Helteløb

Legehelte, børnehelte – og fodboldhelte. Helteakademiet samarbejder med en række danske superligaklubber om at afholde Helteløb – både på stadion, i byen og på hospitalerne. Målet er, at fodboldverdenens helte kan møde hverdagens helte – nemlig de børn, der lever et liv med alvorlige eller kroniske diagnoser.

Helteløb på hospitalerne

Helteakademiet og Legeheltene samarbejder med en række danske superligaklubber og hospitalerne om at afholde Helteløb på de danske børneafdelinger. Her forvandles hospitalet til en stor løbebane, og målet er ikke at komme først, men om at have det sjovt sammen med sine store idoler fra fodboldens verden. Alle kan være med – også selvom du har kørestol, dropstativ eller krykker med. På med heltekappen og -masken og afsted!

Lokale helteløb 

Helteløbet afholdes også landet over for alle, der har lyst til at være med. Løbet skal inspirere til mere leg og bevægelse blandt både børn og voksne, men samtidig også sætte fokus på Legeheltenes arbejde ude på de danske børneafdelinger og samle midler ind til, at endnu flere børn kan få besøg af en Legehelt eller træne på Helteakademiet. Som deltager i løbet, modtager du en Legeheltekappe og -maske i valgfri farve, løbemærke og et diplom for gennemført Helteløb, så vi sikrer, at løbet bliver gennemført i ægte heltestil!

Helteløbet afholdes af lokale, frivillige arrangører, fx den lokale grundejerforening, idrætsklub, forlystelsespark – eller på et superligastadion.

Se, hvor der er et Helteløb nær dig, eller arranger dit eget her.