Børneulykkesfonden præsenterer Kids Bingo Banko!

En sjov og underholdende dag for hele familien!

Lad tallene rulle og spids ører, når underholdende bankomestre sørger for sjove nummertrækninger og deler præmier ud til de mange heldige vindere i et forrygende morsomt bankospil for hele familien. Vi spiller også med sidegevinster, så tag din mor, kæreste, søster og bedste under armen og kom med. Alle er velkomne – uanset alder.

Der vil være masser af sjove indslag i løbet af dagen, og der vil være meet & greet med Rasmus Klump og Bamse. Præmierne er doneret af vores sponsorer, blandt andre LEGO, My Little Pony og Nerf.
Der er præmier for alle aldre. I puljen er dukker, familiespil, actionfigurer, legetøjspistoler, kreasæt, leg og læring, bøger, aktivitetslegetøj, samlesæt og ikke mindst små give-aways som f.eks. drikkedunke, pynteting, tandbørster m.m.

Den 5. februar 2023 afholder Børneulykkesfonden Kids Bingo Banko i København, og vi glæder os til at se jer.

Det er Børneulykkesfonden, der står bag Kids Bingo Banko, og overskuddet går ubeskåret til fondens forebyggende arbejde med at forhindre alvorlige ulykker blandt børn.

København den 5. februar 2023

For fjerde gang går det løs til Kids Bingo Banko i Codanhus!

Vi lover, at det bliver mindst lige så sjovt og underholdende med masser af fede præmier. Igen i år er vi så heldige, at vores venner Rasmus Klump og Bamse har lovet at komme til talfesten.

PRISER

ENTRÉ:

Pris pr. person: 125 kr.
(Børn under 1 år er gratis)

Der er et begrænset antal billetter til salg. Evt. resterende billetter kan købes i indgangen på dagen.

KØB BILLETTER HER

SPILLEPLADER:

1 plade: 30 kr.
4 plader: 100 kr.

Pladerne sælges på dagen og i pauserne. Du kan betale med kontanter eller MobilePay – ikke med kort.

PROGRAM

12.00: Dørene åbner og salget af bankoplader begynder. Pladserne i salen er unummererede, så kom i god tid!

12.30-12.45: Velkomst og danse-sjov

13.00-13.20: Meet and greet

13.20-13.25: Introduktion til spillet

13.25-14.25: Spil 1

14.25-15.00: Pause

15.00-16.00: Spil 2

16.00-16.20: Meet and greet

16.30: Tak for i dag

 

BORDRESERVATION

Er I 10 personer eller flere, kan I på forhånd reservere et bord til hele gruppen, så I er sikre på at komme til at sidde sammen. Bordet bookes ved at sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk med følgende oplysninger: kunde-/ordrenummer for billetkøb, gruppens navn, samt navn, mobilnummer og e-mail på gruppens kontaktperson.

NÅR SULTEN ELLER TØRSTEN MELDER SIG

Uden mad og drikke duer helten ikke – og særligt ikke, når det gælder Kids Bingo Banko. Derfor vil der selvfølgelig være mulighed for at købe kaffe, the, bagværk, “sundt slik” og kildevand. Al overskuddet fra salget går ubeskåret til Børneulykkesfonden. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, medmindre man har en særlig aftale med arrangøren.

RYGNING

Ingen rygning indendørs. Vi henviser til udearealerne.

Find vej til Bingo Banko

 

Kids Bingo Banko afholdes: Codanhus, Gammel Kongevej 60, 1790 København V

Alle gæster modtages ved hovedindgangen. Parkering skal ske i henhold til skiltningen på området.

SPONSORER/PRÆMIER

Ingen Bingo Banko uden masser af præmier! Vi lover stakkevis af lækre præmier på højkant for hele familien – fra den mindste til den største. Alle præmier er doneret af vores sponsorer, og tusind tak for dem.

SPILLEREGLER

Spilleregler

Kids Bingo Banko skal være en festdag med masser af sjov for både store og små. For at dette kan lade sig gøre på bedst mulig vis, har vi herunder oplistet nogle spilleregler, som er fælles for alle.

Bingo Banko-plader

Bankopladerne til Kids Bingo Banko indeholder numrene 1-90 med 15 numre på hver plade, ligesom et helt normalt bankospil. I hvert spil udtrækkes numre, indtil der er fundet en vinder. Det er kun spilleplader købt til eventen, som kan bruges.

Flere med banko?

Vi er mange spillere, og det kan ske, at flere får banko samtidig. I disse tilfælde findes vinderen derfor ved lodtrækning, da vi desværre ikke har mulighed for at tilbyde præmiegaranti ved flere vindere. Det vil være værterne, som trækker lod. Vi lover dog, at der vil være fine trøstepræmier til alle andre med banko.

Selve spillet

Kids Bingo Banko forløber som vi kender det fra et helt almindeligt bankospil.
Bankomesteren styrer spillet og trækker tilfældigt numre ud fra 1-90. Numrene udtrækkes kun én gang for hvert spil. Har du flere spilleplader, skal du selvfølgelig holde øje med samme tal på flere plader. For at holde styr på dine plader, markeres hvert af de udtrukne bankonumre på din plade med en lille brik. Vi spiller med tre vindere for hvert spil. Vinderne findes ved én række vandret, to rækker vandret og pladen fuld. Derefter starter spillet forfra med én række, to rækker og hele pladen. Når du får banko, tjekker bankomesteren din plade, før du får din præmie.

Sjov med tal …

…og med hinanden! Til Kids Bingo Banko ryster vi ikke blot posen og trækker et nummer for at finde næste tal – der vil også være udtrækning igennem forskellige aktiviteter og konkurrencer, som publikum involveres i. Det kan være alt fra jonglering med en fodbold til sjippetov – kun fantasien sætter grænser for, hvad vi kan finde på. Derfor kan det også forekomme, at vi lander på et nummer som er trukket i forvejen. Skulle det ske, vælges næste ledige tal i rækken.

UNDERHOLDNING

Kom og mød Rasmus Klump, der er helt tosset med sjove nummertrækninger til banko. Den glade og energiske bjørn med et hjerte af guld sørger for opvarmning og klæder os alle på til de sjove nummertrækninger, der vil være i løbet af dagen.

Rasmus tager sit fineste tøj på, så han er klar til at få taget en masse billeder med alle børnene og de barnlige sjæle. Hvis du er heldig, får du måske også et kram af den bløde Klump.

BØRNEULYKKESFONDEN

Ulykker er den største trussel mod børns trivsel og sundhed. Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hvert år kommer 150.000 børn under 15 år på skadestuen som følge af en ulykke. Det arbejder Børneulykkesfonden for at ændre.

Vi er en nonprofit-organisation, som selv fundraiser alle midler til fondens forebyggende arbejde for at øge børnesikkerheden i Danmark. Vi arbejder for at skabe sikre rammer for børn i hjemmet, i trafikken og til sport og fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

Børneulykkesfondens vision er at gøre Danmark til det førende land inden for børnesikkerhed. Vi formidler bl.a. information til forældre og bedsteforældre, udvikler kampagner og læringsmaterialer til institutioner og skoler og afholder events for at øge bevidstheden om børns sikkerhed. Vi arbejder desuden målrettet med motorik og bevægelse, fordi en god motorik er med til at forebygge alvorlige ulykker.

Læs mere om Børneulykkesfonden her

Du er også velkommen til at tilmelde dig Børneulykkesfondens nyhedsbrev.
Her får du gode råd om børnesikkerhed og bliver opdateret på vores mange aktiviteter, events og konkurrencer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål til Kids Bingo Banko, er du meget velkommen til at kontakte Børneulykkesfonden.

Alle henvendelser:

Henriette Madsen
Generalsekretær for Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 77 22
E-mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Presse:

Sara B. Sørensen
Presseansvarlig i Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 88 81
E-mail: sara@borneulykkesfonden.dk