Ambassadører

”Antallet af fornuftige og sjove hop skal være højere end antallet af ulykker”, mener Jeppe Vig Find, ambassadør for kampagnen 'Hop med hovedet'.

Trampolinen er blevet en rigtig sjov aktivitet for mange danske børnefamilier, men den er desværre også årsag til, at mange børn hvert år kommer til skade. Kampagnens ambassadør Jeppe Vig Find, der blandt andet har været vært på DR’s program Lille Nørd, har selv oplevet, at hans venners børn er kommet til skade på havetrampolinen og været en tur på skadestuen.

”At hoppe højt op i luften og se verden fra nye vinkler er bare sjovt! Det skal være alle børn forundt at prøve det. Jeg besøger ofte venner og familier, der med det efterhånden store udbud af billige trampoliner har fået anskaffet sig en til baghaven. Det bliver til mange timers leg for børnene. Samtlige familier har dog også været et par ture på skadestuen på grund af sammenstød og skæve hop på trampolinerne. Indtil videre er alle dem jeg kender sluppet med lettere skader som brækkede arme og ben, men jeg kender også til ulykker, der desværre er faldet mere uheldigt ud”, fortæller Jeppe og tilføjer:

"Jeg er glad for, at der nu kommer øget fokus på trampolinsikkerhed og håber, at kampagnen 'Hop med hovedet!' kan være med til at reducere det forbavsende høje antal ulykker på trampoliner.

Brugen af humor er vigtig for at få budskabet bredt ud, og jeg håber, at der i fremtiden vil kunne sættes flere rekorder i fornuftige, sjove og høje hop og ikke kun kedelige ulykkesrekorder på et af tidens sjoveste legeredskaber for børn og barnlige sjæle. Som ambassadør for sagen "hopper" jeg derfor glad med på trampolinbølgen, og jeg vil gøre mit til, at de fem gode trampolinråd bliver en del af legen, så vi på den måde kan skabe bedre sikkerhed på trampolinerne i Danmark”.