Donér et påskeæg til indlagte børn og støt Legeheltene

Donér et påskeæg

Gæk, der gavner de indlagte børn. Påsken er på trapperne. Snart banker den på døren. Det betyder gækkebreve i postkassen og påskefrokoster med dem, vi holder allermest af - store som små, korte som lange. For landets indlagte og udsatte børn kan højtider - såsom påske - være perioder, hvor det er ekstra svært. Lad os derfor sammen hjælpe de børn, der er indlagt i påsken. 

Danskerne køber mange påskeæg. Et påskeæg koster i gennemsnit 100 kroner. I påskedagene går familier i hele Danmark sammen om at give påskeoverraskelser til indlagte børn, der har deres hverdag dér netop nu. 

Støt med et påskeæg - så sender du påskeæg til indlagte børn

Vælg, om du vil donere et stort, mellem eller lille æg. Støt på MobilePay nummer 214068. Tak for hjælpen!

Send et gækkebrev til en, du holder af

Gækkebrev

  Gæk, gæk, gæk... Påsken er tiden, hvor man forsøger at narre hinanden i håbet om at få - eller give - et påskeæg. Vis derfor dem, du holder, du har kær, at du tænker på dem med et gækkebrev. 

  Legeheltene har lavet deres helt eget gækkebrev - se gækkebrevet her

  Pssst... vores legekammerater, Kreaheltene, har også lavet et gækkebrev i år - prøv at lave Kreaheltenes gækkebrev her.

   Følg Legeheltene på sociale medier

   På Legeheltenes sociale medier deler vi alle de gode og aktive stunder, vi oplever på hospitalerne. I denne tid kan du desuden få tips til, hvordan du kan få mere aktiv leg og bevægelse ind i hverdagen derhjemme. Find os på Facebook eller Instagram. 

   Dette støtter du