Hvem er Kreaheltene?

Kreaheltene er personer med en uddannelse inden for pædagogik og med viden om kreative processer - eller ildsjæle, hvis hjerte banker for det kreative.
Kreaheltene er ansat og arbejder ikke frivilligt.

Mød vores fantastiske Kreahelte her, og lær mere om dem ved at klikke på deres billede.

Nanett

H.C. Andersen Børne- og
Ungehospital, Odense

Henriette

H. C. Andersen Børne- og
Ungehospital, Odense

Lise

Aalborg
Universitetshospital

Laura

Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Maja

Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Sofie

Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Cathrine

Strandbakkehuset

Dorthea

Sygehus Sønderjylland, Aabenraa

Mette

Sydvestjysk Sygehus og Kolding Sygehus

Anneline

Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Lærke

Holbæk Sygehus

Frida

Herlev Hospital

Translate »

Nanett

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital og Løkkehus Børnehjem i Odense

“Hej med jer, jeg hedder Nanett. Jeg er 25 år, og jeg glæder mig helt vildt til at dele mit kreative sind og gode humør med en masse skønne børn på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital. Jeg har stor erfaring i at arbejde med børn. Jeg har bl.a. flere år på bagen som lærervikar, svømmeunderviser og legehelt. Derudover er jeg rigtig god til at fordybe mig, har en god portion tålmodighed og så elsker jeg at finde på nye fine krea-projekter i min fritid.

For mig er det rigtig vigtigt at skabe det her frirum for børnene, hvor vi ikke behøver snakke om sygdom. Værkstedet skal være et sted, hvor børnene kan hygge sig, møde andre børn og være i en kreativ proces. Og ved I hvad? Det bedste ved krea-projekter er, at kun fantasien sætter grænser – der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert! Vi laver sammen (eller hver for sig) lige det, vi har lyst til. Du bestemmer helt selv, hvordan det DU laver, det skal se ud.

Jeg håber, I er klar til at slippe fantasien og jeres kreativitet løs, for det er jeg. Jeg kan faktisk slet ikke vente med at se alle de flotte, fine og sjove ting, vi skal producere i vores lille værksted.”

Henriette

H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense

“Hej med jer! Jeg hedder Henriette, og jeg er 25 år gammel. Jeg er ved at uddanne mig til skolelærer i Odense. Det kribler helt i fingrene, da jeg simpelthen glæder mig sådan til at bygge, male, tegne, lime og meget meget mere sammen med alle de søde børn på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense.

Jeg har en del erfaring med børn i mit tidligere virke som lærervikar samt gymnastik- og fodboldinstruktør. Ligeledes er læreruddannelsen jo en pædagogiske uddannelse, og jeg er så heldig at have billedkunst som et af mine tre linjefag. Jeg elsker at være kreativ selv og i samarbejde med andre. Jeg har mange krøllede tanker, og jeg glæder mig til at høre dine. Hvis vi mangler maling og farver, jamen så forvandler jeg lige en kande vand til maling i alle regnbuens farver.”

Lise

Aalborg Universitetshospital

“Tre, to, en: lad os gå kreaamok sammen!
Jeg er Lise, og jeg synes det fedeste i verden er at gå agurk i det kreative univers. Klippe, klistre, male, bygge og lave himstregimser. Måske bliver det flot, måske bliver det skørt. Uanset hvad, elsker jeg at give fantasien fuld gas og hygge med kreative processer.  Jeg er 26 år gammel og er meget glad for at være Kreahelt på Aalborg Sygehus. Jeg sætter en stor ære i at give børnene mulighed for at tage på en fantasifuld rejse med mig og måske glemme lidt om den virkelighed, de møder på deres ophold på sygehuset. Vi ses i kreauniverset!”

Laura

Regionshospital Nordjylland i Hjørring

“Hej med jer! Mit navn er Laura, og jeg er Kreahelt på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Jeg elsker at fordybe mig i projekter og er helt vild med at tegne! Min yndlingsting er en regnbue, for hvem er ikke vild med farver? Jeg finder det så givende at arbejde med børn og unge, og jeg arbejder også som Legehelt i Aalborg. Børn har en fantastisk evne til at slippe fantasien løs, og jeg glæder mig så meget til, at vi sammen skal kreere alt muligt smukt, tosset, vildt og sejt! Og forhåbentlig vil vi for en stund glemme alt om tid og sted, mens vi fordyber os i kreative projekter og hyggelige samtaler. Så kom forbi mit mobile kreaværksted og vær med til at lave alverdens seje kreationer med mig! “

Maja

Regionshospital Nordjylland, Hjørring

“Hej med jer! Jeg hedder Maja, og jeg slår mine kreative folder på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.
Jeg elsker at bruge mine hænder! Helt fra lille har jeg altid nørklet og dimset med alverdens sager og har været sådan en, der skulle have fingrene i alt for at lære. På efterskolen havde jeg både keramik, batik, værksted og papirklip på skemaet, og på gymnasiet havde jeg billedkunst på højniveau. Det fortsatte på pædagogseminariet, hvor værkstedsfag var mit speciale. Nu er det i køkkenet, drivhuset, i hjemmet eller sammen med mine egne tre børn der ofte bliver kreeret, og det kan være med alt fra Lego og PlusPlus til stof og glitter.

At blive inviteret ind i børnenes fantasifulde univers er en gave, og det skaber rum for at være sammen og masser af muligheder for kreativitet, leg og læring – alt sammen noget, som får os til at være i nuet og for en stund, glemme alt andet omkring os. Min kreaheltekraft er, at jeg kan hjælpe lige præcis DIG med at skabe præcis det, som DU har lyst til ud af de materialer, som jeg har i mit kreahelteværksted. Der er altid en mulighed og en løsning! Jeg glæder mig mega meget til at møde jer og tage på rejse med jer ind i jeres kreative og fantasifulde universer!”

Sofie

Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland i Hjørring

Hej! Jeg hedder Sofie, og jeg er helten, som kommer når I har brug for ekstra assistance. Jeg er nemlig vikar for de seje Kreahelte på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Jeg elsker at snakke, lytte, være kreativ og grine. Jeg plejer at sige til mine tre drenge derhjemme, at så længe man har sin fantasi, så er man ikke blevet helt voksen endnu. Og min fantasi er her heldigvis stadig, og den vil jeg bruge hos alle de søde børn, som er på besøg på hospitalet. Jeg glæder mig til at hygge og fantasere med alle søde børn, som har lyst til at være kreativ sammen med mig. Vi ses ude på stuerne i Aalborg og Hjørring!

Cathrine

Strandbakkehuset

“Kender I den fornemmelse af at fingrene kildrer og hjernen summer af alle de kreative ideer som bare venter på at blive prøvet af? 


Jeg hedder Cathrine, og jeg elsker at finde på sjove ideer og kreative projekter. Jeg kan trylle et stykke papir om til en elefant og tegner nogle ret seje drager. Min datter siger, jeg kan lave alt, og jeg har stadig ikke fået en kreativ udfordring, jeg ikke kunne løse.

Jeg er uddannet lærer med alle de kreative fag, jeg kunne komme i nærheden af, og jeg har også arbejdet i både vuggestue og børnehave. 

Jeg elsker at inspirere, og glæder mig til, at vi sammen skal finde på sjove ideer, slippe fantasien løs og for en tid skabe et rum, hvor leg, kreativitet og hygge er det eneste der betyder noget.”

Dorthea

Sygehus Sønderjylland i Aabenraa

”Hejsa – eller mojn! Jeg hedder Dorthea, og jeg er Kreahelt på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa. Jeg er 24 år gammel og studerer til dagtilbuds-pædagog, hvilket er et fagområde, jeg er helt vildt tosset med og har stor erfaring inden for. Med det sagt så elsker jeg at fordybe mig i leg, fantasi og kreative processer i fællesskab med børn, hvilket er med til at give børnene muligheden for at glemme alt om tid og sted. Og når du møder mig, vil du altid få et smil med på din vej! Jeg elsker at dykke ned i det kreative univers, og jeg holder utrolig meget af at kreere og skabe alt, om så det bliver fjollet, smukt eller noget helt tredje. Jeg kan ikke vente med at slippe min indre Kreahelt løs i en masse glimmer, lim, farver, maling og alt det, der hører til sammen med jer!” 

Mette

Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og Kolding Sygehus

“Hej med dig! Jeg hedder Mette. Jeg er 31 år og uddannet pædagog. Jeg er kæmpe stolt over at være Kreahelt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og på Kolding Sygehus.

Hvis du spørger mine drenge, er jeg til tider en smule tosset, men jeg er vild med det. Jeg elsker at gribe barnets initiativ, og se hvad det fører til, og heldigvis er der ikke noget rigtigt eller forkert i den kreative verden. Jeg ser muligheder fremfor begrænsninger og for mig er processen langt mere vigtig end produktet, så vi går bare i gang, og hvem ved hvor vi ender.

Jeg håber også at du er en smule tosset, for sammen skal vi grine, fjolle, snakke og være kreative. Jeg glæder mig til vi ses, og jeg er nysgerrig på at se, hvad du vil gå i krig med fra kreavognen.

Vi ses i Esbjerg og Kolding!”

Anneline

Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Hvidovre Hospital

“Hej med dig, dig OG dig! Jeg hedder Anneline og jeg er en heldig pædagog-kartoffel. Jeg har nemlig mødt vildt mange skønne børn og deres seje forældre gennem alt muligt sjovt, jeg har fået lov at lave med min uddannelse som pædagog. Nu får jeg endda også lov til at møde jer, der skal besøge Sjællands Universitetshospital i Roskilde og Hvidovre Hospital. Det glæder jeg mig til! Jeg lover at fylde mit kreaskib med alle de gladeste farver. Så kan vi lave alverdens skøre fantasidyr, pynte væggene eller måske skrive et megasejt eventyr sammen.

 Jeg er 29 år, men det tror mange børn aldrig rigtig på, fordi jeg tit kommer til at synge og danse lidt på bordene. Jeg har faktisk en Kreahelte superkraft… Den må i godt høre! – Når jeg synger sange, jeg elsker, så putter mine hænder helt automatisk glimmer og regnbuens farver på de kreating, jeg laver. Det er altså ret skørt…

Nå, men du skal altså lige komme og sig “Davs du”, hvis du ser mig derude! Så kan vi hygge-klippeklistre eller måske bare synge vores yndlingssang!”

Lærke

Holbæk Sygehus

“Hej! Jeg hedder Lærke og er klar til at tage imod kreaønsker med kyshånd. Jeg er nemlig Kreahelt, og elsker at være kreative med hænderne og med tankerne. For mig er ingen ideer umulige. Alt kan lade sig gøre, måske skal man bare nogle gange nedgradere sine ideer og ønsker for at muliggøre sine ønsker og ideer. Jeg har erfaring med at arbejde børn, da jeg før hen har været pædagogmedhjælper og har læst til ergoterapeut. Min passion ligger i at muliggøre aktiviteter, som er betydningsfulde, og så tror jeg på, at når man er kreativ, kan det være vejen til at miste frygten for at fejle. Jeg glæder mig til at opleve denne verden med børnene på Holbæk Sygehus. Vi ses i krea-universet – der hvor alt kan forsøges at gøres muligt.”

Frida

Herlev Hospital

“Hej med jer! Mine ’wuhuuuuu’ arme er helt oppe over hovedet, og de vil ikke ned foreløbig, for jeg er SÅ heldig, at jeg har hapset det mobile-kreaværksted på Herlev Hospital, så lad os lige ønske held og lykke til rengøringspersonalet for at rengøre efter alt det glimmer, vi sammen skal pryde de kedelige grå vægge med. Jeg er Frida, min superheltekraft er at spytte tonsvis af kreaidéer ud, og jeg synes det sejeste i verden er at skabe sjove og skøre himstregimser ved hjælp af en god portion fantasi, store smil, grin og en masse klippe og klistre! Jeg glæder mig til at høre om din yndlings actionfigur, superhelt, prinsesse eller noget helt fjerde og lad os så få kreeret den sejeste af slagsen!

Jeg glæder mig til at skulle tilbringe en masse dejlige kreative timer sammen med jer på Herlev, hvor fantasien skal løbe helt afsted med os, og hvor vi skal glemme alt andet for en stund. Det bliver hyggeligt, sjovt og skørt. Vi ses i kreaværkstedet!”