Samarbejdspartnere

Det er Børneulykkesfonden og bObles, der står bag konceptet "Hej skal vi lege?". I fællesskab har parterne sammensat et grundkoncept, som alle institutioner kan tilmelde sig for et mindre beløb. Det gør det derfor nemt for institutioner og dagplejere at afholde en bevægelsesuge.

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden er en non-profit organisation, der har til formål at sikre børns sikkerhed og nedbringe antallet af børneulykker gennem forebyggelse. Børneulykkesfondens ambition er at skabe en mere sikker fremtid for danske børn, både i og uden for hjemmet, med udgangspunkt i leg, der kan forbedre børns motorik og dermed også mindske antallet af alvorlige ulykker.

bObles

bObles har siden 2011 udviklet årets legetema til "Hej skal vi lege?". bObles arbejder for at udvikle sjove motoriske tumlemøbler, der udfordrer og hjælper børn med at udvikle deres motoriske sans, når de leger. bObles er udelukkende skabt til børn, og det er kun fantasien, der sætter grænser, samt fokus på design og kvalitet, når der udvikles nye tumlemøbler.