You are currently viewing Charity Golf Open

Charity Golf Open

Forestil dig…. Solen står højt på himlen, græsset er grønt og trimmet, og stemningen er i top. Golfbolden ligger klar på den smalle tee og venter på at blive skudt afsted, måske i en hole in one? I hvert fald til fordel for Legeheltene.

Torsdag d. 2. september 2021 afholdes Charity Golf Open i samarbejde med Danske Bank og Vejle Skov Advokater til fordel for Legeheltene. Charity Golf Open er en golfturnering, hvor op til 72 forskellige mennesker fordelt i hold skal konkurrere mod hinanden. Derudover bliver der et stærkt hold af tidligere og nuværende sportsstjerner og kunstnere, som bakker op og vil dyste på golfbanen i en god sags tjeneste. Kom og spil med Tom Kristensen, Stig Tøfting, Lars Christiansen, Peter Rasmussen, Henrik ‘Store’ Larsen, Jes Høgh og Søren Stryger.

Rammerne er eksklusive, men samtidig uhøjtidelige med vide rammer til hyggeligt samvær, gode indslag og festlige stjernestunder.

Arrangementet afholdes i Vejle Golfklub, som er en af Danmarks smukkeste mesterskabsbaner med 27 huller (3 x 9 huller) med stærkt kuperede skovhuller, kløfter og let kuperet terræn – en udfordring for alle golfspillere.
Dagen byder på forskellige konkurrencer, flotte præmier og masser af fællesskab. Der vil til Charity Golf Open være kåring af vinderne af golfturneringen, og disse vindere vil modtage flotte præmier.

Efter golfturneringen byder vi på middag på Munkebjerg Hotel i helt unikke omgivelser med udsigt udover skov og Vejle Fjord og moderne bistro-retter. Mellem serveringerne vil der være festlige indslag i form af musik og underholdning udover det sædvanlige. Lune Carlsen vil sørge for topunderholdning med hans fortolkninger af Kim Larsens sange.
Derudover vil der på aftenen afholdes velgørenhedsauktion og tombola, hvor du kan byde på eksklusive ting.

Overskuddet fra Charity Golf Open går direkte til Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere på www.charitygolfopen.dk