Our Football Heritage

Helteakademiet har indgået et samarbejde med ”Our Football Heritage” om fodboldbogen ”Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte”. Bogen indeholder 11 sande og fantastiske fodboldfortællinger, som har til formål at samle både store og små om fodboldhistoriens allerstørste legender og dramaer. ”Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte” er spækket med eventyrlige dramaer, som bygger på virkelige hændelser i fodboldens fantastiske verden.

Hør historien om Pelé, der frelste sit land og gjorde sin far lykkelig. Om Lionel Messi, der trods enorm succes i Barcelona aldrig har vundet et mesterskab med sit elskede Argentina. Om Antonín Panenkas straffespark, som fældede de mægtige vesttyskere. Og mange flere!

For hver solgt bog donerer ”Our Football Heritage” 30 kr. til Legeheltene og Helteakademiet.

”Jeg har skrevet forordet til ”Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte”, fordi den ganske enkelt er bøgernes svar på et fantastisk fodboldbrag. Bogen minder os om, at fodboldhistorien er noget, vi skal værne om og give videre til vores børn. Fortællingerne om Pelé, Messi, Peter Schmeichel, Panenka, Marta og alle de andre bliver fortalt til både børn, unge og voksne, og man får bare lyst til at snøre støvlerne og finde benskinnerne frem. Jeg støtter også op om bogen, fordi en del af overskuddet går til Børneulykkesfonden, som med sine Legehelte og med Helteakademiet gør et uvurderligt arbejde for at skabe aktiv leg og bevægelse for børn, der er indlagte eller alvorligt syge.” - Kasper Hjulmand, landstræner for herrelandsholdet i fodbold

Køb bogen eller læs mere her: www.ourfootballheritage.com