontaktlinser i høj kvalitet og til gode priser

          Ditte Lindqvist

          Personlig udvikler, meditation til børn

          Avène

          Innovation til gavn for den sensitive huds sundhed

          Løgismose Meyers

          Smag det hele før de andre

          PILGRIM

          Smykker - designed in Denmark, made by hand and hart

          Taffel

          Taffel chips

          Pepsi MAX

          En yderst velsmagende sodavand uden sukker

          Louise Nørgaard

          Sundhed og skønhed

          Kontakt

           MOD

           9. november 2022 kl. 9-16

           Børsbygningen, 1217 København K

           Køb billet