Julemissionen

Skal dit barn være Julemandens hjælper i år? Som alle børn og voksne ved, har Julemanden meget travlt op til jul. Der skal pakkes gaver ind, kanen skal gøres klar og alt legetøjet skal laves. Derfor har du og din familie nu mulighed for at tage med på Julemissionen, hvor I skal hjælpe Julemanden med at sprede den hyggelige julestemning.

I Julemissionen skal I ud og finde de skjulte juleposter i din by. Ved alle posterne har Julemanden nemlig gjort en masse juleopgaver klar til jer – det kan f.eks. være, at I skal ønske glædelig jul til dem, I møder på din vej, kilde en ven som en ægte drillenisse, tælle grantræer eller måske skal I løbe ligeså hurtigt som Julemandens rensdyr.

Når I har løst alle juleopgaverne, ligger der et velfortjent diplom klar som bevis på, at dit barn nu er en af Julemandens hjælpere.

Ingen Julemission uden juletøj. Når I deltager i Julemissionen, får dit barn derfor både en flot julekappe og en sej julemaske. Og så ville det også være superflot, hvis I alle tog jeres egne nissehuer på.

Julemissionen afholdes til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Vil I være med i Julemissionen?

Hvis I har lyst til at hjælpe Julemanden med at sprede julestemning, kan I tilmelde jer Julemissionen. Tilmeld dig her

Vil du arrangere din egen Julemission?

Er du en lokal ildsjæl, der vil være med til at sprede julestemning i den gode sags tjeneste? Læs mere her