Legeheltene Riders

Bike for Charity

Fra fredag d. 27. juni til tirsdag d. 1. juli 2025 cykler velgørenhedscykelholdet rundt i Danmark og besøger Legeheltene på udvalgte hospitaler. Cykelturen har fem etaper med en total længde på ca. 600 km.

Som rytter skal du være i god fysisk grundform – resten sørger de obligatoriske fælles træninger for. Du skal have en god cykel (gerne racer, gravel eller mountainbike) og lysten til at indgå i et socialt fællesskab med et klart fælles mål.

Der optages max 25 ryttere. Ryttere optages således, at alle rutens landsdele er repræsenteret.

Deltagergebyr

  Hver rytter har en målsætning om at skaffe sponsorer via indsamling, sponsorat eller andet for min. 5.000 kr. Målet er at skaffe så mange midler til Legeheltene som muligt. Når bindende tilmelding sker, betaler hver rytter et depositum på 1.000 kr. Udover at skaffe midler vha. indsamling er der egenbetaling på følgende:

  Tøjpakke
  To cykeltrøjer i topkvalitet, en vindvest samt et par cykelbukser med bibs. Tøjpakken leveres af det danske brand ES16, der sørger for lækkert design og World Tour-kvalitet.
  Estimeret pris: 2.000 kr.

  Hotelpakke
  5 overnatninger i dobbeltværelse. Pris for enkeltværelser kan gives efter ønske.
  Estimeret pris: 4.500 kr. pr. værelse (2.225 kr. pr. person.)

  Forplejning
  Måltider på turene.
  Adventure for Charity arbejder på at skaffe sponsorater til dette, således at omkostningerne holdes nede på et minimum (nærmere info følger snarest)

   Støt rytterne!

   Bliv kilometersponsor, giv en donation via mobilepay, bliv virksomhedssponsor eller donér produkter/oplevelser til en velgørenhedsauktion.

   • Kilometersponsorater
   • Mobilepay
   • Virksomhedssponsorater
   • Velgørenhedsauktion – donér produkter ved at skrive til buf@borneulykkesfonden.dk

   Bike for Charity sponsorer

   Bike for Charity sponsorpakker

   Legeheltene Riders samler ind til Legeheltene

   Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Legeheltene tager ud på alle landets hospitaler og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.