Testamente

Når du testamenterer til Legeheltene, er du med til at skabe et frirum for indlagte børn – et frirum hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom for en stund træder i baggrunden.

Hvis du ønsker at testamentere til Legeheltene, skal du oprette et testamente. Her på siden kan du blive klogere på reglerne omkring arv og testamente, og hvordan du kommer i gang.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores juridiske samarbejdspartner FamilieTestamente for råd, og vejledning. Deres specialiserede jurister tilbyder gratis juridisk rådgivning om arv og testamente, og derudover får du 25% rabat på dit testamente, når du tilgodeser Legeheltene i dit testamente.

Kontaktoplysninger:
tlf. 71 99 21 44
mail: kontakt@familietestamente.dk

 

Opret et testamente allerede i dag

Ved at oprette et testamente bestemmer du selv, hvordan arven efter dig skal fordeles. Du har således mulighed for at tilgodese en velgørende organisation – som fx Legeheltene i dit testamente. Du bestemmer selv, om du ønsker at betænke Legeheltene med et bestemt beløb eller med en procentdel af arven.

Vi anbefaler altid, at du får rådgivning – og hjælp til udarbejdelse af dit testamente – af en jurist. På den måde sikrer du, at testamentet er udformet juridisk korrekt og er tilpasset netop dine behov og ønsker. Du kan læse mere om testamenter på FamilieTestamentes hjemmeside: (www.familietestamente.dk).

Hos FamilieTestamente kan du komme i gang nemt og hurtigt og have dine dokumenter inden for 24 timer.

 

Støt velgørenhed og giv dine arvinger en større kontant arv

Det kan i nogle tilfælde være en økonomisk fordel at betænke en velgørende organisation i dit testamente. Dette er tilfældet, hvis dine arvinger er eksempelvis en søster, niece eller en god ven.

Hvis du vælger at donere 30% af arven efter dig til Legeheltene, mod at vi betaler bo- og tillægsboafgiften for dine arvinger (gælder ikke livsarvinger), vil dine arvinger modtage en større kontant arv, end hvis du testamenterede hele arven til dem. Dette skyldes, at visse velgørende organisationer, herunder Legeheltene, er fritaget for at betale bo- og tillægsboafgift.

Vælger du at tilgodese Legeheltene med 30% og minimum 25.000 kr. betaler Legeheltene for udarbejdelse af testamentet når det er udarbejdet af vores juridiske samarbejdspartner FamilieTestamente.

Du er altid velkommen til at kontakte vores juridiske samarbejdspartnere i FamilieTestamente for råd, og vejledning.
tlf. 71 99 21 44
mail: kontakt@familietestamente.dk