• slider-image
 • slider-image

  Velkommen til MOD

  En konference, der sætter fokus på at have MODET til at springe ud i iværksætteri, klatre op ad karrierestigen og turde gå efter det, du drømmer om. Overskuddet går til Legeheltene. Den 9. november 2022 fra kl. 9-16 i Børsbygningen. Pris: 900 kr. per person (+ gebyr).

  KØB BILLET

Kom med til MOD

MOD til at gå dine egne veje. MOD til at følge dine drømme. MOD til at udforske det nye. Eller MOD til at forandre det, du er i. MOD til at være den kæreste, mor eller veninde, du drømmer om at være. MOD til at få det fulde ud af livet.

Psykolog og forfatter Sarah Zobel, spirituel erhvervsvejleder Rikke Hertz og Børneulykkesfonden inviterer en række af Danmarks sejeste powerkvinder og -mænd inden for på Børsen til en dag med MODET i centrum.

Foredragsholderne og interviewdeltagerne deler ud af gode råd til at være modig, når det gælder ledelse og iværksætteri, familieliv og karriere, krop, sjæl og selvopfattelse. Kom og bliv klogere på, hvordan du tager springet til at gøre noget andet og udleve netop dine drømme. Vi får også besøg af den fantastiske gospel-sangerinde Linda Evans, der med sin passion og stemme fylder rummet med fantastisk energi og glæde.

 

Hvad er MOD, og hvor kommer det fra? Det engelske ord courage har sin oprindelse i det franske, som oversat betyder hjerteslag, og er afledt af ordet cœur, som betyder hjerte.

Program for dagen

09:00 – 09:30 Registrering og let morgenmad
09:30 – 10:00 Velkommen v. Sarah Zobel, Rikke Hertz og Børneulykkesfonden
10:00 – 10:30 Oplæg v. Mia Wagner
10:30 – 10:45 Pause
10:45 – 11:45 Foredrag
11:45 – 12:30 Frokost
12:30 – 13:00 Foredrag
13:00 – 13:15 Pause
13:15 – 13:45 Foredrag
13:45 – 14:15 Pause & networking
14:15 – 14:45 Foredrag
14:45 – 15:00 Pause
15:00 – 15:45 Oplæg og energibooster fra Henrik Svanekiær
15:45 – 16.00 Tak for i dag

Viden og inspiration med MODET i centrum

Foredrag af Anne Skare Nielsen: MOD til fremtiden

Har du nogensinde følt dig forvirret over, hvilken retning du skal tage ind i fremtiden? Til MOD starter vi dagen med et inspirerende foredrag af førende fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, der kommer omkring tendenser på arbejdsmarkedet før og nu, og giver sine bud på, hvad fremtiden byder, og hvordan vi forudser og forbereder os på den.

Anne Skare er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.

Foredrag af Michelle Hviid: Lev livet modigt

Michelle Hviid var en succesrig iværksætter og foredragsholder, da hendes liv i 2014 blev vendt på hovedet af en hjernetumor, som gjorde hende delvist lam. Siden har hun kæmpet sig tilbage, og er bl.a. forfatter til en række bestsellerbøger, og har været vært på radioprogrammet ‘Hviids Varmestue’ på Radio24Syv.

”Halvvejs i livet har jeg opgivet at være andet end det jeg har lyst til at være, det lykkedes alligevel aldrig at gøre alle glade og jeg blev miserabel af at prøve. Jeg siger hvad der passer mig og gør hvad der passer mig. Det synes jeg også du skal gøre, og med det her foredrag håber jeg at inspirere dig til at følge dit hjerte lidt mere,” udtaler Michelle Hviid.

Hør bogaktuelle Michelle Hviid tune ind på, hvordan hun lever livet med modet i centrum på Michelles unikke åbne, ærlige og humoristiske facon.

Iværksætterpanel

Vi har samlet et panel af spændende personligheder, der alle har det til fælles, at de har startet deres egen virksomhed helt fra bunden. Hvordan fandt de modet, hvordan lykkedes de med deres forretning, og hvordan balancerer de karriere og familieliv?

Med udgangspunkt i egne historier og erfaringer vil vores iværksætterpanel byde ind med do’s and dont’s, når det kommer til iværksætteri og sammenhængen mellem karriere og familieliv. Panelet består af Bolette Blædel (bObles), Andreas von de Heide (Les Deux) & Dea Kudibal.

Opkvikkende indslag af Jakob Olrik

Jakob Olrik (født 1973) er en dansk sexolog, forfatter og debattør, som er kendt for at kæmpe for en “kærlighedsrevolution”.

Til MOD kan du høre Jakob Olrik, der med bramfrihed og humor tuner ind på vigtigheden af at kende sig selv. Jakob slår et slag for, at vi dropper de drømme og idealer, som trækkes ned over hovedet på os, og i stedet skaber ro til at finde vores egne drømme, lidenskab og engagement. Jakob giver konkrete råd og farverige ideer til, hvordan vi bliver bedre til at rumme os selv – til gavn for os selv, parforholdet og fællesskabet.

Inspirerende foredrag

Foredrag af Rikke Hertz 

Spirituel erhvervsrådgiver Rikke Hertz vil fortælle om MOD til drømmekarrieren. Med udgangspunkt i egne historier og erfaringer vil Rikke  give dig et indblik i, hvordan hun har fulgt sin drøm og skabt sig den karriere, hun ønsker.

Hvordan er hun nået dertil, hvor hun er i dag, hvilken rejse har hun været på, og hvordan finder man modet til at gå efter sin drømmekarriere? Bliv klogere på, hvordan du kommer i gang, og hvor langt man kan nå med mod til at tro på sig selv, og at vi alle er støttet af noget, der er langt større end os selv.

Foredrag af Frida Hallqvist og Imran Rashid

Trænger du til et energiboost, ny inspiration og helt konkrete råd til, hvordan du – og familien – kan finde modet til at få en sundere hverdag for krop og sjæl? Træningsekspert og forfatter Frida Hallqvist og læge, forfatter og ekspert i digital sundhed Imran Rashid vil gøre dig klogere på, hvordan du finder modet til en sundere livsstil.

Måske du ønsker at finde modet til at slukke for dit digitale liv og være mere til stede i nuet? Eller mangler du mod til at leve sundere, og kan det overhovedet lade sig gøre i en travl hverdag?

Frida og Imran byder ind med deres viden, gode råd og erfaringer, når det handler om at finde modet til et sundere jeg.

 • "Al overskud fra MOD går til Legeheltene, der igangsætter aktive lege og bevægelsesaktiviteter for indlagte børn. Det kræver både mod og superheltekræfter at være indlagt - og det arbejder vi for at give dem."

  Henriette Madsen, Generalsekretær i Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene
 • "Det kræver mod at leve sit liv fuldt ud. Mange går rundt med en længsel om at gøre noget særligt meningsfuldt med deres liv, men er styret mere af frygt end mod og udlever derfor ikke deres potentialer og drømme. Mod er ikke noget, man har eller ikke har. Det kommer, som alt andet, med øvelse. Du træner dit mod ved at bryde dine grænser og gøre noget, der ligger udenfor din komfortzone. Du kan starte i det små. Det vidunderlige ved at gøre noget modigt er, at det virker forstærkende. Når du begynder at være modig, vil du opdage, at andre omkring dig også begynder at turde mere.”

  Rikke Hertz, spirituel erhvervsrådgiver og medarrangør af MOD
 • ”Der var masser af inspiration MOD-konferencen, som ramte både hjernen og hjertet - og det var ikke mindst en dag fyldt med god energi.”

  Lars Sander Matjeka
 • "MOD konferencen 2021 gjorde stort indtryk på mig. Det er ikke kun ildsjælen Henriette Madsens store arbejde for at hjælpe familier indlagt på hospitaler, som efterfølgende sætter sig dybe spor - det er også alle de andre store personligheder og talenter, som hver især bidrager med det bedste, de har, som gør, at man går beriget, klogere og mere taknemmelig derfra"

  Katja Bamberger Bro, founder af samtslespillet Small Talk Big Questions og børnebogsforlaget FOCKSy Forlag
 • "Det er virkelig vigtigt at vi sætter tid af til fordybelse og engagerer os i hvordan andre har det, og de mange oplæg fra de passionerede ildsjæle på MOD-konferencen gav netop de indblik i vores omgivelser udfordringer som giver få mig lyst til at engagere mig mere."

  Lotte Thor Høgsberg, journalist

Foredragsholdere og interviewdeltagere

Værter, foredragsholdere og interviewdeltagere stiller op pro bono til fordel for Legeheltene.

TAK for støtten!

Rikke Hertz

Spirituel erhvervsvejleder

  Sarah Zobel

  Psykolog og forfatter

   Henriette Madsen

   Generalsekretær i Børneulykkesfonden

    Mia Wagner

    Co-founder of Nordic Female Founders

     Simi Jan

     Korrespondent, forfatter, TV-vært

      Bettina Aller

      Overdirektør og medejer af Aller Media

       Stig Tøfting

       Tidl. professionel fodboldspiller

        Henrik Svanekiær

        Entertainer og foredragsholder

         Linda Andrews

         Gospelsangerinde

          Al overskud fra MOD går til Legeheltene. Få indblik i Legeheltenes arbejde her.

          Billetpris: 900 kr. (+ gebyr). Dette får du:

          Viden og inspiration

          • Inspiration til at finde MODET frem
          • Inspirerende foredrag af powerkvinder og -mænd
          • Iværksætterpanel
          • Konkrete værktøjer til at følge dine drømme
          • Networking
          • Lækker forplejning fra bl.a. Bodenhoffs Bageri

          Goodiebag (værdi 1.000 kr.)

          • Mulepose m. læderkant
          • Energi notesbog
          • Dertilhørende kuglepen
          • Notesbog m. post-it stickers
          • ...opdateres løbende

          Du støtter Legeheltene

          • Aktiv leg og bevægelse for indlagte børn
          • En aktiv hverdag på hospitalet
          • Et frirum fra sygdom
          • Plads til at være barn igen
          • Fællesskab og en ny legekammerat
          • Tro på egne evner

          Sponsorer og samarbejdspartnere

          Dansk Erhverv

          Børsbygningen

          Bodenhoff

          Bageri

          Rikke Hertz Counseling

          Spirituel rådgiver og forfatter

           Kontakt

            MOD

            9. november 2022 kl. 9-16

            Børsbygningen, 1217 København K

            Køb billet