Mød Kreaheltene

Hvor?

Kreaheltene arbejder på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense, Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland i Hjørring.
Kreaheltene holder til i børneafdelingens fællesområde, hvor de medbringer et specialdesignet, mobilt værksted. Det mobile værksted indeholder diverse materialer, de indlagte børn kan bruge til den kreative leg. Kreaheltene er som udgangspunkt på hospitalet tre dage om ugen.

Vores mål er, at vi løbende kan få Kreahelte ud på så mange danske børneafdelinger som muligt.

Læs mere om, hvordan du kan hjælpe os med at nå vores mål ved at støtte Kreaheltene.

 

Hvem?

Kreaheltene er personer med en uddannelse inden for pædagogik og med viden om kreative processer - eller ildsjæle, hvis hjerte banker for det kreative.
Kreaheltene er ansat og arbejder ikke frivilligt.

Mød vores fantastiske Kreahelte her, og lær mere om dem ved at klikke på deres billede.

Nanett

H.C. Andersen Børne- og
Ungehospital, Odense

Henriette

H. C. Andersen Børne- og
Ungehospital, Odense

Lise

Aalborg
Universitetshospital

Laura

Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Sofie

Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Translate »

Nanett

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense

"Hej med jer, jeg hedder Nanett. Jeg er 25 år, og jeg glæder mig helt vildt til at dele mit kreative sind og gode humør med en masse skønne børn på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital. Jeg har stor erfaring i at arbejde med børn. Jeg har bl.a. flere år på bagen som lærervikar, svømmeunderviser og legehelt. Derudover er jeg rigtig god til at fordybe mig, har en god portion tålmodighed og så elsker jeg at finde på nye fine krea-projekter i min fritid.

For mig er det rigtig vigtigt at skabe det her frirum for børnene, hvor vi ikke behøver snakke om sygdom. Værkstedet skal være et sted, hvor børnene kan hygge sig, møde andre børn og være i en kreativ proces. Og ved I hvad? Det bedste ved krea-projekter er, at kun fantasien sætter grænser - der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert! Vi laver sammen (eller hver for sig) lige det, vi har lyst til. Du bestemmer helt selv, hvordan det DU laver, det skal se ud.

Jeg håber, I er klar til at slippe fantasien og jeres kreativitet løs, for det er jeg. Jeg kan faktisk slet ikke vente med at se alle de flotte, fine og sjove ting, vi skal producere i vores lille værksted."

Henriette

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense

"Hej med jer! Jeg hedder Henriette, og jeg er 25 år gammel. Jeg er ved at uddanne mig til skolelærer i Odense. Det kribler helt i fingrene, da jeg simpelthen glæder mig sådan til at bygge, male, tegne, lime og meget meget mere sammen med alle de søde børn på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense.

Jeg har en del erfaring med børn i mit tidligere virke som lærervikar samt gymnastik- og fodboldinstruktør. Ligeledes er læreruddannelsen jo en pædagogiske uddannelse, og jeg er så heldig at have billedkunst som et af mine tre linjefag. Jeg elsker at være kreativ selv og i samarbejde med andre. Jeg har mange krøllede tanker, og jeg glæder mig til at høre dine. Hvis vi mangler maling og farver, jamen så forvandler jeg lige en kande vand til maling i alle regnbuens farver."

Lise

Aalborg Universitetshospital

"Tre, to, en: lad os gå kreaamok sammen!
Jeg er Lise, og jeg synes det fedeste i verden er at gå agurk i det kreative univers. Klippe, klistre, male, bygge og lave himstregimser. Måske bliver det flot, måske bliver det skørt. Uanset hvad, elsker jeg at give fantasien fuld gas og hygge med kreative processer.  Jeg er 26 år gammel og er meget glad for at være Kreahelt på Aalborg Sygehus. Jeg sætter en stor ære i at give børnene mulighed for at tage på en fantasifuld rejse med mig og måske glemme lidt om den virkelighed, de møder på deres ophold på sygehuset. Vi ses i kreauniverset!"

Laura

Regionshospital Nordjylland i Hjørring

"Hej med jer! Mit navn er Laura, og jeg er Kreahelt på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Jeg elsker at fordybe mig i projekter og er helt vild med at tegne! Min yndlingsting er en regnbue, for hvem er ikke vild med farver? Jeg finder det så givende at arbejde med børn og unge, og jeg arbejder også som Legehelt i Aalborg. Børn har en fantastisk evne til at slippe fantasien løs, og jeg glæder mig så meget til, at vi sammen skal kreere alt muligt smukt, tosset, vildt og sejt! Og forhåbentlig vil vi for en stund glemme alt om tid og sted, mens vi fordyber os i kreative projekter og hyggelige samtaler. Så kom forbi mit mobile kreaværksted og vær med til at lave alverdens seje kreationer med mig! "

Sofie

Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland i Hjørring

"Hej! Jeg hedder Sofie, og jeg er helten, som kommer når I har brug for ekstra assistance. Jeg er nemlig vikar for de seje Kreahelte på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Jeg elsker at snakke, lytte, være kreativ og grine. Jeg plejer at sige til mine tre drenge derhjemme, at så længe man har sin fantasi, så er man ikke blevet helt voksen endnu. Og min fantasi er her heldigvis stadig, og den vil jeg bruge hos alle de søde børn, som er på besøg på hospitalet. Jeg glæder mig til at hygge og fantasere med alle søde børn, som har lyst til at være kreativ sammen med mig. Vi ses ude på stuerne i Aalborg og Hjørring!"