Kids Bingo Banko

Gør dig klar til en underholdende dag, når vi slår dørene op til

Lørdag den 26. oktober 2024 inviterer influencer Ditte Julie og Legeheltene til en sjov og underholdende dag med Kids Bingo Banko i Codanhus

Vind præmier fra bl.a. Hasbro, My Little Pony, LEGO og Nerf

  Lad tallene rulle og spids ører, når Ditte Julie og kæresten Martin Cetti sørger for sjove nummertrækninger og deler præmier ud til de mange heldige vindere i et forrygende morsomt bankospil for hele familien. Vi spiller også med sidegevinster, så tag din mor, kæreste, søster og bedste under armen og kom med. Alle er velkomne – uanset alder.

  Der vil være masser af sjove indslag i løbet af dagen, og aktiviteter med Legeheltene og Kreaheltene. Præmierne er doneret af vores legekammerater, blandt andre Hasbro, My Little Pony, LEGO og Nerf.

  Det er Ditte Julie og Legeheltene, der står bag Kids Bingo Banko, og overskuddet går ubeskåret til Legeheltenes arbejde på landets hospitaler.

   Program 2024

   Gør dig klar til en fest

    12.00: Dørene åbner og salget af bankoplader begynder samt salg af drikkevarer, kage m.m. Pladserne i lokalet er unummererede, så kom i god tid!

    13.00-13.15 Velkomst og danse-sjov

    13.15-13.20: Introduktion til spillet

    13.20-14.00: Bankospil

    14.00-14.40: Pause

    14.40-15.30: Bankospil

    16.00: Tak for i dag

     Entré:

     125 kr. pr. person (Børn under 12 mdr. er gratis) 

     Spilleplader købes på dagen:

     50 kr. pr. plade 

     150 kr. for 4 plader

     Gå ikke glip af en hyggelig og sjov dag for hele familien – køb jeres billetter i dag, vi har et begrænset antal pladser.

     Obs! Er I 10 personer eller flere, kan I på forhånd reservere et bord til hele gruppen, så I er sikre på at komme til at sidde sammen. Bordet bookes ved at sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk med følgende oplysninger: kunde-/ordrenummer for billetkøb, gruppens navn, samt navn, mobilnummer og e-mail på gruppens kontaktperson.

     Vi glæder os til at se jer!