Støt Legeheltene

...og vær med til at gøre indlagte børns tid på hospitalet mere aktiv

Du skal nu til at gøre en vaskeægte heltegerning. Når du støtter Legeheltene, er du nemlig med til at sikre, at vi kan hjælpe endnu flere indlagte børn på de danske hospitaler. Alle donationer, store som små, har en kæmpe betydning i sidste ende. Sammen gør vi en stor forskel for de indlagte børn. Støt Legeheltene på MobilePay 12116.

Læs mere om de forskellige muligheder for donationer herunder.

Derfor skal du støtte Legeheltene:

  • Fordi alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn der er ramt af sygdom.
  • Fordi fysisk aktivitet øger børns trivsel og selvværd, gør det lettere at lære og mindsker ensomhed. Og det er i den grad vigtigt for børn, der kæmper en ekstra kamp.
  • Fordi kronisk syge børn er en særligt udsat gruppe – de føler sig oftere ensomme, har sværere ved at få venner og sove om natten. Legeheltene giver dem et frirum fra sygdom og danner rammen om et nyt fællesskab.

"Vi har tit snakket om, at der manglede noget på sygehuset. Måske cykler man lidt og sådan, men børnene bliver nemt bare i sengen. Legeheltene banker på og siger: ’Har du lyst til at lege med mig? Jeg synes, det er fedt, og jeg vil gerne lege med dig’. Og det betyder så meget, for man kan godt komme til at lukke sig inde, når man er indlagt."
- Cille, mor til Chelsea

Vidste du, at du kan få skattefradrag for dit bidrag? Læs mere her.