Mød Kreaheltene

Hvor?

Kreaheltene arbejder på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense og Aalborg Universitetshospital.
Kreaheltene holder til i børneafdelingens fællesområde, hvor de medbringer et specialdesignet, mobilt værksted. Det mobile værksted indeholder diverse materialer, de indlagte børn kan bruge til den kreative leg. Kreaheltene er som udgangspunkt på hospitalet tre dage om ugen, hvor værkstedet er åbent fra kl.13.00 – 15.00.

Vores mål er, at vi løbende kan få Kreahelte ud på så mange danske børneafdelinger som muligt.

Læs mere om, hvordan du kan hjælpe os med at nå vores mål ved at støtte Kreaheltene.

 

Hvem?

Kreaheltene er personer med en uddannelse inden for pædagogik og med viden om kreative processer.
Kreaheltene er ansat og arbejder ikke frivilligt.

Mød vores fantastiske Kreahelte her, og lær mere om dem ved at klikke på deres billede.

Nanett

H.C. Andersen Børne- og
Ungehospital, Odense

Camilla

H. C. Andersen Børne- og
Ungehospital, Odense

Lise

Aalborg
Universitetshospital

Translate »

Nanett

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense

"Hej med jer, jeg hedder Nanett. Jeg er 25 år, og jeg glæder mig helt vildt til at dele mit kreative sind og gode humør med en masse skønne børn på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital. Jeg har stor erfaring i at arbejde med børn. Jeg har bl.a. flere år på bagen som lærervikar, svømmeunderviser og legehelt. Derudover er jeg rigtig god til at fordybe mig, har en god portion tålmodighed og så elsker jeg at finde på nye fine krea-projekter i min fritid.

For mig er det rigtig vigtigt at skabe det her frirum for børnene, hvor vi ikke behøver snakke om sygdom. Værkstedet skal være et sted, hvor børnene kan hygge sig, møde andre børn og være i en kreativ proces. Og ved I hvad? Det bedste ved krea-projekter er, at kun fantasien sætter grænser - der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert! Vi laver sammen (eller hver for sig) lige det, vi har lyst til. Du bestemmer helt selv, hvordan det DU laver, det skal se ud.

Jeg håber, I er klar til at slippe fantasien og jeres kreativitet løs, for det er jeg. Jeg kan faktisk slet ikke vente med at se alle de flotte, fine og sjove ting, vi skal producere i vores lille værksted."

Camilla

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense

"Ohøj derude, skal I med om bord på mit fantasiskib? Vi sejler mod drømmeland og undervejs skal vi lave finurlige og flotte kreationer.

Jeg er kaptajnen Camilla på 24 år og studerer på læreruddannelse. I den forbindelse har jeg masser af viden og erfaring i pædagogik og legende læring. Derudover er jeg så heldig at studere billedkunst, hvor jeg virkelig kan få lov til at udfolde mig i farver og materialer. Og det ville jeg elske at gøre sammen med en masse dejlige børn. Her kan vi dele fantasier og idéer og skabe nogle nye universer sammen eller hver for sig.

 Jeg nyder at fordybe mig ned i kreative processer, hvor hverdagen rundt om mig forsvinder. Sådan et værksted ønsker jeg også at kunne skabe for de indlagte børn, hvor sygdom sættes i baggrunden til fordel for fantasi og kreativitet. Skulle det ske at nogle er lidt søsyge eller bange for at sejle, så finder vi en løsning hvor alle kan være med. På mit fantasiskib skal vi eksperimentere i det kreative univers og jeg håber du vil gøre mig selskab på rejsen."

Lise

Aalborg Universitetshospital

"Tre, to, en: lad os gå kreaamok sammen!
Jeg er Lise, og jeg synes det fedeste i verden er at gå agurk i det kreative univers. Klippe, klistre, male, bygge og lave himstregimser. Måske bliver det flot, måske bliver det skørt. Uanset hvad, elsker jeg at give fantasien fuld gas og hygge med kreative processer.  Jeg er 26 år gammel og er meget glad for at være Kreahelt på Aalborg Sygehus. Jeg sætter en stor ære i at give børnene mulighed for at tage på en fantasifuld rejse med mig og måske glemme lidt om den virkelighed, de møder på deres ophold på sygehuset. Vi ses i kreauniverset!"