Helteklubben

Helteklubben

Helteklubben er et netværk af stærke personligheder, der ønsker at gøre en forskel for landets indlagte børn på de danske hospitaler.

Hvert år udvælges der Helteambassadører, der comitter sig til at samle penge ind til Legeheltene i ét år. 

Det er Helteklubbens opgave at søsætte spændende, skæve og inspirerende projekter, der kan generere penge til Legeheltenes arbejde for indlagte børn på Danmarks børneafdelinger.

Hør hvad vores Helteambassadører siger

"Jeg er stolt Helteambassadør for Legeheltene og glæder mig over at kunne gøre en forskel for landets indlagte børn gennem bl.a. indsamlingsaktiviteter som Charity Catwalk og Adventure for Charity. Jeg har siden 2018 været Helteambassadør og tror på det fællesskab i Helteklubben, hvor vi samles om at samle endnu flere midler ind til Legeheltenes arbejde, så vi kan være med at skabe leg, bevægelse og frirum fra sygdom for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark,” udtaler Jesper Høvring, dressmaker

Jesper Høvring

Dressmaker

"Jeg har siden 2021 været Helteambassadør for Legeheltene. Jeg er stolt over at kunne være med til at gøre en forskel for landets indlagte børn. Som Helteambassadør har jeg bl.a. været med på Rigshospitalet og hilst på både Legeheltene og de indlagte børn, hvor jeg fik mærket hvor stor en forskel det betyder for børnene ved Legeheltenes tilstedeværelse på hospitalerne."

Dea Kudibal

Stifter af Dea Kudibal

"I 2017 stiftede jeg for første gang på Adventure for Charity til fordel for Legeheltene. Jeg elsker den passion og engagement, der ligger bag teamet i Børneulykkesfonden, og den forskel de gør for landets indlagte og udsatte børn. Jeg har igennem Adventure for Charity oplevet, hvad et fællesskb om at gøre en forskel for andre kan give tilbage, så jeg kan kun anbefale andre til at hjælpe andre."

Jesper Lundorf