Støt via arv/testamente

  Det er muligt at testamentere en del af din arv til et godt formål. På den måde sikrer du, at de værdier, der er vigtige for dig, fortsætter i fremtiden.  

  Når du testamenterer et beløb til Legeheltene, er du med til at sikre, at Legeheltene fortsat kan skabe frirum for indlagte og udsatte børn med plads til med store armbevægelser, tumlelege og venskaber på landets børneafdelinger og modtagecentre for flygtninge. 

  Alle beløb gør en forskel.

   Giv leg og bevægelse videre i dit testamente

   Vidste du, at 75% af din arv er såkaldt friarv?

   Det betyder, at du selv kan vælge hvilke personer, velgørende formål osv., du vil testamentere din formue til. Hvis du ikke efterlader dig tvangsarvinger, som børn eller ægtefælle, kan du frit disponere over hele din formue.

   Med andre ord betyder det altså, at du kan være med til at gøre en forskel i fremtiden med dit testamente.

   Det Gode Testamente

   Vi samarbejder med

   Det Gode Testamente er et samarbejde mellem mere end 50 af landets velgørende organisationer, som er gået sammen for at bidrage til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.

   På deres hjemmeside finder du råd og vejledning om processen, og du kan i fortrolighed stille spørgsmål til en advokat, der er specialist i familieformue, særeje, arv og testamenter.

   Via Det Gode Testamente er det muligt at støtte Legeheltenes arbejde for mere aktiv leg og bevægelse for indlagte og udsatte børn. 

   Det støtter du