Sommerferieminder, fællesskab og frirum fra sygdom

Om Heltecamps

Heltecamps er et sommerferietilbud for børn, som er tilknyttet somatikken, og som lever med handicap, kronisk eller langvarig sygdom – og deres familier. Vi tilbyder familierne et frirum fra sygdom, hvor fokus er på nye oplevelser, nye venner, leg, gode minder og fællesskab. Vi laver mad over bål, fisker, bager kager, får besøg af kendte gæster og meget, meget mere. 

Støt vores arbejde, så endnu flere børn kan opleve at komme på Heltecamp med deres familier.

Få indblik i vores Heltecamps

Heltecamps 2024 – lokationer

 • Odense

  1. -4. juli 

  DCU-Camping Odense 

  Ansøg
 • Rødovre

  1. -4. juli 

  DCU- Camping København - Absalon

  Ansøg
 • Rødvig

  30. juni -3. juli 

  Rødvig Ferieby

  Ansøg
 • Skive

  30. juni -3. juli 

  Skive Fjord Camping

  Ansøg
 • Aarhus

  1. -4. juli 

  Camp One 

  Ansøg

Vi afholder Heltecamps for en række skønne børn og deres familier hver sommer

Mød de virkelige helte her – nemlig børnene og deres familier

Først og fremmest, TAK! - bare en kæmpe tak, for at skabe et sted, hvor vi som familie kan føle vi høre til. Hvor vi for en kort stund ikke skal føle os alene i en verden af kaos, som det til tider kan virke som, når man har et barn med et handicap. Tak fordi I skaber et frirum for vores familie, hvor det ikke handler om tovtrækkeri med kommunen, sygehusbesøg og indlæggelser, men hvor vi faktisk bare kan være den familie, vi nu er. At møde andre familier med børn som har et helt særlig behov, har været fantastisk. Når vi som familie synes, fremtiden ser sort ud, er det rart at kunne tænke tilbage på disse fantastiske dage og huske, at det hele nok skal gå, og vi ikke må give op.

Mor til Sofie, Josefine og Julie, der var med på Heltecamp

Pernille

Vi vil så gerne takke jer for en rørende og helt igennem fantastisk Heltecamp. Det var så dejligt og en tiltrængt pause fra vores hverdag og virkelighed, og både Elias og Emilie snakker stadig om det og de dejlige minder, vi fik med. I var fantastiske og gjorde det så godt. Det har været en ære at møde jer alle.

Christina

Mor til Elias og Emilie, der har været med på heltecamp

Vi har en datter med alvorlig, progressiv sygdom. Vi lever derfor et liv i alarmberedskab og samtidig med det forsøger vi at nyde livet med hende så meget som muligt. Vi har været så heldige at være med på Heltecamp to gange. Vores datter elsker at være med, fordi som hun selv siger: "På Heltecamp er jeg ikke anderledes". For hun ved, at selvom børnene på Heltecamp har forskellige sygdomme, så har de alligevel dét at have en sygdom tilfælles. For os som forældre, er det også fællesskabet på campen, vi elsker mest. Alle de skønne aktiviteter er sjove og giver os som familie gode minder sammen, så det nyder vi selvfølgelig også, men fællesskabet er en gave, der varer ved med nye venskaber - også efter campen.

Dorthe, mor til Luna, der var med på Heltecamp

Heltecamps er støttet af

 • Donation: 150.000 kr.