Til forældre

Skal dit barn til lægen og undersøges, have taget en blodprøve eller have lagt drop? Eller skal dit barn på skadestuen for røntgenbillede og have lagt gips på? Måske har du et barn, der skal scannes eller indlægges på hospitalet? Uanset situation og tilfælde kan HC And hjælpe til at skabe trygge rammer for dit barn.

Det kan for mange forældre være svært at forberede sit barn på at skulle en tur til lægen, på skadestuen eller indlægges på hospitalet.  HC And har en tryghedsskabende effekt, som netop gør situationer som eksempelvis scanning, røntgen, narkose, operationer og hospitalsophold lettere for dit barn at komme igennem.

Sæt dig ned med dit barn og klik jer ind på HC Ands hospitalsunivers på www.hcand.dk. Her bliver I mødt af HC And, der iklædt hvide fjer, rødt halstørklæde og høj sort hat, straks ’tager’ dit barn med i hånden og åbner for en verden med animerede tegnefilm, der gennem leg og fortællinger forbereder dit barn på, hvad han eller hun skal igennem.

Find det emne eller den situation, der er relevant for dit barn og lad dit barn klikke sig videre rundt i universet i sit eget tempo.

HC And kan også bruges, når I kommer hjem fra enten lægen, skadestuen eller hospitalet og hjælper med at bearbejde dit barns oplevelse.