Helteklubben

Helteklubben

Helteklubben er et netværk af stærke personligheder, der ønsker at gøre en forskel for landets indlagte børn på de danske hospitaler.

Hvert år udvælges der Helteambassadører, der comitter sig til at samle penge ind til Legeheltene i ét år. 

Det er Helteklubbens opgave at søsætte spændende, skæve og inspirerende projekter, der kan generere penge til Legeheltenes arbejde for indlagte børn på Danmarks børneafdelinger.

Ambassadører

En række kendte personligheder stiller frivilligt op som ambassadører for Legeheltene, Kreaheltene, Helteakademiet og Heltecamps. De hjælper med at skabe kendskab til initiativerne og indsamle midler til vores arbejde. Tusind tak for støtten!

 • Jesper Høvring

  Jesper Høvring er dressmaker og kendt for sine smukke kreationer, der bliver båret af både kendte og kongelige. Jesper har igennem årene gjort en stor indsats for at samle midler ind til Legeheltenes arbejde, og han står bl.a. bag det eksklusive fashionshow Charity Catwalk sammen med ambassadør Sarah Zobel.

 • Sarah Zobel

  Sarah Zobel er psykolog og underviser i meditation samt driver sin egen erhvervspraksis. Tillige er hun forfatter og model. Sarah står bl.a. bag Charity Catwalk sammen med couturedesigner Jesper Høvring. 

 • Jesper Lundorf

  Jesper Palm Lundorf er dansk sikkerhedschef, foredragsholder, forfatter, tidligere PET agent og livvagt.

 • Amanda Bodenhoff

  Amanda Bodenhoff er til daglig marketingschef hos Bodenhoff Bageri og influencer med 32 tusind følgere på Instagram.

 • Mikkel Glahn

  Mikkel Glahn er partner og CMO i Copenhagen Concepts ApS, der blandt andet står bag den succesfulde restaurant MASH.

 • Frida Hallqvist

  Frida Hallqvist er tidligere danser og skuespiller. I dag har Frida kastet sig ud i at være træningsekspert og forfatter, hvor hun står bag det store online træningsunivers BODYbyFRIDA.

 • Dea Kudibal

  Dea Kudibal står bag tøjmærket Dea Kudibal, som hun grundlagde i 2003. Derudover er hun medvært i onlineprogrammet “Magisk Mandag” på Speakerbee.com, der handler om iværksætteri og søstersind med gæster som Ellen Hillingsø og Lina Rafn. Hun er uddannet i Fashion Management fra London College of Fashion. Dea har bl.a. afholdt Charity Dinner og Charity Julebazar til fordel for Legeheltene.

 • Patrik Wozniacki

  Patrik Wozniacki er tidligere professionel fodboldspiller og arbejder nu som fodboldagent og tenniskommentator på TV 2 Sport. Han er blevet bidt af padel-tennis og har bl.a. været med til at arrangere Charity PadelCup til fordel for Legeheltene.

 • Nickolai Damgaard

  Nickolai Damgaard er Biohacker, High Performance Coach, foredragsholder, forfatter samt tidl. radiovært. Nickolai brænder for at skabe et paradigmeskifte, hvor man har en mere proaktiv tilgang til sundhed. Nickolai elsker at arbejde med mennesker og optimere dem, lige netop der, hvor de er i livet. Desuden er han stor fan af naturen og det, den gør ved os mennesker. Nickolai har samlet ind til Legeheltene via bl.a. Fars Dag-indsamlingen, Mammut March og været campleder på en Heltecamp.

 • Rikke Hertz

  Rikke Hertz er spirituel rådgiver, coach og underviser. Rikke har været medarrangør på flere indsamlingsaktiviteter til fordel for Legeheltene – herunder Charity Birthday, MOD konference og meget andet. 

 • Nicklas Kany

  Nicklas Kany er stifter og adm. direktør hos MentorDanmark, som har 3.000 undervisere, der giver privat lektiehjælp i Danmark og Norge.

 • Bente Schmeichel

  Bente Schmeichel er uddannet coach. Bente har bl.a. støttet Legeheltene ved at være en aktiv del af Charity Football Cup.

 • Kaspar og Lambang Arianto

  Kaspar og Lambang Arianto blev kendt i den danske befolkning, da de i 2021 vandt tv-programmet “Sommerdrømme”.

 • Peter Rasmussen

  Peter Rasmussen er tidligere divisionsspiller med over 400 kampe og 300 mål på CV’et. Derudover er Peter angrebstræner på det danske herre- og kvindelandshold. Peter har bl.a. støttet Legeheltene ved at arrangere Charity Football Cup og deltage i Charity Golf Open.

 • Jimmi Andersen

  Jimmi Andersen har været beskæftiget med kommunikation til børn og børnefamilier i 25 år, bl.a. som partner i bureauet, Kid:vertising.

 • Kennie Frederiksen

  Kennie har været med i flere tv-programmer og holder foredrag, hvor han fortæller om sin historie, livet med tourette og de værktøjer han bruger, for at få hverdagen til at fungere.

 • Michael Olesen

  Michael Olesen er professionel danser og kendt fra tv-programmet Vild med Dans og Cirkusrevyen. 

 • Maria Schnell Beeken

  Maria er ejer/direktør i Beeken Flow, som beskæftiger sig med salg af pumper og pumpesystemer til food- og pharmabranchen, samt øvrig industri.

 • Frederik Haun

  Frederik Haun er influencer og kendt for sine smukke og lækre kreationer i TV-programmet Den Store Bagedyst. Frederik har bl.a. gået model til Charity Catwalk og afholdt flere bageworkshops med både familier på Heltecamps og ukrainske flygtningefamilier sammen med Legeheltene.

 • Patrick Simiglai

  Patrick Simiglai er forfatter, foredragsholder, mentaltræner og podcastvært. Han har desuden deltaget i tv-programmet 'Korpset'.

 • Kasper Kirkegaard

  Kasper Kirkegaard er kendt fra en række TV-programmer, bl.a. "Korpset" og "Langt fra Landsholdet". Han har igennem en årrække arbejdet aktivt som ambassadør for Legeheltene og samlet penge ind ved diverse løb, bjergture og arrangementer. Senest har han deltaget i Walk for Kids Ukraine og samlet midler ind til Legeheltenes arbejde for ukrainske flygtninge. 

 • Kasper Fisker

  Kasper Fisker er tidligere fodboldspiller, far til tre, gift med influencer Stephanie Fisker, og så har han deltaget i forskellige TV-programmer bl.a. "Familien Fisker" og "Vild med Dans". Sammen med Kasper Kirkegaard har Kasper Fisker deltaget i indsamlingsprojektet Walk for Kids Ukraine, hvor de samlede midler ind til Legeheltenes arbejde for ukrainske flygtninge.

 • Rikke Gøransson

  Rikke Gøransson er dansk tv- og radiovært med meget på CV'et, bl.a. har hun været TV-vært på Paradise Hotel i mange år. Derudover er hun psykoterapeut, fitness- og kostvejleder samt influencer.

  "Jeg har hele livet følt et ansvar og en lyst til at hjælpe og gøre godt, hvor jeg kan. Børn har et særligt sted i mit hjerte, og da jeg er den ældste i min generation i familien, falder det mig så hjertens naturligt at støtte op om netop Legeheltenes arbejde. At holde gang i børns lys i en mørk tid gennem leg er så fint og vigtigt. Jeg er stolt af at være en del af Legeheltenes flotte arbejde."

 • Frederikke Victoria Olsen-Kludt

  Frederikke Victoria er kendt fra tv-programmet ”Bachelor”. I foråret var hun på tur med Adventure for Charity til Nepal, hvor der blev samlet midler ind til Legeheltenes arbejde.

 • Signe Mørkeberg Sjøstrøm

  Signe Mørkeberg Sjøstrøm driver til dagligt PR og influent marketing bureauet, Elephants and Ants. Hun er en af pionererne inden for influent marketing og har arbejdet i branchen siden den spæde start i 2009/2010. Med mere end 14 års erfaring, har hun været med til at forme og udvikle det vi idag kender som influent marketing. I dag sidder Elephants and Ants med fokus på produkter til børnefamilier i hele Nordeuropa. Signe har en kæmpe forkærlighed for at hjælpe børn, som har det svært. 

 • Michelle Vesterby

  Michelle Vesterby er tidligere elitesvømmer, har en kandidat i Idræt & Sundhed fra SDU, og er i dag professionel triatlet. Michelle er blandt verdens bedste triatleter og har vundet en række flotte placeringer ved danske og internationale konkurrencer. 

Hør hvad vores Helteambassadører siger

"Jeg er stolt Helteambassadør for Legeheltene og glæder mig over at kunne gøre en forskel for landets indlagte børn gennem bl.a. indsamlingsaktiviteter som Charity Catwalk og Adventure for Charity. Jeg har siden 2018 været Helteambassadør og tror på det fællesskab i Helteklubben, hvor vi samles om at samle endnu flere midler ind til Legeheltenes arbejde, så vi kan være med at skabe leg, bevægelse og frirum fra sygdom for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark,” udtaler Jesper Høvring, dressmaker

Jesper Høvring

Dressmaker

"Jeg har siden 2021 været Helteambassadør for Legeheltene. Jeg er stolt over at kunne være med til at gøre en forskel for landets indlagte børn. Som Helteambassadør har jeg bl.a. været med på Rigshospitalet og hilst på både Legeheltene og de indlagte børn, hvor jeg fik mærket hvor stor en forskel det betyder for børnene ved Legeheltenes tilstedeværelse på hospitalerne."

Dea Kudibal

Stifter af Dea Kudibal

"I 2017 stiftede jeg for første gang på Adventure for Charity til fordel for Legeheltene. Jeg elsker den passion og engagement, der ligger bag teamet i Børneulykkesfonden, og den forskel de gør for landets indlagte og udsatte børn. Jeg har igennem Adventure for Charity oplevet, hvad et fællesskb om at gøre en forskel for andre kan give tilbage, så jeg kan kun anbefale andre til at hjælpe andre."

Jesper Lundorf